MIKROÇIPI NË PRILL 2020 KONSPIRACION (KOMPLOT), NË DHJETOR 2021 REALITET!

Mikroçipi – konspiracion apo realitet?!

MIKROÇIPI NË PRILL 2020 KONSPIRACION (KOMPLOT), NË DHJETOR 2021 REALITET!

2022-shi është vit i përballjes së njerëzimit me demonët, të cilët përmes vaksinimit dhe Green Pass’it eksperimentalë, synojnë çipimin digjital, për shpopullim, kontrollim dhe tjetërsim global të qenies biologjike! Te zgjimi është bashkimi dhe shpëtimi. 🤝

Nga Sheradin Berisha, (publikuar në facebook, më 01 janar 2022)

Qysh në fillim të PLANdemisë me virusin Covid19 (mars – prill 2020) “konspiracionistët” kishin deklaruar se qëllimi final i kësaj plandemie është mikroçipimi i njerëzve.

Të tillët (në mesin e të cilëve jam edhe unë) u cilësuan me lloj lloj epitetesh denigrues, si të çmendur, të rrezikshëm për shoqërinë etj.

Ndërkaq sot (pas gati dy vjetësh) kanë filluar të prodhohen dhe të implantohen në trupin e njeriut mikroçipët e parë, për të gjurmuar gjoja statusin e vaksinës Covid19 me një skanim të celularit! Kjo dëshmon se “konspiracionistët” paskanë pasur të drejtë!

Gjatë vitit 2021 disa gazeta prestigjioze (kohë pas kohe) kanë shkruar për këtë “konspiracion” – dekonspiracion të mikroçipit, dhe njëra nga  këto gazeta është dhe “THE SUN”.

“The Sun” është një tabloid i përditshëm britanik me ndikim të madh, për shkak të tirazhit më të lartë në vend.

Kjo gazetë lidhur me “teorinë konspirative” të mikroçipit ka publikuar dy shkrime, të parin më 30 prill 2020, të dytin më 21 dhjetor 2021, ndërsa të dy shkrimet u përditësuan më 28 dhjetor 2021. Shkrimet duke e kundërshtuar njëra tjetrën e zbardhin të vërtetën e mikroçipit!

***

30 Prill 2020:

THE SUN: “ANTI-VAKSERËT TREGTOJNË TEORI TË RREZIKSHME PËR MIKROÇIPIMIN E BOTËS”

Në shkrimin e datës 30 prill 2020, “The Sun” shkruan:

–  “Anti-vakserët e mashtruar tashmë tregtojnë teori të rrezikshme rreth vaksinës kundër Covid duke pretenduar se është një komplot për të mikroçipuar botën”.

–  “Antivaksistë të rrezikshëm dhe të mashtruar po përhapin dezinformata të dëmshme në lidhje me shpërthimin e koronavirusit, duke pretenduar se gjuetia për një vaksinë është komplot për të mikroçipuar botën.”

– “Kundërshtarët e vaksinave kanë bërë disa pretendime krejtësisht të pabazuara dhe shpesh të diskredituara në lidhje me koronavirusin – të cilin shumë e kanë quajtur një ‘plan-demik’ – duke përfshirë pretendimet se Dr. Anthony Fauci, eksperti më i lartë i sëmundjeve infektive në vend, po bllokon kurat për të pasuruar prodhuesit e vaksinave dhe se pandemia është “ekzagjeruar” nga mediat.”

– “Ata gjithashtu kanë pohuar në mënyrë të rreme se themeluesi i Microsoft, Bill Gates dëshiron të përdorë një vaksinë për të injektuar mikroçipe te njerëzit – ose për të vrarë 15 për qind të popullsisë së botës.” (…)

———–

Burimi:

SICK CLAIMS Deluded anti-vaxxers already peddling dangerous theories about covid vaccine claiming it’s a plot to microchip the world / 13:45 ET, Apr 30 2020 / Updated: 3:24 ET, Dec 28 2021

Klikoni këtu  👇👇👇👇👇

https://www.the-sun.com/news/762755/anti-vaxxers-bizarre-theories-coronavirus/

======================

21 dhjetor 2021

THE SUN: “PO ZHVILLOHET NJË MIKROÇIP QË MUND TË IMPLANTOHET NË KRAHUN E NJERIUT”

Në shkrimin e datës 21 dhjetor 2021 “The Sun” shruan:

– “NËN LËKURËN TUAJ – Firma e teknologjisë zhvillon mikroçip që mund të implantohet në krahun tuaj për të gjurmuar statusin e vaksinës Covid vetëm me një skanim të celularit”

–  “Një firmë TECH – thotë se – ka zhvilluar një mikroçip që mund të implantohet në krahun e njeriut dhe të skanohet me një celular për të vërtetuar se keni pasur një vaksinë Covid.”

–  “Fillimi i teknologjisë së mikroçipëve

Epicenter ka krijuar tashmë një çip që mund të futet (në trup) për t’i lejuar njerëzit të skanojnë për të hyrë në ndërtesa në dollapët. Tani ajo thotë se teknologjia mund të përdoret për të skanuar edhe për një vaksinë.”

– ” Çipat mbështeten në “komunikimin në terren të afërt” (NFC) të cilin telefonat e përdorin për të dërguar të dhëna për aktivitete të tilla si kryerja e pagesave etj.”

– “Implantët janë një teknologji shumë e gjithanshme që mund të përdoret për shumë gjëra të ndryshme,” ka thënë shefi i TECH firmës “Epicenter”, Hannes Sjöblad për South China Post.” (…)

———–

Burimi:

UNDER YOUR SKIN / Tech firm develops microchip that can be implanted in your arm to track Covid vaccine status with just a cell phone scan / 16:11 ET, Dec 21 2021 / Updated: 5:15 ET, Dec 28 2021

Klikoni këtu 👇👇👇👇👇

https://www.the-sun.com/tech/3913734/microchip-implanted-into-skin-vaccination-status-proof/

***

Microchip sottopelle per il GP: inizio fase 2, i complottisti avevano ragione

Total
0
Shares
1 comments
  1. Keshtu po vete puna. E kane thene me kohe. Testet jane shume te rrezikshme. Maskat jane po ashtu shume te rrezikshme. Vaksinat jane natyrisht shume te demshem dhe te rrezikshem. ASNJE MASKE! ASNJE TEST! ASNJE VAKSINE! ASNJE GREENPASS! Sepse me keto illuminati ka per te bere hatan. Ata qe do mbijetojne nga vaksinat me bashkveprim me maskat dhe testet, do te vuajne nga semundje nga me te ndryshmet dhe to te jene menderisht ne nje stad me te ulet sec jane tani. Poashtu ata do te vihen ne kontroll si bagetia dhe greenpassi sherben si fillim dhe si ambjetim per njerzit qe te jene ne nje sistem kontrollues dhe totalitar.

    Lexoni me shume te faqa mentealternativa1.blogspot.com

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura