PSE REGJISORËT AMERIKANË …

PSE REGJISORËT AMERIKANË, ESCOBAR + HILL… DHE ATA EUROPIANË, BORELL + LAJÇAK…, NUK I BËJNË PRESION GEBELSIT TË SERBISË VUÇIÇ, PËR TA HEQUR KOSOVËN NGA PREAMBULA E KUSHTETUTËS SERBE?

Për ata që nuk e dinë, Kushtetuta e Serbisë përbëhet nga një preambulë dhe 206 nene të ndarë në dhjetë njësi tematike. Në preambulë theksohet se kjo kushtetutë është miratuar në bazë të traditës shtetërore të popullit serb dhe barazisë së të gjithë qytetarëve dhe bashkësive etnike në Serbi. Më tej, në preambulë theksohet se KOSOVA DHE METOHIA është pjesë përbërëse e territorit të Serbisë, e cila ka pozitë të autonomisë thelbësore në kuadër të shtetit sovran të Serbisë!

Nga Sheradin Berisha

______________

 KRYEMINISTRI I DIALOGUT!

***

HASHIM THAҪI, DUKE PRANUAR PAKON E AHTISAARIT KA DËMTUAR UNITETIN TERRITORIAL TË KOSOVËS, SEPSE KA PRANUAR NDARJEN E KOSOVËS NË DY ETNITETE!


https://pashtriku.org/hashim-tha%d2%abi-duke-pranuar-pakon-e-ahtisaarit-ka-demtuar-unitetin-territorial-te-kosoves-sepse-ka-pranuar-ndarjen-e-kosoves-ne-dy-etnitete/

Total
0
Shares
1 comments
 1. PSE REGJISORËT AMERIKANË ESKOBAR+HILL…O, DHE ATA EUROPIANË BORELL
  +LAJÇAK..NUK BËJNË PRESION MU GEBELSIT SERBISË VUÇIQ O, PËR TA HEQUR
  KOSOVËN NGA PREAMBULA O, KUSHTETUTËS SERBË?!” SEPSE, REGJIHORRËVE
  TË SUPËRFUQIVE BOTËRORE, KISHIN ME U DALË NE SHESH, DHE KISHIN OH, ME
  U NDESHË, PËR MARRËVESHJE HEEEJ, VARRERSHJE ËH, PËR TREGTI, KËRDI OR,
  GËRDI; ME PLANE OR KLANE FASHISTE, NACISTE, PËR GLLABRIMIN OR SHKATË-
  RRIMIN, SHPARTALLIMIN, TERË KOMBE NDËR KOBE, KORBE; PËR OKUPIMIN OH,
  UZURPIMIN DHE NËN HOLOKAUSTE MË GJENOCIDALE ME MASAKRA, KASAPRA
  PËR SHFARROSJE, ÇRRANOSJE, VARROSJE, ME TOKËN E DJEGUR, KOKËN OR TË
  PREKUR; NDËR VARRE MË ZJARRE TIM E FLAKË AH, SI SHTRIGA MË LIGA PLAKË
  NGA KASAPË, SATARPË AH, NUK NGOPËN AS KOPËN AS NUK DËNOHËN AS NUK
  PËNDOHËN; POR DEKOROHËN GJËJA PËR PAQE, PLAQE GLOBIT A KOMBIT O, TË
  HUMBUR DHE SHKRUMBUR O, MOS TË NDIHEJ AS DIHEJ ZERI AS NDERI KURRË
  HË BURRË A GRUA, NGA KJO GURRË AS PËRRUA, MU TË VËLLAZËRO RIHIRO OH
  FARË SHKRIPKA VËRRISË; HEEEJ, PELLAZGO ILIRO MBARË SHQIPTARISË; AUUU,
  MBARË SHQIPTARISË; DUKE UA FALUR, PA U NDALUR, TERË PLOJET O ZOT PREJ
  ZOTIT GJEGJI O KËTIJ DHEU, GJERË PLOJE GJERGJI KASTRIOTI SHKENDËRBEU
  DHE ADEM KRYLEGJENDARI; OUH, GJERGJA MË ADEMA; GJERGJA MË ADEMA!.
  MANI USA

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura