SHOQATAT MJEKËSORE JANË KUNDËR VAKSINIMIT TË DETYRUESHËM, KUJTOJNË KODIN E NUREMBERGUT

FILE PHOTO: A woman holds a small bottle labelled with a “Coronavirus COVID-19 Vaccine” sticker and a medical syringe in this illustration taken October 30, 2020. REUTERS/Dado Ruvic/File Photo

Kurrë më mjekësi e detyruar!

SHOQATAT MJEKËSORE JANË KUNDËR VAKSINIMIT TË DETYRUESHËM, KUJTOJNË KODIN E NUREMBERGUT

Report24.news / më 07 Prill 2022

2022 është një vit i rëndësishëm: Është 75 vjetori i Kushtetutës që quhet  Kodit i Nurembergut. Por ky vit i të gjitha gjërave ka të bëjë me mjekësinë e detyruar dhe eksperimentet e pavullnetshme. Edhe nëse vaksinimi i detyrueshëm i planifikuar në Gjermani dështoi me një zhurmë në votimin e sotëm në Bundestag: Presioni i vaksinimit vazhdon – frikësimi vazhdon dhe njerëzit duhet të futen ende në gjilpërë.

“Mjekët për Iluminizmin” dhe “Mjekët ngrihen në këmbë” tani kanë bashkuar forcat për t’i kujtuar njerëzve Kodin e Nurembergut.

Nuk është asgjë e re që fushata globale e vaksinimit kundër Covid-19 me terapi gjenetike të reja dhe pak të hulumtuara nuk është gjë tjetër veçse një eksperiment masiv. Efektet e reja anësore të preparateve të mARN-së po bëhen të njohura – dhe në të njëjtën kohë ka kohë që ka mbërritur në rrjedhën kryesore që frikësimi i përgjithshëm për rrezikun e Covid-19 është plotësisht pa prova.

Përkundër kësaj, frika është ngjallur, dhe megjithatë shtrëngimi indirekt përdoret për t’i shantazhuar njerëzit në të shtëna me Covid. Kërkesa për vaksinim lidhur me objektin kërcënon jetesën e punonjësve të pavaksinuar në fushën mjekësore; Rregullat 2G sigurojnë që ata që nuk janë vaksinuar të mos lejohen më të marrin pjesë në jetën e përditshme.

Shoqatat mjekësore “Mjekët për Iluminizmin” dhe “Mjekët ngrihen në këmbë” duan t’u kujtojnë njerëzve Kodin e Nurembergut me një aleancë veprimi të përbashkët:

2022 shënon 75 vjetorin e krijimit të Kodit të Nurembergut. Tani e të gjitha kohërave, në vitin jubilar, kjo arritje e njerëzimit po përballet me vështirësinë më të madhe që kur është shkruar.

Me themelimin e Aleancës së Veprimit 75 Vjet e Kodit të Nurembergut, ne – Mjekët për Iluminizmin dhe Mjekët po ngrihen – po tërheqim vëmendjen e publikut botëror në përvjetorin e vitit 2022 ndaj fjalëve këshilluese të brezit të luftës dhe duke marrë masat për ta bërë përsëri të vlefshëm Kodin e Nurembergut.

Si anëtarë themelues, ne u bëjmë thirrje të gjitha grupeve dhe organizatave që duan të punojnë për të zbatuar Kodin e Nurembergut të bashkohen me ne:

Mitmachen@75Jahre-Nürnberger-Kodex.de

***

Kodi i Nurembergut

https://de.m.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnberger_Kodex

– ka një rëndësi të madhe duke pasur parasysh natyrën eksperimentale të vaksinimeve të miratuara me kusht kundër Covid:

– Pika e parë e Kodit thotë se pëlqimi vullnetar i subjektit të testimit është absolutisht i nevojshëm – ku vullnetarisht do të thotë se asnjë formë presioni, bindjeje ose shtrëngimi nuk mund të përdoret për të marrë pëlqimin e personit. Personi duhet gjithashtu të informohet për të gjitha rreziqet e mundshme dhe pasojat shëndetësore të pjesëmarrjes në eksperiment. Kritikë të panumërt ankohen se vaksinimet masive të imponuara politikisht me vaksinat eksperimentale bien ndesh me Kodin e Nurembergut – jo më pak për shkak se efektet anësore janë shumë shpesh të fshehura dhe pëlqimi i informuar nuk është i mundur.

Aleanca aksionare e shoqatave mjekësore u bën thirrje organizatave dhe grupeve të tjera që të bashkohen. Përveç kësaj, një letër e hapur iu dërgua drejtpërdrejt qytetit të Nurembergut, banorëve të tij dhe atyre që janë përgjegjës për politikën.

Letra kërkon që Kodi i Nurembergut të zbatohet sërish bashkërisht.

Ndër të tjera, aty mund të lexoni:

Sot, në mes të pikës së parë të këtyre qëllimeve të larta, ne dëshmojmë me habi të pabesueshme se Kodi i Nurembergut rrezikon të bjerë viktimë e frikësimit politik të bazuar në të pavërteta të vërtetuara.

Prandaj ju pyesim

Të dashur Nuremberges,

I nderuar Zoti Kryetar Marcus König,

Të nderuar këshilltarë të qytetit,

A e dini kodin e Nurembergut? Çfarë po bëni për ta zbatuar atë? A do t’i ndaloni ata që tani po kryejnë eksperimente mjekësore mbi njerëz që nuk e pranojnë këtë trajtim ose e pranojnë atë vetëm nën kërcënim, tundim ose mashtrim?

Në shenjë mirënjohjeje për shërbimin tuaj shumëvjeçar, ju ftojmë t’i bashkoheni nismës sonë mjekësore në 75-vjetorin e botimit të Kodit të Nurembergut: Asnjëherë më mjekësi e detyruar!

Le të sqarojmë së bashku se deri në çfarë mase përfaqësimi mediatik dhe politik e errësojnë karakterin eksperimental të të ashtuquajturës fushatë vaksinimi. Për këtë qëllim, ne po ju vëmë në dispozicion të plotë dokumentacionin tonë të gjerë të njohurive mjekësore të marra gjatë gjithë rrjedhës së krizës së koronës. Pasi t’i shohim së bashku këto fakte, le të nxjerrim përfundime të guximshme!

Lexoni letrën e plotë këtu ose më poshtë: 👇

http://wp1034596.server-he.de/csaintern/offener-brief/

/ Përgatiti në shqip, Sheradin Berisha, Facebook 24 Prill 2022 /

——–

Burimi:

Nie wieder Zwangsmedizin!“ Ärzteverbände gegen Impfzwang erinnern an Nürnberger Kodex / 07. April 2022 👇👇👇

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura