NË POLITIKË ASGJË NUK NDODH AKSIDENTALSHT!

NË POLITIKË ASGJË NUK NDODH AKSIDENTALSHT!

Nga Sheradin Berisha, FB 10 Nëntor 2023

A doni vërtet të dini se çfarë ndodh prapa skenave të pushtetit? Kush dominon jetën tonë dhe opinionet tona? Përgjigjet mund  t’i në veprën e Dr. John Coleman: “Komiteti i 300 Hierarkia e Konspiratorëve (Komplotistëve). Pasi të lexohen të vërtetat e tmerrshme që përmban ky libër, do të fillojmë të kuptojmë të kaluarën dhe të tashmen. Ngjarjet e shumta politike e konfliktuoze nuk ndodhin rastësisht, por konceptohen nga njerëz që veprojnë në prapaskenat e pushtetit. “Në politikë asgjë nuk ndodh aksidentalisht! Në qoftëse diçka ndodh duhet të jeni të sigurt se ajo është planifikuar në atë mënyrë”,  kështu ka thënë Presidenti i 32’të i SHBA’ve, Franklin D.Roosvelt (1882-1945).

***

A mund ta imagjinoni një grup të plotfuqishëm që nuk njeh kufij kombëtarë, është mbi ligjin e të gjitha vendeve dhe kontrollon të gjitha aspektet e politikës, fesë, tregtisë dhe industrisë, bankave dhe sigurimeve, minierat, trafiku i drogës dhe industria e naftës – një grup që nuk i përgjigjet askujt përveç anëtarëve të tij?

Shumica dërrmuese e njerëzve besojnë se kjo është e pamundur. Nëse ndani këtë mendim, atëherë jeni pjesë e shumicës. Ideja se një grup sekret elitar kontrollon të gjitha aspektet e jetës sonë është përtej të kuptuarit të tyre.

Amerikanët priren të thonë: “Kjo nuk mund të ndodhë këtu. Kushtetuta jonë e ndalon.” Fakti që ekziston një organ i tillë – Komiteti i 300-ve – tregohet qartë në këtë libër.

Shumë politikanë dhe publicistë të ndershëm që përpiqen të trajtojnë problemet tona flasin ose shkruajnë për “ata”.

Ky libër tregon saktësisht se cilët janë “ata” dhe çfarë “ata” kanë planifikuar për të ardhmen tonë. Tregon se si “ata” kanë qenë në luftë me kombin amerikan për më shumë se 50 vjet, një luftë që ne njerëzit po e humbim. Ai përfaqëson metodat që përdorin “ata” dhe se si “ata” na kanë larë trurin të gjithëve. Ngjarjet që kanë ndodhur që nga botimi i parë i këtij libri flasin shumë për saktësinë e parashikimeve të bëra dhe kërkimin e plotë të autorit të tij, Dr. John Coleman.

Nëse nga njëra anë jeni të hutuar dhe të hutuar pyesni veten pse ndodhin gjëra që ne si komb në të vërtetë i refuzojmë, por nga ana tjetër ndiheni të pafuqishëm për të na penguar që të bastojmë gjithmonë mbi kalin e gabuar, pse vlerat tona të mëparshme shoqërore dhe morale të shtrembërohen dhe minohen; Nëse jeni të hutuar nga teoritë e shumta konspirative, Hierarkia e Konspiratorëve – Komiteti i 300-ve do t’ju shpjegojë faktet me qartësi të kristaltë dhe do të tregojë se këto rrethana janë krijuar qëllimisht për të na gjunjëzuar si njerëz të lirë.

Pasi të lexoni të vërtetat e tmerrshme që përmban ky libër, do të mësoni të kuptoni të kaluarën dhe të tashmen. Atëherë fenomenet sociale, ekonomike, politike dhe fetare nuk do t’ju duken më misterioze. Ky ekspozim i fuqive që janë kundër Shteteve të Bashkuara dhe botës nuk mund të injorohet.

Autori ju jep një perceptim krejtësisht të ri të botës në të cilën jetojmë të gjithë. Kushdo që e njeh rrezikun që i kanoset mund të përgatitet për të.

“Si e dimë atë që dimë”? pyet autori në fillim të veprës së tij. Kjo është një nga pyetjet më të zgjuara që mund të bëhet. Jeni të interesuar për të ardhmen tuaj dhe të fëmijëve tuaj? A doni vërtet të dini se çfarë ndodh prapa skenave të pushtetit? Dëshironi të dini se kush dominon jetën tuaj dhe opinionet tuaja? Ju mund të gjeni përgjigje në veprën e Dr. John Coleman: Komiteti i 300 Hierarkia e Konspiratorëve, puna standarde ndërkombëtare mbi funksionimin e qeverisë sekrete paralele.

E mbajtur gjatë e fshehtë në Gjermani dhe e padisponueshme, vepra e Dr. “Komiteti i 300” i John Coleman është megjithatë një vepër e shekullit, rëndësia e së cilës për njerëzimin vështirë se mund të mbivlerësohet.

Me njohurinë që autori ka mbledhur mbi 40 vjet kërkime në shumë arkiva anembanë botës, vepra i ofron lexuesit të vëmendshëm asgjë më pak se një kuptim të ri të historisë botërore përndryshe konfuze dhe dëshpëruese të 200 viteve të fundit.

Është një vepër standarde e historisë për ata që jetojnë sot dhe për brezat që do të vijnë, sepse dëshmon bazuar në fakte: Historia nuk ndodh thjesht, por bëhet nga njerëz që kanë funksionuar prapa skenave të pushtetit dhe skenave mediatike për shekuj dhe që janë qëllimisht kryesisht të panjohura në errësirë duke tërhequr fijet; Njerëzit që sollën revolucione të përgjakshme: Revolucioni Francez, Revolucioni Bolshevik (Rus) dhe Lufta Civile Amerikane, njerëz që u bënë super të pasur nga tregtia e drogës dhe e skllevërve; Njerëz që kanë kontrolluar prej kohësh bankat dhe mediat, kompanitë e mëdha, shoqatat, sindikatat, institutet kërkimore, kërkimin e opinionit, opinionin e publikuar.

Vepra tregon motivet, qëllimet dhe mjetet e përdorura nga okultistët super të pasur për të mashtruar njerëzimin në një epokë të re të errët – Rendi i Ri Botëror, i cili thuhet se përbëhet nga tre shtyllat e mëposhtme thelbësore:

– vetëm një qeveria botërore;

– vetëm një monedhë botërore;

– vetëm një fe botërore.

Ai tregon strukturat që kanë funksionuar për këto qëllime për një kohë të gjatë dhe kanë sjellë me sukses disa luftëra që ndryshojnë botën (përfshirë Luftën e Parë dhe II Botërore, Luftën 1 dhe 2 të Irakut; Jugosllavi, Afganistan); Vepra emërton organizatorët e qeverisë sekrete paralele, planet e tyre, dokumentet, përgjegjësit, organizatat dhe operacionet, shoqëritë sekrete dhe historinë e tyre. Diktatori Stalin e quajti Komitetin e 300 “Forcat e Errëta”.

Vepra jep një pasqyrë të detajuar të strukturës komplekse, piramidale të organizatave të Komitetit të 300. Pas leximit të saj, lexuesi mbi të gjitha është më i ditur. Kushdo që e njeh rrezikun që i kanoset, të paktën mund të përgatitet.

Rendi i Ri Botëror (i quajtur edhe “qeverisja globale”, “Rendi i ri”, “Rendi i ri botëror”, “Rendi i ri ekonomik”, zona e tregtisë së lirë, etj.) i propaganduar nga shumë politikanë të shekullit të 20-të është në realitet rendi botëror i vjetër feudal në petkun e ri të teknologjisë së lartë të shkencës; sidomos të ashtuquajturat Shkenca e Re, inxhinierët socialë – të cilët nuk kanë koncepte si ndërgjegjja, drejtësia, besnikëria, liria dhe e vërteta në programet e tyre kompjuterike. Njihuni me Iluminatin përmes veprimeve të tyre! Për herë të parë botim i autorizuar dhe i rishikuar për zonën gjermanishtfolëse.

___________

Referencat:

John Coleman: Das Komitee der 300: Die Hierarchie

***

John Coleman: Das Komitee der 300: Die Hierarchie

https://www.buecher.de/shop/buecher/das-komitee-der-300-die-hierarchie-der-verschwoerer/coleman-john/products_products/detail/prod_id/32018981/

***

John Coleman: Das Komitee der 300: Die Hierarchie

_____

Hierakia e Konspiratorëve: Historia e Komitetit të 300-të me autor Dr. John Coleman

PARATHËNIE

Në karrierën time si oficer profesionist i inteligjencës, kam pasur shumë raste për të lexuar dokumente të klasifikuara, por gjatë shërbimit si oficer i shkencave politike në terren në Angola, Afrika Perëndimore, pata mundësinë të shikoja një seri të klasifikimeve të fshehta dokumente të cilat ishin jashtëzakonisht të qarta. Ajo që pashë më mbushi me zemërim dhe mëri dhe më nisi në një kurs nga i cili nuk kam devijuar, domethënë zbulova se çfarë fuqie është ajo që kontrollon dhe menaxhon qeveritë e Britanisë dhe Shteteve të Bashkuara.

Isha plotësisht i njohur me të gjitha shoqëritë sekrete të njohura të tilla si Instituti Mbretëror për Çështjet Ndërkombëtare (RIIA), Këshilli për Marrëdhëniet me Jashtë (CFR), Bilderbergerët, Trilateralët, Sionistët, Frimasoneria, Bolshevizmi, Rosikrucianizmi dhe të gjitha spinofet e këtyre shoqërive sekrete.

Si oficer i inteligjencës, dhe edhe më parë si student i ri në kursin e studimeve të mia në Muzeun Britanik në Londër, të gjithë i kisha prerë dhëmbët e syrit, plus një numër të mirë të tjerëve të cilët imagjinoja se amerikanët ishin të njohur.

Por kur erdha në Shtetet e Bashkuara në vitin 1969, gjeta se emra si Urdhri i St. Gjoni i Jeruzalemit, Klubi i Romës, Fondi Gjerman Marshall, Fondacioni Cini, Tryeza e Rrumbullakët, Fabianistët, Fisnikëria e Zezë Veneciane, Shoqëria Mont Pelerin, Klubet e zjarrit të ferrit dhe shumë të tjerë ishin në rastin më të mirë krejtësisht të panjohur këtu, ose përndryshe funksionet e vërteta të tyre në rastin më të mirë nuk kuptoheshin sa duhet ose fare.

Në vitet 1969-1970 u nisa për të rregulluar situatën në një seri monografish dhe kasetash. Për habinë time shumë shpejt gjeta shumë njerëz të gatshëm t’i citonin këta emra si sikur të kishin njohur prej tyre të gjithë karrierën e tyre të shkrimit, por që nuk kishin aspak njohuri rreth temave, por mjaft të gatshëm për të treguar burimin e tyre kohët e fundit informacionin e fituar.

E ngushëllova veten me mendimin se imitimi është më i sinqerta formë e lajkave. Unë vazhdova hetimet e mia, duke u përpjekur përpara përballë rreziqeve të rënda, sulme ndaj vetes dhe gruas sime, humbje financiare, ngacmime të vazhdueshme, kërcënime dhe shpifje, e gjitha pjesë e një programi të hartuar dhe të orkestruar me kujdes për të më diskredituar, drejtuar nga agjentë dhe informatorë të qeverisë, të ngulitur në të ashtuquajturën krahun e djathtë të krishterë, të “Lëvizja e identitetit” dhe grupet e djathta “patriotike”.

Këta agjentë-informatorë udhëhiqen dhe kontrollohen nga një grup homoseksualësh të cilët janë të pëlqyer dhe të respektuar nga konservatorët politikë dhe fetarë në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Programi i tyre i shpifjeve, gënjeshtrave dhe urrejtjes, dezinformimi për punën time, madje kohët e fundit, duke ia atribuar shkrimtarëve të tjerë, vazhdon e pandërprerë, por nuk e ka pasur efektin e dëshiruar. Unë do të vazhdoj me detyrën time derisa të kem hequr përfundimisht maskën e të gjithëve në  qeverinë paralele sekrete të nivelit të lartë që drejton Britaninë dhe SHBA-në. Ky libër është një pjesë e asaj përpjekjeje të vazhdueshme.

Dr. John Coleman, nëntor 1991

____________

AGJENDA E KOMITETIT 300!

Harmonia midis shteteve sovrane krijon një botë të qetë, një botë që nuk mund të kontrollohet nga elita globaliste e Komitetit 300, komitet ky që po lufton për një Rend të Ri me një Qeveri Botërore!

Prandaj rrjedhimisht kemi luftëra midis popujve

dhe jo vetëm, të cilat shkaktohen nga elitat politike, ekonomike, financiare, mediale, ushtarake, të shërbimeve sekrete… që menaxhohen nga Komiteti 300, me qëllim të realizimit të agjendës së tyre!

***

Dr.John Coleman: Das Komitee der 300:

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura