“NJË UDHË E DY PUNË“ , SIKUR TË GJITHË TË TJERËT

FSHATI IM (BREZNA) PO VDES!

PERSONALITETI DHE KARAKTERI

Albin Kurti dhe Reciprociteti

Të Zgjedhura

26 Shtator, 2021

Kulturë

Read More

QUMËSHT BLETE, MJALTË ZGJOI

QUMËSHT BLETE, MJALTË ZGJOI Gjyshe Shpresa Kapo Çelaj, korife i Shqiponjave të Tërbaçit i këndon nipit 4 – muajsh Ares Sokoli Ninullë…
Read More

THELLËSITË E INTROSPEKSIONIT LIRIK

THELLËSITË E INTROSPEKSIONIT LIRIK Nga Prend BUZHALA, Prishtinë 19 shtator 2021 (Mehmetali Rexhepi: “Vetullat e majëborës”, poezi, 2021)…