QËLLIMISHT I KEMI INFEKTUAR MBI 30 MILIONË NJERËZ ME KANCER, LEUKEMI DHE AIDS! (VIDEO)

Nga arkivi, më 3 dhjetor 2021

Rrëfimi tronditës i shkencëtarit të vaksinave!

QËLLIMISHT I KEMI INFEKTUAR MBI 30 MILIONË NJERËZ ME KANCER, LEUKEMI DHE AIDS! (VIDEO)

Nga Sheradin Berisha

Maurice R Hilleman (1919 – 2005), ishte një student i Universitetit Shtetëror të Montanës dhe një mikrobiolog amerikan i specializuar në vaksinologji. Ai zhvilloi më shumë se 40 vaksina. Nga 14 vaksinat e rekomanduara në mënyrë rutinore në programet aktuale të vaksinave, ai zhvilloi tetë: ato për fruthin, shytat, hepatitin A, hepatitin B, linë e dhenve, meningjitin, pneumoninë dhe bakteret Haemophilus influenzale. Rrjedhimisht Dr. Maurice R Hilleman ishte njëri nga shkencëtarët më në zë brenda industrisë së vaksinave, respektivisht shkencëtar i shquar në kompaninë farmaceutike MERCK.

Ky shkencëtar pak vite para vdekjes, bëri një audio regjistrim në të cilin pranon plotësisht se vaksinat me të cilat vaksinohen mbi 30 milionë njerëz në botë ishin të kontaminuara me leukimi, virusin e kancerit dhe AIDS’it. Ai thotë se AIDS’in e importuam në Afrikë!!!

Duke pas parasysh këtë të vërtetë të frikshme, natyrshëm sot shtrohet pyetja: me cilat VIRUSE vdekjeprurëse mund të jenë kontaminuar VAKSINAT “ANTI-COVID19”, të cilat sot DIKTATURA SANITARE ua Imponon njerëzve që të merren me detyrim?!

Pra, shkencëtarët e dinin se vaksina ishte e infektuar me një virus të kancerit dhe qeshnin me një realitet të tillë të frikshëm!

“Kjo nuk është një teori komploti (konspiracioni), kjo është histori e vërtetë në të cilën unë jam i përfshirë “ thotë shkencëtari i BIGfarmës Merck, Dr. Maurice R. Hilleman. Ai nuk e kishte idenë se një ditë mediat do të merrnin këtë audio-inçizim (filmim) në dorë dhe do ta publikonin!

Shkenctari i vaksinave, Dr.Hilleman ka menduar se incizimi do të mbetet sekret, sepse kur u pyet pse këtë nuk ua tregon mediave, u përgjigj: “Sigurisht që nuk duhet të jetë publike! Është një çështje brenda një komuniteti shkencor!”

Në këtë kuptim, Dr.Hilleman i ka inkurajuar kolegët e tij shkencëtarë që të fshehin të vërtetën e frikshme. Përkundër faktit se ka një incizim dhe mund të dëgjohet, ky regjistrim është injoruar për vite me radhë …

***

Shikoni videoinçizimin:

MERCK – KANCERI – SV40 dhe AIDS në VAKSINA – PRANIMI NGA Dr Maurice Hilleman (MERCK – CANCER – SV40 and AIDS in VACCINES – ADMISSION BY Dr Maurice Hilleman

Klikoni këtu 👇👇👇

—————

Nga arkivi, më 3.12.2021

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219908445877941&id=1125324528

___________________________ 

SHTOJCË

Nga arkivi i fb, 4 dhjetor 2021

Çka është ky vaksinim me detyrim! Është krim!

“VULLNETI” I DETYRUAR!

Nga Sheradin Berisha

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura