TË SHFUQIZOHET LIGJI NR. 07 / L – 006 PËR PARANDALIMIN DHE LUFTIMIN E PANDEMISË COVID-19

NJË LIGJ QË PËRLIGJ FRYMËMARRJEN!

TË SHFUQIZOHET LIGJI NR. 07 / L – 006 PËR PARANDALIMIN DHE LUFTIMIN E PANDEMISË COVID-19 NË TERRITORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS, I MIRATUAR MË 14 GUSHT 2020 NË KUVENDIN E KOSOVËS DHE I PUBLIKUAR TE GAZETA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS / Nr. 3 / 25 GUSHT 2020, PRISHTINË

Nga Sheradin Berisha, Facebook 04.01.2023

“Kush heq dorë nga liria për të pasur një siguri të përkohshme, nuk meriton as lirinë as sigurinë!” – Benjamin Franklin (1706 – 1790) burrështetas shkrimtar dhe shkencëtar amerikan.

Nga arkivi, 4 janar 2021

NJË LIGJ QË PËRLIGJ FRYMËMARRJEN!

Nga Sheradin Berisha

Sipas nenit 24, (pika 5 – 6) të Ligjit Anti’COVID, që u miratua në gusht 2020 në Kuvendin e Kosovës, personi që nuk mbanë maskë dhe distancë në natyrë dhe në ambiente të mbyllur dënohet me 35€ gjobë! Me 35€ gjobë donohet edhe personi që nuk mbanë maskë në makinë!

Të dielën policia ka gjobitur 802 persona të cilët nuk mbanin maskë në gojë e hundë! 

802 persona × 35 € = 28. 070 € gjobë!!!

Kjo masë absurde përveçse e dëmton qytetarin financiarisht (në këtë kohë krize) shumëfish më tepër e dëmton në shëndet!

Mbajtja e maskës me detyrim në natyrë dhe çdokund tjetër ku njeriu ka nevojë për ajër (O2) të pastër, është dënimi më i rëndë që mund t’i ipet njeriut!

Prandaj kam qenë dhe jam kundër këtij ligji anti – njerëzor (anti – jetë) që ka miratuar Kuvendi i Kosovës!

——————————–

Nga arkivi, 4 janar 2021

NJË LIGJ QË PËRLIGJ FRYMËMARRJEN!

Nga Sheradin Berisha

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218195694180219&id=1125324528

***

MBAJTJA E MASKËS NË MAKINË ËSHTË NJË MASË ABSURDE!

“Unë nuk mbaj maskë, më duhet që truri im të mendoj.” Dr.Margarite Griesz – Brisson.

Më gjerësisht lexo këtu:

___________

Te zgjimi është shpëtimi 🤝

PLANDEMIA – EVENTI 201 “COVID-19” DHE PLANDEMIA – INFEKTIMI KATASTRIFIK “SEERS 2025” (VIDEO DËSHMI)

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura