SHPIRTI I TRAZUAR!

NË MBROJTJE TË SOVRANITETIT DHE INTEGRITETIT TË KOSOVËS: GJAKU I DËSHMORËVE TË NA BASHKOJË

QENDRA JUSUF GËRVALLA – FESTIMI I 28 NËNTORIT, “THIRRJA” DHE DASMA E KADRI ZEKËS, SI DHE GËNJESHTRAT E IBRAHIM KELMENDIT + “HARAPIT TË SHKODRËS” …   (7)

DEMONSTRATAT E 11 MARSIT DHE 2 PRILLIT 1981 NË KOSOVË

Të Zgjedhura

09 Shkurt, 2023

Kulturë

Read More

ZBARDHËLLIMË *)

ZBARDHËLLIMË *) Nga Meti Rexhepi – Pashtriku, 3 shkurt 2023 …po mërdhija ta zija që në fillim fiksimin, pastaj ardhjen e fiksimit në gjendje…