DASHAMIR ALLIU: FENOMENI I MARTESAVE SERBO – SHQIPTARE!!!

 Librazhd, 28. 04. 2014 – Fenomeni epidemik, poshtërues, i pashembullt, i pashpjegueshëm, i pandodhur në historinë e njerëzimit, në kombet e tjera në botë ”ku dashurohet, martohet, kurorëzohet, krijon familje, i lind pasardhës, më dëshirë, vullnetin, verdiktin e saj, të pakuptueshëm, deshifrueshëm, analizueshëm deri tani nga kriminalistika ligjore, shëndetësore mbarbotërore. Ku viktimat e dhunuara, çnderuara nga persekutori, dhunuesi xhelati, ”konkretisht” me persekutorët, dhunuesit, vrasësit, shfarosësit, gjenocidistët e stërgjyshërve, gjyshërve, baballarëve, vëllezërve, motrave bashkëkombëseve të kombit të saj shqiptar’.
Martesa, bashkëjetesa sllavo-serbe-malazeze-maqedonase-greko-shqiptare që do jenë me pasoja shkatërrimtare në të ardhmen jo të largët, për ne si kombit shqiptar, por sidomos për këto vajza, motra tona shqiptare, të fëmijëve pasardhësve të tyre të pafajshëm të lindur nga këto martesa të përziera nacionalitetesh, kombesh botëkuptimesh, këndvështrimesh, diametralisht të ndryshme, i martesave të këtyre vajzave shqiptare, minorene të pavetëdijshme, të pashkolluara, të painformuara ”të mashtruara, manipuluara, shitura, tregtuara si mish për top, apo si qeni në rrush, se çfarë ferri pasigurie i pret ato dhe fëmijët e tyre në planin afatgjatë nga këto martesa të përziera sllavo-shqiptare. Duke eksperimentuar me trupin fëmijët dhe të ardhmen e tyre, tek kriminelët e luftës, dhunuesit të sëmurët mendor, psikopatët, por të padeklaruar nga mjekësia ligjore, shëndetësore serbe, tek invalidët, pleqtë e alkoolizuar, droguar serbo-malazezë-maqedonë-grekë.
Konkretisht, lexues i nderuar në mbarë hapësirat etnike, gjeografike mbarshqiptare që jeni të painformuar detalisht me këtë fenomen tragjedi-komedi që ka ndodhur dhe po vazhdon ti ndodh kombit shqiptar. Fenomeni i martesave, kurorëzimeve të vajzave minorene, të pashkolluara të paarsimuara, të pavetëdijshme se çka i pret ato dhe fëmijët e tyre nga këto martesa të përziera serbo-sllave-shqiptare, nga Shqipëria jonë londineze, të mashtruara manipuluara me pretekstin argumentin monstruoz mashtrues të pabazë për shkak e arsye të gjendjes jo të mirë ekonomike në të cilat ndodhen familjet e tyre kryesisht në Shqipërinë tonë londineze ”duke ju premtuar parajsën ekonomike, xhenetin, thesarin dhe princin e ëndrrave ”ALAJDININ PLAK SLLAV”.

 Duke i shitur, martuar me këta invalidët, handikapatët, psikopat të sëmur psikik, të alkoolizuarit dhe pleqtë serbë, nga Shqipëria jonë londineze, është bërë si diçka normale s’është duke i penguar askujt një fenomen i tillë, dhe është bërë e modës, sidomos për trafikantët dhe profiterët materialist financiar, që e kanë kthyer në një biznes fitimprurës, për tu pasuruar duke shitur dërguar mish për top, si qeni në rrush, apo duke i dërguar si në haremet e sulltanëve të dikurshëm osman, tani sulltanëve pleq sllav, jo me dhunë, por me dëshirën vullnetin tonë jo mashkullor, burrëror shqiptar. Këto vajza shqiptare nën kthetrat shtratin e këtyre serbo pleqve sllav që ata të shuajnë, zbrazin epshet e tyre të pleqërisë mashkullore sllave, nën ndikimin e alkoolit, drogës, substancave të tjerave stimuluese, ekzistuese, në trupin e këtyre vajzave minorene të mashtruara shqiptare të shitura si lopët, bagëtitë tek këta pleq serbo-sllav.
Dhe këtë zgjidhje pseudo martesa fatlume këta pleq serbo-sllav, i bëjnë me të vetmin pretekst argument që para se të largohen dhe t’ua marr shpirtin perëndia nga kjo jetë dhe nga ky planet, për krimet e tyre monstruoze të pashembullta në bot që i bënë në luftërat gjenocidale në Kroaci-Bosnjë dhe në Kosovën tonë shqiptare, ata para së të shkojnë në amshim ti bëjnë edhe një shërbim shteteve të tyre gjenocidiste sllavo-greke kundër kombit shqiptar, të lindin dhe të lënë pasardhësit e tyre konglemarat të shartuara përzier me gjakun shqiptar, dhe të shtojnë natalitetin- njerëzor numerikisht në rënie zhdukje të pseudo-kombeve të tyre, serb-malazez-maqedon-grek. Dhe këto vajza minorene shqiptare të mashtruara, manipuluar dhe të martuara me këta pleq serbo-sllav po i bëjnë një shërbim, shumë-shumë të madh kombit gjenocidist serbo-sllav-maqedon-malazez-grek, si kurdoherë kundër kombit shqiptar, sepse po e shtojnë numerikisht me trupin gjakun shpirtin e tyre, farën gjenocidiste serbo-sllave në trojet vatrat tona stërgjyshore të cilat na i kanë grabitur pushtuar në dekadat deceniet e kaluara. Dhe këta pleqtë invalid serbo-sllav të alkoolizuar droguar që se kanë gjetur fatin princeshën e tyre të ëndrrave në moshën e tyre normale burrërore rinore për tu martuar dhe krijuar familje dhe të lënë pasardhësit e tyre me bashkëkombëset-bashkëpatriotet e tyre shkina serbe.
Zgjidhjen e tyre fatlume magjike të pashembullt në botë, e kanë gjetur në pleqërinë e tyre sllave të lodhur zhgënjyer, pas pjesëmarrjes së tyre në këto luftëra gjenocidiale, të dështuara për kombet e tyre, duke marr për pronë shërbëtore të tyre këto vajza minorene të mashtruara, manipuluara shqiptare, me të cilat sigurisht që nuk janë martuar nga dashuria në shikim të par ”si Romeo dhe Zhuljeta”, por thjesht këto vajza shqiptare të manipuluara mashtruara, nga këta tregtar kriminel të pashpirt të këtij biznesi fitimprurës, shkatërrimtar për jetën të ardhmen e këtyre vajzave shqiptare dhe fëmijëve të tyre që i kanë lindur dhe do vazhdojnë ti lindin sjellin në këtë jetë me këto martesa të përziera sllavo-shqiptare, dhe i kanë mashtruar dhe vazhdojnë ti mashtrojnë, manipulojnë kryesisht duke u premtuar parajsën ekonomike nëse martohen, krijojnë familje dhe lënë pasardhës me këta pleq serbo-sllavë.
Dhe këto vajza të gjora shqiptare, këta pleq serbo-sllav, nuk i shohin trajtojnë respektojnë si partnere bashkëshorte të tyre, siç mund ti shohin dhe trajtojnë nëse si partnere bashkëshorte të tyre do i kishin pasur shkina serbe, thjesht në këto vajza shqiptare këta pleq serbo-sllav zbrazin epshet e tyre mashkullore të pleqërisë së tyre eksperimentojnë si në laboratorët ku kryhen eksperimentet e ndryshme, me trupin fizikun shpirtin të ardhmen e tyre të pa-perspektiv të këtyre martesave serbo-shqiptare. Por, ajo që është më monstruozja në këtë poshtërsi që po ndodh pasojat, persekutimin, përndjekjen, paragjykimin etiketimin, do e përjetojnë në shpirtin fizikun e tyre pikërisht këta fëmijë të pafajshëm të lindur ardhur në jetë nga këto martesa sllavo-shqiptare.

 Kaq shpejt e harruam ne shqiptarët e kësaj Shqipërie londineze, kaq të painformuar kemi qenë ne si baballarë vëllezër të afërm me këto vajza motra tona shqiptare, me gjenocidin shfarosjen shpërnguljet, dhunimet, vrasje,t çnderimin e vajzave shqiptare të Kosovës.
Konkretisht nuk po shkojmë shumë largë në kohë dhe histori, por pikërisht në luftën më të fundit që u zhvillua në Kosovën shqiptare kundër okupatorëve serbo-sllavë, pikërisht këta serbo-sllavë i bënë këto vrasje, dhunime, shpërngulje në baza dhe projekte akademike kushtetues ushtarake policore paramilitare-pseudo ligjore të përpiluara dhe zbatuara implementuara bërë realitet edhe në praktik në Kosovën shqiptare.
Pikërisht nga këta kriminel, paramilitarë pleq tashmë serbo-sllav që s’patën kohë vullnet, disponim të martohen krijojnë familje me shkinat e tyre sllave në rinin e tyre pseudo burrërore sllave, dhe a e dini pse s’kanë pasur kohë të martohen krijojnë familje me shkinat e tyre në moshën e tyre pseudo-burrërore sllave, për faktin argumentin e thjesht sepse në adoleshencën e tyre pseudo-burrërore-pjekurin-sllave ata kanë qenë të përkushtuar impenjuar angazhuar me dëshirë vetëmohim të palëkundur në luftërat dhunimet shkatërrimet vrasjet shpërnguljet tyre gjenocidale në luftërat e tyre që bënë në Kroaci, Bosnjë dhe tashmë së fundi në Kosovën tonë shqiptare.
Kaq shpejtë e harruam ne shqiptarët e Shqipërisë londineze, ne dhe këto vajza motra tona shqiptare krimet, vrasjet e vëllezërve tanë shqiptarë në luftën e 2001-shit në Maqedoninë sllave, kaq të painformuar jemi ne si shqiptarë londinezë për persekutimin përndjekjen, arrestimet, shpërnguljen, vrasjen e vëllezërve tanë shqiptarë në pseudoshtetin sllav-malazez, pikërisht nga institucionet pseudo-ligjore pseudo-shtetërore-malaziase. Kaq të painformuar kemi qenë dhe vazhdojmë të jemi, dhe jo të ndjeshëm të shkombëtarizuar jemi bërë ne shqiptarët e kësaj Shqipërie londineze, me gjenocidin vrasjet shpërnguljen e shqiptarëve të Çamërisë nga vatrat shtëpitë e tyre stërgjyshore, nga gjenocidi shtetëror Zervis shovinist grek.
Dhe ne si shqiptarë londinezë, si shpërblim, kompensim, falënderim për të gjitha këto krimet çnderimet, vrasjet, shpërnguljet që këta kriminel serbë-malazezë-maqedonë-grekëi kanë bërë stërgjyshërit, gjyshërit, baballarët e tyre, dhe tashmë së fundi këta vet si bij pasardhës të këtyre sllavove-grekëve shovinist, kriminel në rinin adoleshencën e tyre kundrejt vëllezërve, motrave tona të shqiptarëve të Kosovës, shqiptarëve të Maqedonisë, Çamërisë – po i bëjmë dhëndurë në pleqërinë e tyre të lodhur të pashpresë, sllavo-greke duke ju dhënë si shpërblim për gjenocidin e tyre monstruoz, këto vajza minorene shqiptare të gjora të shitura tregtuara në treg, që ata të zbrazin epshet e tyre pseudo-mashkullore në pleqërinë e tyre të lodhur sllave dhe i kemi vënë në dispozicion të këtyre, krimineleve, handikapatve të sëmurave mendor pleqve serbo-sllav, që trajtohen, respektohen, dekorohen si veteran, heronj nga institucionet shtetërore në serbin e tyre shoviniste gjenocidiste pikërisht për krimet dhunimet vrasjet shpërnguljen e panumërta të shqiptarëve të Kosovës nga shtëpitë, vatrat e tyre stërgjyshore.
Sepse siç po veprojmë, tolerojmë, neglizhojmë ”me pretekstin argumentin naiv, se jemi të emancipuar tolerant si komb në këtë aspekt sidomos me këto martesa” ne si shqiptar të kësaj Shqipërie londineze papërgjegjshmërisht, me këto vajzat motrat tona shqiptare që po i fusim vëmë në dispozicion, me naivitetin neglizhencën tonë nën kthetrat të këtyre pleqve serbo-sllav, maqedon-malazez-grek thjesht për të fituar-pasuruar materialisht financiarisht. Por, me këtë veprim tolerim mos përgjegjshmëri tonën po e shkatërrojmë jetën dhe të ardhmen e këtyre vajzave dhe fëmijëve, pasardhësve të tyre fëmijë që do lindin nga këto martesa sllavo-shqiptare, se siç po veprojnë ne si shqiptar londinez me serbët që po i shpërblejmë për gjenocidin vrasjet dhunimet shpërnguljet që bënë serbët në baza dhe projekte shfarosëse kundër shqiptarëve të Kosovës.
Njëjtë dhe identik pikërisht si ne shqiptarët londinez duhet të kishin vepruar shpërblyer amnistuar rehabilituar kriminelët nazist gjerman për krimet e tyre monstruoze, edhe populli Hebre-Izraelit, pikërisht edhe ata si komb izraelit që mbijetuan nga gjenocidi shfarosja hitleriane naziste gjermane, sipas naivitetit jo burrërisë sonë mashkullore pseudo-shqiptare, duhet t’ju kishin këshilluar udhëzuar, orientuar detyruar ”vajzave minorene motrave nënave gjysheve të tyre” apo shitur pikërisht këtyre kriminelëve nazist, pas ati gjenocidi që bën kundrejt kombit hebre, që ato të martohen krijojnë familje t’ju, të mos i paragjykoj për krimet e tyre, t’ju bëhen shërbëtore, prostituta në pleqërinë e tyre t’ju lindin fëmijë, pasardhës, pikërisht këtyre kriminelëve nazistë gjermanë si shpërblim, falënderim për krimet, çnderimet, vrasjet, shfarosjet në dhomat e gazit, që këta bënë kundrejt gjyshërve, baballarëve dhe kombit izraelit në përgjithësi.
Por jo kombi populli izraelit, nuk u tregua dhe nuk e ka bërë një poshtërsi tolerim naivitet të tillë në raport me kriminelët hitlerian nazist, dhe nuk i shpërbleu amnistoi, rehabilitoi, falënderoj për krimet e tyre që bën kundrejt kombit të tyre izraelit përkundrazi, i ndoqi dhe vazhdon ti ndjek edhe në varr këta kriminel nazist jua merr konfiskon edhe eshtrat kufomat e tyre kudo në bot ku ata u strehuan fshehën dhe vdiqën, dhe jua bën gjyqin dhe i dënon me vendim gjykate në gjykatat izraelite kufomat eshtrat e këtyre kriminelëve nazist hitlerian.
Kurse, ne si komb shqiptar londinez, dhe në tërësinë tonë gjeografike, etnike, kemi bërë dhe vazhdojmë të bëjmë krejt të kundërtën në raport me vrasësit gjenocidistë të kombit qenies shqiptare në dekada decenie, i kemi falur amnistuar shpërblyer dekoruar i kemi vënë në krye të shteti të na udhëheqin dirigjojnë shkatërrojnë nëpërkëmbin në institucioneve tona shtetërore kushtetues ligjore pseudo-shqiptare. Në krye të institucioneve tona fetare konkretisht si pushtuesi, uzurpatori i ortodoksisë autoqefalisë shqiptare Anastasjus Janullatosi, të cilët gjithmonë si fqinj tan grabitqar na kanë vrarë, djegur, dhunuar, shpërngulur, si kriminelët gjenocidist osmanlinj, serb, malazez, maqedon, grek etj.
Ne i kuptojmë këto vajza motra tona shqiptare të pafata të pashpresa, por edhe të manipuluara, mashtruara nga këta trafikantë, mashtrues, profiterë të kësaj tregtia kriminale shkatërrimtare për jetën të ardhmen e fëmijëve të tyre që po i lindin dhe po i sjellin në jetë me këta pleq serbo-sllav, se ambienti ku janë rritur dhe jetojnë në familjet e tyre këto vajza shqiptare mund të ketë qenë dhe vazhdon të jetë i varfër dhe i pashpresë i pa-perspektiv për të ardhmen e tyre në jetë.
Por, a e dinë, a e kanë lodhur vënë në funksion trurin memorien intuitën e tyre këto vajza të afërmit vëllezërit motrat baballarët e tyre dhe më gjerë, dhe a i kanë bërë analizat ndonjëherë këto vajza të mashtruara, manipuluara, konvertuara, asimiluara, shqiptare në pseudo-nuse shërbëtore, makineri, punishte laborator eksperimental në trupin shpirtin e tyre të lindjes së fëmijëve për serbët, maqedonët, malazezët, grekët, sidomos ne familjarët dhe të afërmit e këtyre vajzave, se si do jetë jeta dhe e ardhmja e këtyre fëmijëve nipërve mbesave të tyre të lindur nga këto martesa të përziera sllavo-shqiptare -greke, a e dinë këto vajza motra tona shqiptare se çfarë krimi monstruoz batërdie janë duke bërë, me këta fëmijë engjëj melaqe të pafajshëm të tyre të lindur nga këto martesa të përziera.
Sepse duhet ta dinë këto vajza, motra tona shqiptare, të manipuluara, mashtruara, që i kanë lindur dhe do vazhdojnë ti lindin ti sjellin në jetë fëmijët e tyre nga këto martesa të përziera të tyre me pleqtë serbo-sllavë, sepse pikërisht fëmijët e tyre do të jenë të paragjykuar, denigruar të papranuar, sidomos pikërisht pasi të vdesin dhe shkojnë në amshim pikërisht këta dhëndurë pleq sllavë serb-malazez-maqedon-grektë martuara dhe që kanë krijuar dhe kanë lënë pasardhësit e tyre me këto vajza shqiptare minorene, dhe këta fëmijë do jenë të paragjykuar, denigruar, ofenduar, përndjekur, shantazhuar gjatë gjithë jetës së tyre, nga çdo institucion shtetëror publik ligjor kushtetues në këto pseudoshte serbo-sllav-malazez-maqedon-grek, dhe vetëm për faktin e vetëm se nëna majka gjineka e këtyre fëmijëve është me origjinë dhe gjak shqiptari.
Por, pasojat përndjekjet shantazhet provokimet ofendimet denigrimet, do i kalojnë pikërisht fëmijët, engjëjt melaqet e pafajshme që i kanë lindur nga këto martesa të përziera, sepse kjo dihet botërisht, se serbët, malazezët, maqedonët, grekët kanë qenë dhe do vazhdojnë të jenë paragjykues dhe armiq të përbetuar kundrejt kombit shqiptar, dhe për të implementuar realizuar qëllimet e tyre shoviniste grabitqare monstruoze kundër kombit shqiptar, ata pikërisht në mënyrë institucionale ligjore me hir dhe pahir do eksperimentojnë do i shantazhojnë, përndjekin, rekrutojnë për qëllimet e tyre të errëta kundër kombit shqiptar pikërisht këta fëmijë, të pafajshëm të lindur ardhur në jetë nga këto martesa të përziera serbe-malazeze-maqedonase-greke me shqiptarë.
Dhe këta fqinj tanë si dinak dhe të djallëzuar që janë shërbimet të nëndheshme të tyre monstruoze pseudo ligjore-akademike të pseudo shtetit pseudo-serb-malazez-maqedon-grek, do i shantazhojnë, rekrutojnë, përdorin, eksperimentojnë, si minj laboratori për qëllimet e tyre monstruoze, kundrejt kombit shqiptar pikërisht këta fëmijë shqiptar të lindur në Serbi, Mal të Zi, Maqedoni, Greqi, do jenë shihen trajtohen përndiqen rekrutohen me hir apo pahir, për qëllimet monstruoze të tyre grabitqare kundër kombit shqiptar, sepse ata pra si institucione serbo-malazeze-maqedone-greke do ju thonë këtyre fëmijëve të lindur nga këto martesa të përziera sllavo-shqiptare se ju i keni dajallarët në Shqipërinë londineze, ju jeni minoritar serb, që duhet të krijoni serbin në territoret shqiptare. Ky opinion i imi për disa naiv trutharë serbo-fil mund t’ju duket si diçka imagjinative e pamundur e parealizueshme e pa-konkretizushme të ndodh implementohet në territoret tona mbar shqiptare në dekadat e ardhshme.
Por, ju siguroj se nëse të tilla martesa serbo-sllave shqiptare vazhdojnë të lidhen bëhen në këtë ritëm të tanishëm dhe të lindin këta fëmijë të pafajshëm nga këto martesa të përziera sllavo-shqiptare kjo do jetë një fakt dhe një rrezik permanent për ekzistencën e kombit shqiptar ”sepse një fjalë e urtë thotë se mbrojtja më e mirë është sulmi”.
Dhe serbo-sllavët si kurdoherë kanë qenë në kundër sulm si gjithmonë një hap para kundrejt nesh si komb shqiptar, sepse dihen dredhitë dhe intrigat serbo-sllave-greke kundër kombit shqiptar, grekët në jug të vendit kanë investuar dhe vazhdojnë të investojnë në çdo aspekt të mundshëm dhe të pamundshëm që ti konvertojnë asimilojnë shqiptarët në greko-fon, kurse serbo-sllavët aq dinak dhe të djallëzuar janë dhe kanë qenë sa edhe heroin tonë kombëtar Gjergj Kastriotin-Skënderbeun e trajtojnë, identifikojnë, reklamojnë para botës si hero të mesjetës ”serb” me faktin argumentin e tyre shovinist grabitqar mashtrues se demek sipas ëndrrave të tyre serbo-sllave nëna e Skënderbeut Vojsava na paska qenë serbe.
Ashtu siç i manipuloj, mashtroj, pagojë financiarisht dhe i konvertoj në serbo-fil shqiptarët e shpërngulur nga Novi Pazari shqiptar i Sanxhakut, të cilët u vendosën në qytetin e Fierit, Fushën e Myzeqesë, jo shumë larg në kohë-histori, por u vendosën pikërisht gjatë Luftës së Dytë Botërore pas asaj shpërngulje vrasjeve masakrave dëbimit që ju bën stërgjyshërve të tyre nga Novi pazari çetnikët paramilitarët serbo-sllav, dhe gjetën strehim dhe mbrojtje në Shqipërinë tonë londineze nga barbaria serbo-sllave, dhe si shpërblim kjo popullatë shqiptare e manipuluar asimiluar konvertuar në serbo-sllave na e shpërbleu, duke u deklaruar konvertuar asimiluar në serbo-fil ”në Myzeqenë tonë ” me direktivat udhëzimet e qeverisë gjenocidiste të Beogradit.
Prandaj, mos të na duket diçka e pamundur dhe e parealizueshme të na ndodh dhe të jemi para faktit të kryer edhe nga këto martesat e përziera sllavo shqiptare, dhe arsyeja tjetër që kjo poshtërsi padrejtësi që këto martesa të përziera sllavo shqiptare-greke duhet të ndalen, ka të bëj pikërisht me këta fëmijët e lindur dhe që do vazhdojnë të lindin nga këto martesa të përziera, thjesht ata nga të gjitha qeveritë shoviniste fqinje grabitqare që na rrethojnë ne shqiptarët si komb, do shihen trajtohen eksperimentohen përdoren shantazhohen rekrutohen me hir apo pa hir si mish për top, për qëllimet e tyre të errëta shoviniste, kriminale kundër kombit shqiptar.
Prandaj, ne si komb shqiptar në tërësinë tonë gjeografike duhet të punojmë, angazhohemi që ta ndalim këtë fenomen dhe dukuri të tillë të këtyre martesave jo normale sllavo shqiptare-malazezë-maqedonë-grekë, martesa që në vendin, ambientet shtetet ku ne jetojmë janë anti-njerëzore anti-humane, çnjerëzore dhe jo afatgjata.
Për arsyen faktin argumentin e thjeshtë, se pasojat, eksperimentet, shantazhet, persekutimet denigrimet, paragjykimet e padrejta do i përjetojnë në fizikun personalitetin shpirtin pafajësinë të ardhmen e tyre, pikërisht konkretisht këta fëmijë engjëj melaqe të pafajshme, të perëndisë të lindura sjellura në këtë jetë planet nga këto martesa sllavo shqiptare, malazeze-maqedone-greke, të përbashkëta jo normale jo natyrale afatgjata pozitive, sepse pasojat persekutimin do e përjetojnë pikërisht këta fëmijë të pafajshëm, të lindur ardhur në jetë nga këto martesa të përziera kombesh nacionalistësh.
”Sepse për martesa të lidhura mes këtyre nacionaliteteve, sidomos tek ne në Ballkan dhe fëmijët që kanë lindur ardhur në jetë nga këto martesa, fatkeqësisht kemi fakte argumente të hidhura të paimagjinueshme se mund ti bëj, konkretizoj në praktik një qenie njerëzore, konkretisht në luftën e Bosnjës ku nga këto martesa të përziera në mes boshnjakëve mysliman kroat malazez dhe serbëve ortodoks, daja ka vrarë nipin, po ashtu kemi raste ku në Kroaci dhe Bosnjë ku nipi ka vrarë, masakruar dajallarët familjarisht, sepse ka logjikuar, anuar është manipuluar bërë lavash truri nga propaganda kishtare, fetare, ortodokse shoviniste serbe”.
Dhe këta do të jenë të paragjykuar sa të jetë jeta mbi tok ata dhe pasardhësit e tyre si në shtetin shovinist serb-maqedon-malazez-grek, por do jenë të paragjykuar akuzuar dhe të padëshirueshëm për fatin e tyre të keq, pavarësisht tolerancës largmamsis tonë kombëtare si komb shqiptar në tërësinë tonë gjeografike, etnike edhe në Shqipërinë tonë londineze dhe më gjerë, dhe do jenë gjatë gjithë jetës së tyre si mish për top, për eksperimente shantazhe të përjetshme në një pozitë inferiore, poshtëruese, denigruese të padrejtë, si ajo fjala e urtë popullore që thotë ”As me Lalën, por as me Salën”.
Sqarim
Gjithashtu, në këtë shkrim-opinion-analizë, dua të bëj një sqarim, informim të nevojshëm, domosdoshëm që mos të ngjallë keqkuptime, keqinterpretime, paragjykime, denigrime, etiketime, akuzime, denoncime, përgjithësuese, demonizuse, jo realiste, që mund të lindin dhe krijohen gjatë leximit, kuptimit të këtij opinioni-analize. Sa i përket konkretisht me këta dhëndurë, persona, individ serbë-malazezë-maqedonë-grekë me këto martesa sllavo-greke-shqiptare, se në këtë opinion-analizë, nuk ka qenë, dhe kurrsesi s’është qëllimi paragjykimi përgjithësues ”demonizus”, se të gjithë këta persona, individ që kanë gjetur fatin, partneret, bashkëshortet në këto vajza, motra tona shqiptare, në këtë opinion të lartcekur janë të gjithë kriminel, vrasës, narkoman, pijanec, psikopat të sëmur mendor, dhunues, pjesëmarrës në këto luftëra, krime, djegie, dhunime, shpërngulje të shqiptarëve nga shtëpitë trojet e tyre stërgjyshore.
Jo kurrsesi nuk ka qenë dhe nuk është ky qëllimi, mesazhi i këtij shkrimi-opinioni-analize, për ti akuzuar, denigruar, paragjykuar, përgjithësuar, të gjithë këta persona individ, dhëndurë serbë, malazezë, maqedonë, grekë që janë njoftuar-dashuruar në mënyrat, ndërhyrjet pagesat financiare, njoftimet, prezantimet e tyre direkte-indirekte, dhe i kanë marrë dhe bërë bashkëshorte të tyre këto vajza, motra tona shqiptare. Edhe këta fqinj tanë, ashtu si edhe ne shqiptarët ”pavarësisht krimeve, vrasjeve, gjenocidit shekullor që kanë bërë dhe vazhdojnë të bëjnë kundrejt nesh si komb shqiptar”, edhe këta si fqinj tanë si të gjithë njerëzit e këtij rruzulli tokësor, qenie njerëzore kanë qenë dhe janë ”dhe në këtë opinion-analizë nuk kam si qëllim ti demonizoj, akuzoj, paragjykoj apo ti etiketoj si qenie jo njerëzore, alien – jashtëtokësorë”.
Dhe këta persona, individ të nacionalitetit serb-malazez-maqedon-grek kanë pasur arsyet, dëshirat, pikësynimet, zgjedhjet, verdiktin, vendosmërinë e tyre, që janë bashkuar, martuar, kurorëzuar dhe kanë krijuar familje dhe pasardhës me këto vajza shqiptare. Por, realiteti dhe e vërteta është vetëm ai që kam cekur trajtuar, shtjelluar në këtë opinion-analizë të mësipërme ”qoftë ai i ëmbël apo i hidhur, duhet thënë ashtu siç ka ndodhur dhe është”. Sepse nga kombet, nacionalitetet që këta persona individ, i përkasin serbëve-malazezëve-maqedonëve-grekëve, të bërë dhëndurë të ne shqiptarëve dhe kanë krijuar familje me këto vajza, motra tona shqiptare dhe pikërisht këto kombe të tyre që këta ju përkasin i kanë bërë në të kaluarën, por po vazhdojnë ti bëjnë këto krime, gjenocide të tyre monstruoze kundër kombit shqiptar edhe tani së fundi në kohët moderne të shekullit të 21, këto krime të llahtarshme kundër kombit shqiptar.
Së pari, ky sqarim, informim, vetëdijesim, vlen pikërisht për këto vajza, motra tona shqiptare që të mendohen dhe ti vënë gishti kokës para se ti hyjnë kësaj aventure të pa-perspektiv për jetën dhe të ardhmen e fëmijëve, pasardhësve të tyre, vajza motra tona shqiptare që janë viktima të painformuara të manipuluara, mashtruara që nuk e din se çfarë ferri dhe pa-perspektive i pret ato dhe fëmijët e tyre, protagoniste, eksperimentaliste, të drejtpërdrejta me trupin, fizikun, shpirtin e tyre, në këto martesa sllavo-serbe-malazeze-maqedone-greke. Sepse, sipas këtyre veprimeve, metodologjie martesave anti-hunane anti-njerëzore, jo natyrale të jenë të pasuksesshme, të dështuara në planin afatgjatë, së pari për këta fëmijë të lindur nga këto martesa të përziera, konglemarat kombesh, nacionalitetesh, dhe antikombëtare me pasoja shkatërrimtare për ne si komb shqiptar, që kanë ndodhur dhe po vazhdojnë të ndodhin nga këto vajza, motra tona nga kjo Shqipëri londineze.
Këto japin mesazhin, motivin, inspirimin, argumentin, se njëjtë dhe identik siç po veproj këto vajza, motra tona shqiptare nga kjo Shqipëri londineze, që po martohen, kurorëzohen, krijojnë familje me këta serbo-sllavë, shfarosësit, gjenocidistët e kombit shqiptar ndër shekuj, duhet të ishin martuar në të kaluarën, dhe të mos kishin rezistuar luftuar kundër tyre, por gjithsesi edhe në të tanishmen, edhe vajzat motrat tona shqiptare në ish-krijesën artificiale, monstruoze, shfarosëse për shqiptarët të ashtuquajtur Jugosllavi, me serbo-sllavët-maqedonët-malazezët, në mënyrë që ky popull, komb dhe territor shqiptar i ngelur padrejtësisht në thundrën pushtuese, okupatore serbo-malazeze-maqedone-greke, të asimilohej, konvertohej përfundimisht nga ”SHQIPTAR” në serbo-malazez -maqedon-grek.
Por, JO këto vajza motra tona shqiptare, në ish këtë krijesë monstruoze të ashtuquajtur Jugosllavi, dhe tashmë të shpërbërë në Serbi, Mal të Zi, Maqedoni, megjithëse kanë pasur oferta, privilegje për martesa, asimilime, konvertime në sllav.
Dhe pavarësisht faktit të qenë ndodhur në një pushtim shantazhim vrasje, shfarosje, shekullore, dhe i përjetuan këto krime, vrasje, çnderime, shpërngulje, djegie të llahtarshme biblike të pashembullta në botë, nuk i bën këto poshtërsi, tradhti, naivitet pabesi mosmirënjohje kundrejt gjakut të derdhur ”LUM” të stërgjyshërve, gjyshërve, baballarëve, vëllezërve, nënave, motrave të tyre shqiptarë, të vrarë masakruar, shpërngulur ndër shekuj, pikërisht nga serbët-malazezët-maqedonët-grekët. Pasardhës të sllavo-grekëve që i kanë bërë këto krime të llahtarshme kundër kombit shqiptar, të cilët këto vajza dhe motra tona në Shqipërinë tonë londineze i kanë përzgjedhur dhe pranuar si në ”bingo-llotari”, për partner bashkëshort të tyre, që t’ju shtojnë racën kombet e tyre gjenocidale, që në të ardhmen të na vrasin, shfarosin si komb, duke përdorur kundrejt nesh pikërisht gjakun dhe genin tonë shqiptar, të shartuar, lindur ardhur në këtë jetë, nga këto martesa të përziera sllavo-greke-shqiptare.
Ky sqarim, informim, vetëdijesim parandalues gjithashtu vlen për ne të afërmit, gjyshërit, baballarët, vëllezërit, motrat, nënat, gjyshet e këtyre vajzave, motrave tona, për lexuesin e nderuar mbarë shqiptar të painformuar me këtë fenomen, poshtërsi, batërdi që po na ndodh si komb, për institucionet kushtetuese, ligjore, vendimmarrëse të kësaj Shqipërie londineze. Por ky informim, vetëdijesim, vlen sidomos, edhe për këta persona, individ serbë-malazezë-maqedonë-grekë, që janë martuar, kanë gjetur fatin të ardhmen e tyre, dhe kanë krijuar familjet e tyre, me këto vajza shqiptare.
Sepse edhe për ata vetë personalisht, emocionalisht s’do jetë e lehtë ta përballojnë kapërdijnë, kur ti shohin, përjetojnë me fizikun shpirtin e tyre, persekutimin, paragjykimin, denigrimin, përndjekjen, shantazhimin e fëmijëve, pasardhësve të tyre ”të lindur ardhur në jetë pikërisht nga këto martesa sllavo-greke-shqiptare” pikërisht do paragjykohen, denigrohen, anatemohen, nga institucionet e tyre pseudo-ligjore shtetërore të kombeve të tyre që ju përkasin.
Por, gjithsesi ky sqarim, informim, reflektim vlen edhe për qytetarët, shtetarët, lexuesit e këtyre shteteve fqinj, grabitqarë që na janë imponuar si fqinj, duke na vrarë shpërngulur, grabitur, pushtuar, territoret tona shqiptare. Territore tona në të cilat kanë krijuar edhe pseudo-kombet e tyre fantazmë që s’kanë ekzistuar në të kaluarën në këto territore hapësira mbar-shqiptare. Dhe patjetër që ky sqarim, informim vlen në veçanti edhe për institucionet e tyre pseudo-ligjore, kushtetuese, paragjykuese, denigruese, të këtyre pseudo-shteteve, fqinjëve tanë grabitqar, kundrejt kombit dhe qytetarëve, shtetasve me kombësi identitet shtetësi shqiptare.
– Shkruar, artikuluar nga ish-vullnetari në ish-Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, UÇK-në, Dashamir Alliu. Njëherësh, autori është kryetar i shoqatës Atdhetare “Zyber Alliu” Komuna Hotolisht, Rrethi Librazhd – Shqipëri. Kontakti me autorin: [email protected].

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura