FATMIR BRAJSHORI: ILUMINATI DHE ‘SHPËRLARJA E TRURIT’

Cyrih, 13 prill 2017: Në përmbyllje, të këtyre vështrimeve politike nuk mund të mbyllë një çështje, e cila në fakt është e pambyllur dhe kjo mbetet si e tillë. Jeta jonë politike, nuk është asgjë tjetër përpos një Teatër i Madh, me një vazhdimësi që nga Antika me subjektin mistik mbrenda vet-vetes sonë, njeriun. Në fakt që nga formimi i «Iluminatit» ata kontrollojnë gjithçka, jo vetëm politikën e vendeve globale por edhe jetërat tona. Kulti ndërkombëtar satanik që kontrollon mendjen tonë, politiken tonë, ekonomin, kulturën, me anë të doktrinave shumë enigmatike dhe për trurin e njeriut të thjeshtë, magjike, na mbajnë të gjithëve në pozicionin e njeriut të rënë në koma.
Vronski shkruante se: »shoqëritë sekrete janë të ndara në grupe të veçanta që kundërshtojnë njëra tjetrën» dhe këtë e bëjnë që të munden të drejtojnë shoqërinë. Dhe s’do mend që skena e jonë politike është aktere në lojën «Iluminative» të interesave dhe se me siguri, këta, për të luajtur lojën e tyre, mblidhen në një qendër sekrete, për të marrë direktivat nga sekti i 33 i masonerisë.

Në shikim të parë duket që ne jetojmë në një shoqëri të lirë,,,Në thelb, liderët tanë janë shumë naiv dhe luajnë lojën e Këshillit për krijimin e Rendit të Ri Botëror, që do të thotë përkushtim ndaj »skllavërimit përfundimtar ».
Kulti satanist që drejton botën, s’do mend që ka ndikim edhe në politikat e Ballkanit. Kulti i Syrit Gjithëshikues në Kosovë – udhëheqë 100 % në të gjitha fushat dhe për këtë dëshmia më e mirë është zgjedhja e Atifete Jahjagës për presidente duke e nxjerrë nga asgjëja (nga një zarf dhe e cila në popull do të mbahet mend si «Presidente ZARFI) dhe askushi dhe duke e bërë mbrenda natës si të parën e vendit.
Tashti dimë interesat dhe synimet e «Protokollit të pleqëve të Sionit», i cili është një planë i fshehtë, i dominimit të «Iluminatëve», në Rregullimin e Ri Botëror. Duke analizuar sjelljet e politikajve tanë si Rugova, Thaçi, Sejdiu, Jahjaga, sikur këta na bindin që janë duke punuar sipas skenarit të «protokollit të Pleqëve të Sionit» ku motoja e tyre është :«Detyro dhe bëj të të besojnë»!
Kjo me gjuhën tonë popullore do të kuptohej si «detyro dhe mashtro»!
Esenca e gjithë kësaj është «nënshtrimi i të gjitha qeverive ndaj një «super qeverie» tjetër, kështu që dyshimet tona, që disa politikanë të skenës politike shqiptare, janë agjent të Këshillit të lartë të Masonerisë por duke qenë në kontakt me shtresën më të ultë nga 33 sa ka masoneria në Hierarkinë e saj, ka bazë.
Në protokollin e Pestë të «Pleqëve të Sionit» thuhet:«Ne i vëmë Ata (udhëheqesit e politikës) njërin kundër tjetrit me anë të dallimeve personale dhe kombëtare».
A, nuk është kjo gjë që ne e vërejmë tek politika e jonë në Kosovë?
Dallime dhe kritika personale të njërit lider për tjetrin sikurse akuza për të turpshmen garë se »cili do të tregohet më patriot shqiptarë».
Më tej thuhet se: »kombet nuk do të mund të bëjnë as edhe një kontrat minimale private pa influencën tonë sekrete në të».
Nga kjo gjë varen sot shumë qeveritë tona, të cilat, si ajo në Tiranë e po ashtu edhe ajo në Prishtinë, as edhe një herë s’kanë mundur të dakordohen me bankën Botërore, FMN-ën apo edhe me asete të ndryshme, me të parin bisedim për t’u dakorduar për ndonjë gjë, por, për çudi, kur refuzohej një gjë, pas ca ditësh, e njëjta gjë, aprovohej. Kjo nga fakti që në planin Iluminat, ne bëjmë pjesë, nga ato pak kombe që mund të ndihmojnë në Rregullimin e Ri Botëror.
Këto gjëra që po i shkruaj nuk kanë të bëjnë për një nismë të mendimit të ri dhe të njëmendsisë së re dhe shkëputje nga interpretimet e vjetra, por si rjedhojë e ngjarjeve historike dhe politike, në Planet, ku megjithëse, në shikim të parë na duket se çdo gjë ndodhë rastësisht, presidenti Ruzvelt me të drejt theksonte: »Në Histori dhe në Politik asgjë nuk ndodhë rastësisht». Unë me këtë gjë që po shkruaj nuk po merrem me gjykimin e Politikës Shqiptare por përkundrazi po bëhem, pa dashje «Avokati Mbrojtës i tyre», në rast të dështimeve ngaqë gjithëherë edhe Teza edhe Antiteza pretendojnë që janë të Vërteta.
Ju ka ra në sy kjo gjë?
Gjatë zgjedhjeve Partitë favorizojnë ata Persona, që njerëzit i duan më së paku ose anëtarsia dhe këtë gjë, e bëjnë për të tërhequr vëmendjen tuaj, për të hargjuar energjitë tuaja, që pastaj udhëheqësit e «mëdhenjë», të maskojnë para jush, më së miri ndikimin, e frimasonerisë, që kanë, mbi ta.
Tek ne, në trollin tonë shqiptar, kemi ca grupime që mblidhen në mënyrë sekrete dhe bëjnë rituale okulte dhe orgji seksi sipas rregullave të masonerisë vëllazërore. Duke e ditur që një vëllazeri e tillë, ekziston në Tiranë, ku mblidhen çdo të enjte, për të shfrenuar orgjit e tyre mund të themi, fare pa u menduar mirë që, ata që kontrollojnë jetën monetare të globit dhe atë ekonomike kontrollojnë edhe politikanët tanë vendor».
Nëse kulti satanik «Iluminat» ka pasur aftësitë e tyre për të manipuluar me kombe të mëdha si me Gjermaninë, Francën, Rusinë s’do mend që kombi ynë, s’ka mundur të jetë jashtë këtyre interesave, të atyre, që në fakt kanë jetërat tona dhe të ardhmen tonë, në duart e tyre.
Populli im, duhet të vendos, se si do të rreshtohet në të ardhmen, me politikanët, që janë nën kontrollin e Iluminatit dhe jetën në Skllavëri duke mos e parë atë, skllaverinë pra, por duke e ndjerë, apo me vetën e tij, lirinë dhe mëvetsinë e tij, për një rregullim të Ri mbrenda shqiptar, pa qa fort kokën, për Rregullimin e Ri Botëror.
Para zgjedhjeve «të lira», ne jemi dëshmitar të fjalorëve politik të liderëve partiak, të cilët sipas shembullit numër një të Iluminatit, janë të gatshëm të gënjejnë, të mashtrojnë dhe të bëjnë çdo gjë të mundshme, për të arritur qëllimet e tyre. Mirëpo, me gjithë tezat e mundshme dhe të besueshme se shoqëria masonike është mbi të gjitha shoqëritë e tjera, kjo megjithatë na bën të mendojmë, se kjo teori nuk është mbështetur mbi themele të sigurta, prandaj për të mbështetur tezën time se «politikanët tanë janë lojë e lirë e Iluminatit, duhet një studim më i thellë metafizik për të siguruar së paku kriterin e së vërtetës.
«Iluminatët» (bankierët qendrorë masonik) praktikojnë shpërlarjen (lavazhin) e trurit dhe duke parë, se si në mënyrë të rrufeshme, ca «udhëheqës» të UÇK-ës, ndërruan mendimet e tyre, flijuan idealin e tyre për materialen, s’do mend që kanë kaluar nëpër laboratoret, e pastrimit të mendjës dhe shndërrimit në tyre në robot dirigjues.
Se në Kosovë politika udhëhiqet nga idetë satanike të Iluminatëve, si shembullin më të mirë mund të marrim «Presidenten Zarf» Atifete Jahjagën, e cila nga asgjëja doli dhe me kërkesën e një fuqie më të madhe u bë mbrenda natës Presidente. Kjo mjafton për të konkluduar që Politikat udhëhiqen nga një qendër e vetme e venim’marrjës,,,
Politikanët tanë, nëse janë politikanë, sepse vetëm emertimin e kanë si të tillë ndërsa në fakt janë lodra tjetër fare në këtë profesion- marrin ca vendime sot- dhe- po të njejtat vendime i anulojnë nesër!
A thua pse ndodh kjo gjë?
Nga kush janë të frikësuar?
Në fakt vendimet që merr parlamenti dhe pastaj arsyetimi se nuk e «kanë ditur» se përse votuan – s’ka të bëjë me këtë gjë por është më shumë si pasoj e influencës apo edhe e intervenimeve të ndërkombëtarëve, të cilët janë pjesë e lojës së frimasonëve dhe të cilët janë të kërcënuar nga shoqëria «Kafkë dhe Kockë» ose «Vëllazëria e Vdekjës», të cilët nuk janë asgjë tjetër përpos shoqëri vrasësish të politikanëve që nuk luajnë lojën ndërkombëtare të frimasonëve.
Për të arritur planet e tyre – këta, – prodhojnë kriza dhe askund nuk lejojnë zgjedhje fatlume, dhe si rezultat i gjithë kësaj është edhe problemi i Mitrovicës.
Nëse shqiptarët do të mblidhen për të protestuar për gjendjen aktuale dhe të shprehin pakënaqësitë e tyre, policia përdor të gjitha mjetet, kundër protestuesve por në anën tjetër nëse të njejtën gjë e bëjnë serbët, metodat e përdorura nga e njejta polici, ndryshojnë. Kjo ngjetë para se gjithash sepse kulti satanik i Iluminatëve nëpërmjet krizës së Veriut të Mitrovicës mban pozicionin e «matit» tek të dy palët: tek shqiptartë dhe tek serbët !
Sipas lojërave satanike të kultit të vdekjës dhe të prodhimit të krizave cila palë të humbë kontrollin mbi Mitrovicën Veriore rrezikon edhe humbjen e kokës – A, bordet e Financave janë edhe bordet e Hartimeve të hartave të reja globale dhe me këtë gjë kontrollohet i gjithë sistemi ynë i mendjes.
Organizimi i një seri spektaklesh si; liberalizimi i vizave, marrje të Financave nga banka Botërore, heqja e mbikëqyrjes së pavarsisë është më shumë për t’i bindur njerëzit, e thjesht, se liderët janë LUCIFERET e tyre dhe të vetmit, dhe, tjerë s’ka si ata?!
Në fakt a nuk e konsideronte veten si të tillë Rugova sa ishte gjallë në politik, dhe pjesë të lojës ndërkombëtare?
Po të tillë dhe në këtë mënyrë e konsideron sot Thaçi veten e tij!
Nëse ne si shoqëri jemi në planet e Iluminatit për një rregullim të ri Botëror at’herë pa frikë që do t’i arrijmë synimet tona. Por duke e ditur që ky ogur i ri – i vjetër satanik prodhon kriza për të sunduar Globin si të vetmen mundësi atëherë s’më mbetet gjë tjetër përpos të thërras ndërgjegjen e KOMBIT tim, ndërgjegjen e thjesht të popullit që të kenë kujdes nga ata që bëjnë përpjekje për t’ua shpërlarë trurin dhe për t’i bërë një lavazh të qëndrueshme sipas qejfit dhe interesave të tyre.
Pas luftës »ca politikan tanë» u thirrën, u trajnuan dhe filluan të flasin krejt të kundërtën e asaj për të cilën kishin luftuar; krejt të kundërtën e idealit të tyre nismëtar… e tani kur flasin mos u besoni nëse tek ta lexoni dhe dëgjoni, fjalime dhe mendime dhe vizion që bie katërcipërisht ndeshë me ato që proklamonin më herët.
Se «Iluminatët» krijojnë agjentët e tyre çdo kund dhe në secilën qeveri, aqë më parë kur të kihet parasysh që Stalini dhe Hitleri ishin agjent te Iluminatët dhe për të mos u postuar si më i fuqishmi Stalini, që ishte bërë pronar absolut në Bashkimin Sovjetik «Iluminatët» krijuan Hitlerin si baraspesh me «tovarish Stalin».
Prandaj ne ecim si përditshmëri jete të hipnotizuar dhe nuk shohim se si të tjerët e kanë fatin dhe jetën tonë…Edhe arrestimet e Haradinajt dhe të Limajt, gjyqet ndaj tyre duhet shikur nga ky kend. Ata nuk u regjistruan si agjentë të Iluminatit, pra nga asnjë Këshill apo shtresë e ultë apo e lartë e masonëve dhe me këtë rrezikuan flijimin nga të tjerët ose vet-flijimin, pa e ditur për shoqërinë «Kafkë e Kockë». Shpëtimi i tyre mund të vijë vetëm nëse do të bëhen pjesë e lojës së këtyre shoqërive masonike-satanike.
Ajo që është më se e sakt dhe e vërtet është kjo gjë: «Ata që së pari MARKËN (valutën gjermane) dhe më pastaj EURON e prenë si valut tonën janë zotruesit e vërtet edhe të jetës sonë në përgjithësi.
E, Iluminati – është një Aleanc e Financës Hebreje dhe e arsitokracisë Britanike! E, kur e dimë që kryeministri Thaçi, për çështje ekonomike, ka tre këshilltarë hebrenjë, at’herë ky fakt duhet të na gëzoj, gjithësesi.
Nëse Iluminatët krijuan Hitlerin, për të kontrolluar Stalinin, sikur ka filluar të më mbushet mendja, që ata me qëllim krijuan, në Kosovë, një qytet të ndarë, Mitrovicën por jo me muri si shembull Berlinin, por me një Urë (a Ura bashkon brigje dhe nuk i ndanë ato) për të vetmën arsye: që Prishtinën dhe Beogradin t’i mbajnë nën kontroll.
Dizajnuesit e jetërave tona, do të përhapin gënjeshtra me qëllim që ato të përhapen në mendjen e njerëzve si virus infektues.
Prandaj njerëz të mirë:
Mos u bëni lodër në lojërat e menduara për Ne të thjeshtit dhe të zakonshmit nga zvarranikët e Tokës dhe Vëllazëritë e Ndryshme me plot sekrete dhe mistifikime.
Duhet të përqendroheni tek ajo që doni, sepse kjo ju jep mundësinë që gjitnjë të thoni: «ne këtë gjë duam»!
Atë që e doni edhe kërkone pa dëgjuar shumë të tjerët!
Kur zëri i juaj përmbrenda shpirtit bëhet më i thellë, më i qartë dhe më tingëllues se opinionet e jashtme, at’herë do të kemi nën kontroll jetërat tona! Mos lejoni që askush dhe asnjeri dhe asnjë superfuqi, t’ju bëjë shpërlarjen (lavazhin) e trurit!

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura