HENRY MAKOW: MARTIN BORMANI – SHEFI I ADOLF HITLERIT!

Pashtriku.org, 26. 10. 2014 – Njeriu i dytë më i fuqishëm i Gjermanisë naziste, Martin Borman, ishte një agjent “sovjetik” (iluminat) që bëri më të sigurt shkatërrimin e Gjermanisë dhe të hebrenjve evropianë. Në këtë mënyrë ai avancoi dy nga qëllimet kryesore të iluminatëve: integrimin e Gjermanisë në qeverinë botërore me anë të asgjësimit të pretendimeve kombëtare, kulturore dhe raciale, si dhe krijimin e Izraelit si kryeqytet botëror i bankierëve, me anë të kërcënimit të zhdukjes së hebrenjve. Iluminatët janë një aleancë e financës hebreje dhe aristokracisë britanike / amerikane / evropiane, të bashkuar nga lidhjet martesore, paraja dhe besimi okult (frimasoneria). Uinston Ҫërçill, frimasoni me nënë hebreje, i përshtatej këtij përshkrimi.


Lexoni: http://www.amazon.com/Illuminati-Cult-that-Hijacked-World/dp/1439211485/ref=pd_sim_b_2?ie=UTF8&refRID=07Q1RKWCKCR67D7W4SFE#reader_1439211485
***
Lexoni një përmbledhje të Shoqërisë Sekrete “Illuminati” nga Veprat e Henry Makow
http://www.newsofinterest.tv/politics/book_summaries/illuminati_summary_makow/index.php#
***

Ata zotërojnë kartela të gjera e të ndërthurura financiare si: industritë bankare, farmaceutike, industritë e energjisë, të naftës dhe qeveritë me anë të grupeve profesionale të medias, arsimit, statistikave, fondacionet, shërbimet e inteligjencës dhe shoqëritë sekrete. Qëllimi i tyre është “absorbimi i pasurisë botërore” (sipas fjalëve të Sesil Rods) dhe kontrolli i qytetarëve me anë të propagandës, arsimit dhe “inxhinjerimit social”. 
Lëvizjet kombëtare (të Britanisë, Amerikës e Izraelit) si sionizmi, socializmi, komunizmi dhe nazizmi, ashtu si dhe njerëzit e tyre (gjermanët, amerikanët e hebrenjtë) janë gurë shahu që sakrifikohen për skemën e tyre të çmendur megalomanike të diktaturës globale. Karriera e Bormanit ilustron orkestrimin e tyre të luftërave për arritjen e këtij objektivi afatgjatë.

Martin Bormann dhe Adolf Hitleri.

Martin Borman (1900 – ?) ka qenë organizatori, kancelari dhe financieri i partisë naziste, dhe rrjedhimisht drejtuesi i makinerisë së saj të fuqishme. Ai ishte mjeti i kontaktit me bankierët iluminatë dhe industrialistët që dhanë miliona në donacione për partinë naziste. Si zëvendës Fyhrer dhe sekretar i Hitlerit, Bormani nënshkruante çeqet e rrogës së Hitlerit dhe menaxhonte financat e tij. Ai përcaktonte kë dhe çfarë Hitleri shihte, dhe vepronte në emër të tij.
Geringu thotë se Bormani “qëndronte me Hitlerin ditë e natë dhe gradualisht e solli atë nën vullnetin e tij, saqë më në fund ai qeveriste të gjithë ekzistencën e tij. I gjithë kompleksi në Obersalzberg që përbëhej nga 87 ndërtesa dhe kishte vlerën e më shumë se një milionë e gjysmë markave, ishte regjistruar në emrin e Bormanit. (Mekgovern, faqe 128)


Xhelatët e Hitlerit – Sekretari Martin Bormann
Hitler’s Henchmen – The Secretary Martin Bormann

Në vitin 1972, gjenerali Reinhard Gehlen (ish-drejtues i inteligjencës sovjetike gjermane), zbuloi se Borman kishte qenë një agjent sovjetik, një opinion të cilit i janë bashkuar shumë gjeneralë e zyrtarë të lartë nazistë, përfshi dhe Gotlob Berger, gjeneral i SS-ve nazistë, që e njihte mirë Bormanin. “Bormani bëri dëmin më të madh nga të gjithë”, ishte dëshmia e Berger në gjyqin e Nurenbergut. (Mekgovern, faqe 181)
Implikimet e kësaj janë tronditëse. Kujtoni atë që ka thënë Uinston Ҫërçill: “Kjo luftë nuk është kundër Hitlerit dhe as kundër socializmit Nacionalist, por kundër fuqisë së popullit gjerman i cili duhet shkatërruar njëherë e përgjithmonë, pa marrë parasysh se ai është në duart e Hitlerit apo të ndonjë prifti jezuit”. (Emrist Hjuxh, “Uinston Ҫërçill: Karriera në luftë e paqe”, faqe 145)

Krijimi i partisë naziste dhe orkestrimi i Luftës së Dytë Botërore ishin hedhja e popullit gjerman në kurthin djallëzor përfundimtar, pas komprometimit të tyre fatal moral. Në librin e tij “Vëllazëria e Bormanit”, Uiliam Stivenson thotë se Bormani “i dha fatit të Gjermanisë prioritetin më të ulët, dhe në vend të kësaj ai shqetësohej vetëm për të ardhmen e bazuar në filozofinë naziste, të financuar nga paraja naziste e mbështetur nga Vëllazëria e tij personale besnike…” A nuk është kjo iluminate?

Kopertina “The Bormann Brotherhood”, William Stevenson (Vëllazëria e Bormanit)

BORMANI
Nuk ka shumë gjasa që Bermani të ketë vdekur (më 2 maj 1945) në Berlinin e shkatërruar nga lufta, siç kërkojnë të na bëjnë të mendojmë iluminatët.
Një njeri i stërvitur në detaje për mbijetesën e Rajhut me anë të krijimit të 750 korporatave në vendet neutrale, me siguri që do të ketë menduar dhe për shpëtimin e jetës së tij. Ka patur raportime se Bormani është shpëtuar nga rusët dhe ka jetuar në Moskë. Raportime të tjera e lokalizonin atë në Amerikën Latine. Djali i madh i Adolf Ajshman (Adolf Eichmann), Horst, pretendonte se kishte patur disa biseda me të në Argjentinë. (Mekgovern, faqe 1949
……………
Ka shumë dëshmi se Martin Bormann mbijetoi Luftës së Dytë Botërore dhe u arratis në Argjentinë. Për të argumentuar faktin e Adolf Eichmann shikoni këto video:

Nazi war criminal Martin Bormann traced to Argentina in 1953 Laurence De Mello
Martin Bormann Survival new Exclusive evidence with Laurence de Mello,

Tony Gosling, Martin Summers.


Laurence De Mello: Nazi No.2 Martin Bormann survival forensics, escaped Nuremberg

…………….
Sigurisht që Bormani punonte si për nazistët dhe për sovjetikët, domethënë ai ishte një agjentë iluminat. Dy herë fituesi i çmimit të madh të letërsisë Pulicer, Louis Kilzer, ngre temën e Borman si një agjent sovjetik, në librin e tij “Tradhtari i Hitlerit” (2000). Ai ekzaminon këmbimin e mesazheve midis një spiuni të njohur me emrin “Uerther” dhe Moskës, ku dhe përcakton se vetëm Bormani mund të kishte akses në këto informacione. Bormani i kishte thënë Hitlerit se kërkonte të pasohej nga pasardhësit e tij. Stenografët e tij mbanin shënim fjalimet e konferencave të luftës së Hitlerit.
Sovietikët mund të pyesnin çdo detaj mbi mbrojtjen naziste apo qëllimet e tyre. Rezultati, ishte disfata e plotë e tyre në Stalingrad dhe Kursk. “Bormani kishte qenë po aq i dobishëm për Rusinë sa dhe pesëdhjetë divizionet e Ushtrisë së Kuqe”, shkruan Kilzer.


Kopertina e librit Louis Kilzer “Hitler’s Traitor” (Tradhtari i Hitlerit)

“Vlera e tij për Stalinin kishte nisur që herët. Në vitin 1941, kur Gjermania mund të kishte përdorur miliona nacionalistë ukrainas për përmbysjen e regjimit sovjetik, Bormani vendosi se ata meritonin vetëm ‘shpopullim dhe skllavërim’… të përballur me gjenocidin gjerman dhe dominimin politik të sovjetikëve, ukrainasit vendosën të jetonin, duke prishur kështu planet gjermane për një pushtim të lehtë”.
Bormani e përdori disfatën naziste në Stalingrad si një justifikim për nisjen e shfarosjes së hebrenjve, qëllimin tjetër iluminat. Sipas fjalëve të prokurorit në Nurenberg, Borman ishte një “gur parësor në programin e urisë, degradimit, grabitjes dhe shfarosjes”. Ai nuk i kishte treguar Hitlerit për detajet e tmerrit, duke e ndaluar diskutimin e këtij subjekti për Himlerin dhe duke futur në dosje raportet e tij.
“Roli i Bormanit me ukrainasit dhe hebrenjtë, ishte vetëm një pjesë e efektit shkatërrimtar të Rajhut të Tretë”, shkruan Kilzer. Ai bllokoi tentativën e Albert Spir’it (Albert Speer) për modifikimin e ekonomisë në një “drejtim total ushtarak” deri sa ishte tepër vonë. “Influenca e Bormanit”, përfundon Spir, “ishte një katastrofë kombëtare”.

Hitlers Manager 1 – Albert Speer 1/5
Nazis Albert Speer & Karl Dönitz 1973 interview (subbed)

Kilzer hyn në detaje të imtësishme mbi kontaktet e Bormanit me sistemin e spiunazhit sovjetik, duke profilizuar shumë nga menaxherët e tij. Ai arrin deri tek një nga më të dashurat e Bormanit, Mari Rubah Spangenberg, e cila ishte aktive në lëvizjen sekrete komuniste.
Bormani inkurajoi Hitlerin të mos t’i jepte rëndësi mundësisë së rrethimit në Stalingrad dhe vendimet e këtij të fundit “nuk kishin më asgjë të përbashkët me parimet e strategjisë së luftës”, shkruante gjenerali Hadler në ditarët e tij. (Mekgovern, faqe 82)
Bermani fitoi besimin total të Hitlerit duke u hequr si instrumenti i tij i efektshëm e i pamëshirshëm. Kur Bormani kritikohej, Hitleri përgjigjej: “Të gjithë kanë bërë gabime por Bormani… kushdo që është kundër Bormanit është kundër shtetit! Unë do t’i vras të gjithë…” “Propozimet e Bormanit janë të përpunuara aq mirë sa mua më mjafton të them vetëm po ose jo…”
Por çështja mbetet, “A ishte vetë Hitleri një tradhtar?” A ishte dhe ai një shërbëtor i iluminatëve? Kilzer thekson se Hitleri ishte çuditërisht i butë ndaj kundërshtimit brenda udhëheqjes, dhe se kultivonte një “kulturë tradhtie”. A ishte Hitleri në dijeni të rolit të Bormanit dhe hiqej sikur nuk kuptonte? Unë jam ende në kërkim të kësaj përgjigjeje.
KONKLUZIONI
Një konkluzion më të saktë na jep Uiliam Stivenson: “Bormani përfaqësonte një fuqi sekrete, dhe në kushtet e trazuara të njerëzimit ne dyshojmë se gracka e demokracisë është vetëm një kamuflazhë i rrezikshëm… fuqia e vërtetë është aty ku nis sekretja. Martin Borman kishte këtë fuqi sekrete… në atë masë sa që mund t’i shpëtonte litarit”.
Mësimi që nxjerrin nga kjo histori është se “lajmet” ngrenë lart “kamuflazhin e demokracisë”. Mos i kushtoni vëmendje dhe mos investoni energjitë tuaja. Historia është e gjitha një lojë. Iluminatët kontrollojnë të gjithë politikanët me influencë. Ata kontrollojnë mediat masive.
Libri i Louis Kilzer u publikua nga një botues i vogël në Navato të Kalifornisë. Kjo tregon se botuesit e mëdhenj të Nju Jorkut kontrollohen nga bankierët dhe kërkojnë të ruajnë sekretin e Bormanit po aq sa dhe nazistët.
Ne jetojmë në një botë ku elita dominante organizon komplotin kundër njerëzimit, për krijimin e Rregullit të Ri Botëror, që simbolizohet nga guri në majë të piramidës i Vulës së Madhe të SHBA’së. Simbolet e tij janë kudo dhe ne nuk mund të protestojmë kundër tyre. Suksesi ynë do të varet në vullnetin tonë për të tradhtuar bashkëqytetarët tanë, kombin dhe civilizimin, për të lejuar këtë fuqi dashakeqe të rritet midis nesh. (Henry Makow: Iluminatët, Botues: Bota shqiptare, /A ishte Bormani shefi i Hitlerit për llogari të iluminatëve? – faqe 426 – 432/)

BORMANN RAN HITLER FOR THE ILLUMINATI
HAPE: http://www.henrymakow.com/002026.html

……….
Mashtrimi i Shekullit XX!

Edhe një fakt që nuk e kemi mësuar në librat e historisë!
The Nazis in The White House Story: Part 4
German Navy Mates Bormann And Bush
By Jon Carlson

Proving that there is no honor among thieves, an associate of Adolph Hitler, Martin Bormann, Mengele, Gehlen, and the Scherf family known in America as THE BUSH FAMILY, Otto Skorzeny (near windown), was cheated out of large sums of money by assumed identity US name ‘GEORGE HW BUSH’ after Bush and his father and mother left Germany circa 1930 and Skorzeny left after WWII. To get even, Slorzeny told the origins of the ‘Bush family. To support his Scherf-Bush et al story, Skorzeny worked his collection of SIXTY Nazi Germany photos. Bush’s father, ‘Prescott Bush’, his mother, and Bush I, were captured in this rare Skorzeny photo. MARTIN BORMANN, eventual No. 2 to Hitler and ‘BUSH I’ are both dressed in their GERMAN NAVY UNIFORMS. OTHER BUSH FRIENDS INCLUDE JOSEPH Mengele who became infamous as a Nazi Death Camp doctor and Reinhard Gehlen headed up the Nazi spies that merged with US spies at the end of WWII to avoid their being killed by the Russians.

Shikoni foton:


Më gjerësisht lexoni këtu:

The Nazis in The White House Story: Part 4 – German Navy Mates Bormann And Bush – By Jon Carlson
HAPE: http://www.hoaxofthecentury.com/911GermanConnectionBormann2a.htm
***
Reinhard Gehlen – The CIA & The Nazis

The Dawes Plan, Wall Street’s Financing Of German Cartels, And Adenauer’s Right Hand Man


……………………………
(Përgatiti për botim – editori i pashtriku.org, sh.b)

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura