ME REZOLUTËN 1244 U SHPALLË PAVARËSIA E KOSOVËS MË 17 SHKURT 2008, PRANDAJ E KEMI KËTË GJENDJE QYSH E KEMI!

Koha për reflektim 🤝

Nga Sheradin Berisha, Pashtriku 15.06.2023


“Rruga e nderës është më e zorshmja, por më e mira dhe e vetmja rrugë e vërtetë për njeriun. Dhe, kush u mundue për nder, nder ka gjetë!”Jusuf Gërvalla (1945-1982)

ME REZOLUTËN 1244 U SHPALLË PAVARËSIA E KOSOVËS MË 17 SHKURT 2008, PRANDAJ E KEMI KËTË GJENDJE QYSH E KEMI!

Në dhjetor 2007, nëpër zyrat e BE-së në Bruksel qarkullonte një dokument i papublikuar (për Kosovën), të cilin e kishin përpiluar ekspertë juridik të BE-së. Në këtë dokument konstatohej se “Rezoluta 1244 do të mbetet në fuqi edhe pas shpalljes së pavarësisë nga Kuvendi i Kosovës”, sepse sipas interpretimit të tyre “1244 nuk e parandalon shpalljen e pavarësisë së Kosovës”!!! Lidhur me dokumentin e ekspertëve ligjor të BE-së, më 16 dhjetor 2007 (dy muaj para shpalljes së deklaratës së Pavarësisë së Kosovës /18 shkurt 2008/, në të cilën theksohet disa herë rezoluta 1244) kam bërë një reagim, me titull:

Ekspertët ligjor të BE-së, ja kanë futur kotë, krejtësisht kotë!

PAVARËSIA E PLOTË E KOSOVËS AS QË MUND TË IMAGJINOHET ME REZOLUTËN 1244!

https://pashtriku.org/sheradin-berisha-pavaresia-e-plote-e-kosoves-as-qe-mund-te-imagjinohet-me-rezoluten-1244-nga-arkivi-dhjetor-2007/

Total
0
Shares
1 comments
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura