MONOPOLI I BILL GATES PËR TË VAKSINUAR BOTËN!

Të lexojmë që të mësojmë kah po shkojmë!

MONOPOLI I BILL GATES PËR TË VAKSINUAR BOTËN!

Një vështrim kritik në planin e Bill Gates për të vaksinuar botën

Gates dëshiron të krijojë një ueb për të kontrolluar: shërbimet tona të shëndetit publik, identitetet tona, financat tona, trupat tanë…

***

Një seri e fundit videosh nga Corbett Report ofron një vështrim kritik mbi rolin e Fondacionit Bill dhe Melinda Gates në shëndetin global në përgjithësi dhe më konkretisht në përgjigjen tonë ndaj Covid-19.

Raporti sugjeron që nxitimi ynë për të zhvilluar një vaksinë për të gjithë popullsinë botërore nuk është domosdoshmërisht në interesin e njerëzve, por në të vërtetë për krijimin e një rrjeti global të kontrollit të popullsisë përmes nxjerrjes së ‘pasaportave’ biometrike që vërtetojnë se njerëzit janë vaksinuar.

Në fund të fundit, prej vaksinave dhe pasaportave të vaksinave do të përfitojnë kompanitë e mëdha farmaceutike, kompanitë e teknologjisë së vogël, vetë Bill Gates dhe qeveritë, dhe do ta bëjë popullsinë më të lehtë për t’u mbajtur nën mbikëqyrje dhe kontroll: pasi të kenë të gjitha të dhënat tona biometrike, është e lehtë ta lidhësh këtë me të dhënat e qeverisë dhe për shembull aksesin në financa.

Kjo analizë është gjerësisht në përputhje me një teori moderne të varësisë / perspektivë marksiste mbi shëndetin global, e cila është kritike për rolin e ndërhyrjes biomjekësore në trajtimin e problemeve globale të shëndetit.

Postimi më poshtë përmbledh një video të gjatë dy orë nga Corbett Report, e cila është e disponueshme këtu me transkriptin e plotë.

***

Kush është Bill Gates?

Kliko këtu 👇👇👇

edhe këtu 👇👇👇

***

Si e monopolizoi Bill Gates shëndetin global

Në fund të viteve 1990 dhe në fillim të viteve 2000, Bill Gates krijoi një monopol të mrekullueshëm me softuerin e tij të plagjitur, të fryrë dhe të përhapur me viruse: Microsoft Windows, dhe me të drejtë ai u përbuz për këtë.

Megjithatë, në vitin 2021, Bill Gates na prezantohet tani si një “filantrop bujar”, një nga njerëzit më të pasur dhe më bujar në botë që përdor pasurinë e tij për të mirën e madhe të njerëzimit, përmes Fondacionit Bill dhe Melinda Gates.

Bill Gates ka arritur në një farë mënyre të transformojë imazhin e tij nga ai i monopolistit të keq të softuerit në Global Health Guru, duke udhëhequr Iniciativat Globale të Shëndetit që kanë ndihmuar në shpëtimin e miliona jetëve gjatë dekadës së fundit.

Megjithatë, raporti Corbett sugjeron që ne nuk duhet të jemi të përfshirë nga imazhi i Bill Gate që po ripunohet, është një rishpikje e ngjashme me atë të JD Rockefeller, i cili dikur përçmohej si kreu i korporatës më të pasur të naftës në Amerikë, por në jetën e mëvonshme e përdori pasurinë e tij për të krijuar fondacione bamirësie si Fondacioni Rockefeller dhe për të rishpikur veten si një plak i sjellshëm në proces.

Imazhi i Bill Gate si një shenjtor i ditëve moderne arrihet duke blerë publicitet të mirë – Fondacioni ka shpenzuar dhjetëra miliarda dollarë Partneritete mediatike si p.sh.

– Bota jonë në të dhëna

– Seksioni i Zhvillimit Global të The Guardian dhe

– Lajmet e BBC për Zhvillimin Global.

– Dhe burime të tjera

Dhe financimi i këtyre mediave që raportojnë mbi Shëndetin Global do të thotë se ka më pak gjasa që Gates të kritikohet.

NB – pika vendimtare këtu: ndërsa Fondacioni Gates ka financuar disa iniciativa globale shëndetësore gjatë dekadës së fundit me miliarda dollarë kontribute, Bill Gates kontrollon gjithashtu një institucion tjetër fitimprurës –  Bill dhe Melinda Gates Trust me 46.8 miliardë dollarë, i cili tenton të përfitojë nga iniciativat që financon fondacioni, dhe Bill Gates u pasurua më shumë gjatë dekadës së fundit – në fakt pasuria e tij është dyfishuar nga rreth 50 miliardë dollarë në mbi 100 miliardë dollarë!

Fondacioni Gates ka financuar çdo iniciativë të madhe globale shëndetësore të dy dekadave të fundit dhe është lojtari kryesor në shëndetin global dhe përgjigjen ndaj Covid-19.

Vetëm disa nga donacionet e saj gjatë dekadës së fundit përfshijnë:

– Shuma të mëdha për të krijuar Gavi – Aleancën Globale të Vaksinave,

– Fondacioni Gates është donatori i dytë më i madh i Organizatës Botërore të Shëndetësisë pas Shteteve të Bashkuara.

 Ka premtuar 250 dollarë për përgjigjen ndaj Covid-19

Ai financoi punën e dy grupeve kërkimore të cilat ishin vendimtare për të bindur qeveritë në mbarë botën për të hyrë në bllokim (izolim) – Ekipi i Kërkimit të Kolegjit Imperial (financuar nga 80 nga B dhe G) dhe Instituti për Metrikën dhe Vlerësimin e Shëndetit (të marra 200 milionë dollarë).

Përgjigja ndaj Covid-19 është nxitur kryesisht nga institucionet e financuara nga Fondacioni Bill dhe Melinda Gates, dhe tregimi i rëndësisë së ‘zhvillimit të një ‘vaksine të mirë’ për t’u rikthyer në normalitet buron nga institucionet e financuara nga Fondacioni.

Në fund të fundit, ne duhet të jemi kritikë për faktin se përgjigja jonë ndaj pandemisë më të madhe të kohës sonë po drejtohet nga Fondacioni Bill dhe Melinda Gates, i cili nuk është një institucion filantropik, ai drejtohet nga interesat e Familjes Gates, e cila duket se përfshin bërjen e Bill Gates më të pasur dhe që mund të ndryshojë sipas dëshirës.

Siç është eksploruar në pjesën e dytë, axhenda e Fondacionit për dekadën e fundit ka qenë “zhvillimi i tregjeve” për vaksinat, duke përfituar kompanitë farmaceutike.

Plani i Bill Gates për të vaksinuar botën

Në janar 2010, Bill dhe Melinda Gates njoftuan një angazhim prej 10 miliardë dollarësh për të nisur një “Dekadë vaksinash” që do të shpëtonte “tetë milionë jetë”, në përputhje me një nga fushat kryesore të financimit të saj, atë të “zhvillimit dhe mbikëqyrjes së vaksinave”.

Kjo çoi në zhvillimin sa vijon:

– Një plan veprimi global për vaksinat i administruar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë e financuar nga Gate;

– Themelimi i Gavi – aleanca e vaksinave me qëllim të krijimit të “tregjeve të shëndetshme për vaksinat”.

Kliko këtu 👇👇👇

https://www.gavi.org/

***

Sidoqoftë, pikëpamja e Raportit Corbett për këtë është se përfituesit kryesorë do të ishin kompanitë e Big Pharma që do të përfitonin nga kaq shumë vaksina, fuqi dhe kontroll më të madh për Fondacionin Bill dhe Melinda Gates mbi axhendën globale të shëndetit.

E gjithë axhenda e Covid-19 është formuar nga një narrativë që vjen nga institucionet e financuara nga Fondacioni Bill dhe Melinda Gates – se ne nuk mund të kthehemi në normalitet derisa të zhvillohet një ‘vaksinë e mirë’ dhe kjo do të zgjasë të paktën 18 muaj.

Megjithatë, Raporti Corbett sugjeron që ne duhet të jemi të kujdesshëm ndaj këtij mesazhi – duke menduar përsëri te dy Pandemitë e tjera të fundit – SARS dhe MERS – ne nuk zhvilluam një vaksinë kundër tyre, shumë shkencëtarë pro vaksinës janë skeptikë për mundësinë e të qenit në gjendje të zhvilloni një vaksinë vërtet efektive dhe një problem i fundit është se vaksinat thjesht mund ta bëjnë më të ashpër Coronavirusin – përmes ‘përmirësimit të sëmundjeve’.

Ajo që ne po bëjmë është të nxitojmë përmes një vaksine eksperimentale, duke mos e testuar plotësisht përpara se ta administrojmë atë fjalë për fjalë tek miliarda njerëz, dhe janë ata njerëz që përballojnë rrezikun, jo kompanitë farmaceutike që u jepet imunitet ligjor nëse diçka dështon.

Raporti liston disa shembuj se ku Fondacioni Gates ka punuar me qeveritë për të krijuar programe vaksinash – për poliomielitin dhe meningjitin – dhe ka disa prova që këto vaksina në fakt çuan në qindra mijëra njerëz që të zhvillonin sëmundje kronike për shkak të dhënies së vaksinave.

Më pas na kujtohet se qëllimi kryesor i Fondacionit Bill dhe Melinda Gates është të punojë me qeveritë për të krijuar programe vaksinash, të cilat nga ana e tyre hapin tregjet e vaksinave për kompanitë e mëdha farmaceutike me të cilat ata punojnë – e gjithë kjo gjithashtu përfiton nga Bill dhe Melinda Gates. Trust dhe Bill Gates zotërojnë gjithashtu pasurinë personale!

Bill Gates dhe Rrjeti i Kontrollit të Popullsisë

Hakimet e PR të Bill Gate e përshkruajnë vazhdimisht atë si një superhero, duke përdorur ‘superfuqinë’ e tij për të qenë shumë i pasur për të ndihmuar në ‘shpëtimin e planetit’.

Megjithatë, ideja e filantropit miliarder që ndihmon botën është thjesht ajo, një ide, një trillim.

Fondacioni i Bill dhe Melinda Gate merr përsipër shëndetin publik dhe programet masive të vaksinave të nxitura përmes organeve që ata kanë financuar, kanë të bëjnë me të vërtetë marrjen e kontrollit të popullsisë globale.

Në vitin 2009 ka pasur një takim sekret të miliarderëve në Nju Jork ku morën pjesë disa nga njerëzit më të pasur në botë…

Kjo kishte të bënte me mënyrën se si të bashkonin pasurinë e tyre për të reduktuar rritjen e popullsisë, gjë që lidhet me programin e vaksinimit, sepse nëse përmirësoni shëndetin e njerëzve dhe në këtë mënyrë standardin e jetesës (veçanërisht shkallën e mbijetesës së fëmijëve), ata kanë më shumë fëmijë.

Deri në vitin 2014 ata po përkrahnin implantet e kontrollit të lindjes – teknologjinë me valë që mund të ndizet dhe fiket me një telekomandë. Fondacioni Gates i dha 20 milionë dollarë bioteknologjisë MicroCHIPS për t’i zhvilluar ato.

Gates është futur prej kohësh në zvogëlimin e përmasave të popullsisë globale përmes kontrollit të lindjeve, por me vaksinat ai synon ta bëjë këtë një hap më tej, duke kontrolluar vetë popullsinë.

Në vitin 2017, Gavi hodhi për herë të parë idenë për t’i siguruar çdo fëmije një identitet biometrik dixhital, ose zhvillimin e një ‘sistemi të sigurt identifikimi dixhital’, i cili mund të ruante historinë mjekësore të një fëmije.

Një shembull i kësaj është një kompani indiane e quajtur Khushi Baby, e cila ka projektuar një gjerdan për t’u mbajtur nga foshnjat, i cili përmban një numër unik identifikimi me një çip komunikimi – ky mund të skanohet duke përdorur një telefon celular, duke u mundësuar punonjësve shëndetësorë edhe në zona të largëta të përditësojnë kartela dixhitale të shëndetit të fëmijës.

Robert Langer dhe kolegët në MIT e kanë bërë këtë një hap më tej – ata kanë zhvilluar një metodë të re të dhënies së vaksinës duke përdorur mikrogjilpëra të tretshme (të dorëzuara nga një copë llaçi në vend të një gjilpëre klasike injektimi) që krijojnë modele grimcash në lëkurë të cilat mund të lexohen, duke përdorur telefona inteligjentë të modifikuar – etiketa me pika kuantike që veprojnë si një tatuazh me bar-kod.

Dhe ja dhe ja, ne tani kemi një diskutim rreth programit të vaksinimit Covid-19, i udhëhequr nga Bill Gates, duke deklaruar se do të na duhet një lloj sistemi biometrik dixhital ID që tregon se kush është testuar/vaksinuar/ rikuperuar në mënyrë që të ‘rikthehemi’ në normale’.

Kjo tashmë është duke u zhvilluar, për shembull Onfido është një startup teknologjik i specializuar në verifikimin e ID-së biometrike të bazuar në AI, i cili është në bisedime me qeverinë britanike për të ofruar llojin e certifikimit dixhital për të cilin Gates ka folur.

Oh, dhe Onfido ka marrë 50 milionë dollarë para nga Microsoft. NB – Gates është përfshirë tashmë me një skemë identiteti biometrik në Indi – një dekadë më parë, një miliard njerëzve iu regjistruan detajet e tyre biometrike (gjurmët e gishtërinjve dhe skanimet e irisit), të drejtuar nga Nandan Nilekani, një mik i gjatë i Gates dhe partner në Fondacionin Gates. .

Ka pasur skema të ngjashme në shkallë globale, si Iniciativa ID4D e Bankës Botërore e vitit 2014, e paraqitur si mjet për të ndihmuar aksesin e varfër të financave në botë, por në të vërtetë kanë të bëjnë me kontrollin dhe për të mirën e korporatave të mëdha.

Raporti Corbett në fakt sugjeron se rrjeti global i kontrollit biometrik ka të bëjë me përjashtimin financiar – kur njerëzit kanë një ID biometrike, të krijuar për shkak të ‘vaksinave’, është relativisht e lehtë ta lidhësh këtë me aksesin në financa – pa vaksinë, pa bërë atë që qeveria thotë, atëherë nuk ka para!

“Vaksinimi lidhet me nxitjen e identitetit biometrik që lidhet me nxitjen e shoqërisë pa para.”

Bill Gates nuk është aspak i shqetësuar për privatësinë e njerëzve, ai është i interesuar të na kontrollojë, është më mirë të përshkruhet si një super horr.

Njihuni me Bill Gates

Kjo pjesë e fundit heton motivet dhe ideologjinë e njeriut që është kaq qendror në formësimin e botës sonë pas koronavirusit.

– Së pari, ai nuk është një gjeni – ai u shkëput nga një kompani softuerësh për shkak të lidhjeve të nënës së tij me CEO (ai ishte nga një prejardhje e pasur) dhe ideja e tij për Ndërfaqen Grafike (Windows) u hoq.

– Së dyti, ai është i shqetësuar kryesisht për fitimin dhe jo për shpëtimin e jetëve – më të varfërit e botës do të shërbeheshin më mirë nga furnizime të sigurta ushqimore dhe ujë të pastër, jo me vaksina të kushtueshme, por nuk ka asnjë fitim në të parën, prandaj Fondacioni Gates fokusohet në vaksinat, për përfitime.

Nëse hidhni një vështrim prapa në përfshirjen e Bill Gate me Microsoft në fund të viteve 70, ajo që ai bëri në thelb ishte ndryshimi i kulturës së zhvillimit të softuerit me burim të hapur dhe vendosja e kodit të softuerit si një e drejtë pronësie, duke e bërë të paligjshme modifikimin e softuerit për këdo tjetër. Microsoft u zhvillua, edhe pse ai e kishte hequr atë nga dikush tjetër.

Pra, ‘gjeniu’ i tij qëndron në manipulimin e sistemit ligjor për të vendosur të drejtat pronësore për përfitimin e tij. Ai është një individ shumë egoist i motivuar nga fitimi.

Videoja sugjeron gjithashtu se Bill Gates mund të motivohet nga një ideologji eugjenike – siç ishin nazistët. Ai ka lidhje me Jeffry Epstein, i cili, si ai, beson se elitat e pasurisë janë superiore dhe se ne duhet të përdorim kontrollin e popullsisë për të mbjellë popullsinë globale me ADN-në e të pasurve në mënyrë që ta ‘përmirësojmë’.

Dhe sot Gates dëshiron të krijojë një ueb për të kontrolluar:

– shërbimet tona të shëndetit publik

– identitetet tona

– financat tona

– trupat tanë.

Ka të ngjarë që kjo dëshirë për kontroll të vijë nga e njëjta dëshirë për dominim dhe epërsi që e motivoi atë në ngjitjen e shkallëve të korporatës në radhë të parë.

Rëndësia me sociologjinë e nivelit A

Kjo është kryesisht e rëndësishme për opsionin në Zhvillimin Global, por gjithashtu ka lidhje me opsionin e Medias – vlen të përmendet se mediat kryesore do të hedhin poshtë shumicën e sa më sipër si një ‘teori konspiracioni’, por ju duhet të bëni vetë thirrje gjykimi për këtë!

Autori Karl Thompson, postuar më 12 shkurt 2021

Burimi:

A critical look at Bill Gates plan the plan to vaccinate the world

https://revisesociology.com/2021/02/12/criticisms-covid-vaccine/amp/

____________

Si e merr Bill Gates kontrollin e rrjetit global të popullsisë përmes një monopoli të kujdesit shëndetësor?

Kush është Bill Gates? Një zhvillues softuerësh? Një biznesmen? Një filantrop? Një ekspert global shëndetësor? Apo edhe një superhero modern?

Kjo pyetje dikur thjesht akademike po bëhet një pyetje shumë reale për ata që kanë filluar të shohin se pasuria e paimagjinueshme e Gates është përdorur për të marrë kontrollin e çdo cepi të shëndetit publik, kërkimit mjekësor dhe zhvillimit të vaksinave. Dhe tani që jemi përballur me vetë problemin për të cilin Gates ka folur prej vitesh, së shpejti do të zbulojmë se ky inxhinier softuerësh pa trajnim mjekësor po e përdor këtë pasuri për të marrë kontrollin e fatit të miliarda njerëzve.

Historia se si Bill Gates monopolizoi shëndetin global

Bill Gates nuk është një ekspert i shëndetit publik, por ai ende dëgjohet gjatë gjithë kohës. Ai nuk është mjek, epidemiolog apo studiues në fushën e sëmundjeve infektive. E megjithatë disi ai është bërë një figurë qendrore në jetën e miliarda njerëzve, të cilët supozojnë të diktojnë ndërhyrjet mjekësore të nevojshme për të “rivendosur botën”. Tranzicioni i Bill Gates nga mbret i kompjuterave te cari global i shëndetit është sa i jashtëzakonshëm aq edhe mësimdhënës dhe na tregon shumë se ku po shkojmë ndërsa bota zhytet në një krizë ndryshe nga ajo që kemi parë më parë.

Për vite të tëra, Bill Gates ishte i njohur për publikun e gjerë si shpikësi i çuditshëm i sistemit operativ kompjuterik Windows. Ajo që jo të gjithë e dinë: Gates kopjoi kodin për sistemin e tij të parë operativ, MS-DOS, të cilin ia shiti IBM-së në vitin 1980, nga CP/M, sistemi operativ i Gary Kildall.

 Shihni videon këtu

***

Ai ia detyronte biznesin nënës së tij, Mary Maxwell Gates, e cila në atë kohë kishte lidhje biznesi me Kryetarin e IBM, John Opel. Sigurisht, MS-DOS më vonë u bë Microsoft Windows, duke e bërë Bill Gates njeriun më të pasur në botë. Por në fakt Gary Kildall duhet të ishte në vendin e tij. Kildall dikur paditi IBM-në, por zgjidhja përfundimisht nuk e çoi askund. Tronditja e një tjetri që fitoi miliarda nga një kopje e sistemit të tij operativ e zhyti atë në depresion dhe alkoolizëm, duke çuar përfundimisht në divorc nga gruaja e tij dhe një sherr në bar që e vrau atë në 1994. Dhe kështu Gates i pamëshirshëm u bë guru i pavdekshëm i teknologjisë, ndërsa Kildall u bë një shënim pothuajse i harruar i revolucionit të kompjuterit personal. Gates nuk lejoi që mosmarrëveshjet e ligjit të konkurrencës ta ndalonin atë në rrugën e tij drejt majës. Në vitin 2001, qeveria amerikane akuzoi Microsoft-in për monopol në “luftën e shfletuesve” sepse çdo sistem operativ Windows furnizohej automatikisht me një shfletues “Internet Explorer”. Windows-i ishte programuar në atë mënyrë që lindnin probleme kur hiqej IE dhe p.sh. B. NetScape është instaluar.

(…)

/ Përshtati në shqip: Sheradin Berisha, Pashtriku 1 Prill 2022/

Më gjerësisht lexoni në studimin origjinal:

Wie übernimmt Bill Gates die Kontrolle über das globale Bevölkerungsnetzwerk durch ein Gesundheitsmonopol?

https://int.artloft.co/de/wie-erobert-bill-gates-die-kontrolle-uber-das-globale-bevolkerungsnetz-durch-ein-gesundheitsmonopol/

***

SHTOJCË

Të lexojmë e mësojmë kah po shkojmë!

DENONCUESJA E OBSH-së, DR.ARSTRID STUCKELBERGER EKSPOZON AKTIVITETE TË DYSHIMTA TË BILL GATES DHE GAVI-t

Dokumente që dëshmojnë se:

BILL GATES KA DHËNË 319 MILIONË DOLLARË PËR MEDIAT TË CILAT PROMOVOJNË AGJENDËN E TIJ NË PANDEMINË GLOBALE!

Nga Sheradin Berisha

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura