MYRON C.FAGAN: ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË (IV) FOTO+VIDEO

Pashtriku.org, 03. 09. 2013 – Me çfarë qëllimi Jakob Schiff dhe Lehman në v.1009 organizuan “Shoqatën Kombëtare për Përparimin e njerëzve me ngjyrë”, e njohur si “NAACP”, dhe në v.1913 “Lidhjen Anti-Shpifje” të B´nai B´rith,e njohur si “ADL”?! Ҫka përmbante libri “Një program racial për shekullin e 20-të”, i shkrimtarit Izrael Cohen – botuar në v.1913?! Si u themelua “Sistemi i Rezervës Federale” në SHBA më 23 Dhjetor 1913, dhe si u miratua e u bë ligj Amandamenti 16’të që përcaktonte tatimin mbi të ardhurat?! Cilat organizata në botë financoheshin nga “fondacionet e përjashtuara nga taksat”?!… për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e katërt, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të shkruar nga Myron C.Fagan (31 tetor 1887 – 12 maj 1972), një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.

60. Pasi kishte bërë betimin, Lindon B. Johnson ndaloi nxjerrjen e kartëmonedhave të Shteteve të Bashkuara dhe iu kthye huamarrjes te Banka e Rezervës Federale (të cilat i jepeshin popullit të Shteteve të Bashkuara me përqindje interesi që shkonte 17%). Kartëmonedhat e Shteteve të Bashkuara, të cilat u nxorën nën drejtimin e John F. Kennedit, ishin të serive të vitit 1963, dhe mbartnin një vulë të kuqe mbi ballin e tyre.
61. Tani, për të hequr të gjitha dyshimet, unë do t’ju marr pak kohë për t’ju dhënë provën dokumentare të këtij komploti të kundërvënies raciale. Para së gjithash, ata duhej të krijonin udhëheqjen dhe organizatat për të tërhqur aty me mijëra syleshë, si judenj edhe zezakë, të cilët do të zhvillonin demonstrata dhe do të kryenin trazira, plaçkitje dhe paligjshmëri. Kështu në vitin 1909, Schiffi, Lehman dhe komplotistë të tjerë organizuan dhe ngritën “Shoqatën Kombëtare për Përparimin e njerëzve me ngjyrë”, e njohur si “NAACP”. Presidentët, drejtuesit dhe këshillat ligjorë të NAACP ishin gjithmonë njerëz të bardhë – judenj të emëruar nga Jakob Schiffi, dhe ky është shembull deri ditën e sotme. (Absolutisht e vërtetë. – David G.)
62. Më pas në vitin 1913, Jakob Schiffi organizoi “Lidhjen Anti-Shpifje” të B´nai B´rith, në përgjithësi e njohur si “ADL”, për të shërbyer si Gestapo dhe si një tufë njerëzish të kurdisur për tërë komplotin e madh. Sot “ADL”-ja e mbrapshtë mban mbi 2000 agjenci anembanë vendit tonë. Dhe ato këshillojnë dhe kontrollojnë plotësisht çdo veprim të “NAACP” ose të Lidhjes Qytetare për të gjitha organizatat e tjera të ashtuquajtura për të drejtat civile të zezakëve anembanë vendit, duke përfhshirë njerëz të tillë si Martin Luther Kingu, Stockely Carmichael, Barnard Rustin dhe të tjerë të këtij kallëpi. Përveç kësaj, “ADL”-ja kërkoi kontroll absolut mbi buxhetet e reklamave të sektorëve të shumtë të magazinave, grup-hoteleve dhe sponzorizuesve industrialë të TV dhe radiove, gjithashtu mbi agjencitë e reklamave, me qëllim për të kontrolluar praktikisht të gjithë massmedian e komunikimit masiv dhe për të detyruar çdo gazetë besnike (ndaj së vërtetës), për të shtrembëruar dhe falsifikuar lajmet, për të përkrahur, nxitur dhe në të njëjtën kohë të krijohej simpatia për dhunën dhe paligjshmërinë e zezakëve. Ja dhe prova dokumentare e fillimit të komplotit të tyre të paramenduar për të nxitur zezakët në të gjitha paudhësitë e tyre të paligjshme.

63. DKRreth v. 1910, njëfarë Izrael Zengwill shkroi një çfaqje të titulluar “Poçja”. Ajo ishte një propagandë e mirëfilltë për të nxitur zezakët dhe judenjtë, sepse çfaqja la të kuptohej se si populli amerikan ishte duke 12 diskriminuar dhe persekutuar judenjtë dhe zezakët. Në atë kohë askush nuk pati përshtypjen për të kuptuar se ajo ishte çfaqje për propagandë. Ajo çfaqje ishte shkruar me mjaft zgjuarsi. Propaganda ishte mbuluar mirë në çfaqjen zbavitëse me të vërtetë të madhe për sa i përket lojës aktoreske, dhe ajo ishte një hit i madh i Broadwayit.
64. Tani në ato vite, legjendari Diamond Jim Bradi shtroi një banket në restorantin e famshëm “Delmonico Restaurant” në New York pas pjesës hyrëse të një çfaqjeje popullore. Ai shtroi një darkë për aktorët e “Poçes”, autorin e saj, producentin dhe për njerëzit e zgjedhur të Broadway-it. Ndërkohë, unë tashmë kam lënë një shenjë personale në teatrin e Broadway-it dhe isha i ftuar në atë mbrëmje. Atje takova George Bernard Shaw-n (irlandez) dhe një shkrimtar hebre të quajtur Izrael Cohen. Zengwill, Shaw dhe Cohen ishin ata, të cilët formuan Shoqërinë Fabiane në Angli dhe kishin punuar ngushtësisht me një hebre nga Frankfurti i quajtur Mordecai, i cili e kishte ndryshuar emrin e vet në Karl Marx, por mos harroni se në atë kohë si marksizmi dhe komunizmi ishin duke u çfaqur dhe askush nuk i kushtoi mjaft vëmëndje njërit apo tjetrit, dhe askush nuk e vuri në dyshim propagandën në shkrimet e atyre shkrimtarëve me të vërtetë brilantë.
65. Në atë banket, Izrael Cohen më tregoi se në atë kohë, ai ishte i angazhuar me shkrimin e një libri, i cili duhej të ishte vazhdimi i “Poçes” së Zengwill-it. Titulli i librit duhej të ishte “Një program racial për shekullin e 20-të”. Në atë kohë unë isha krejtësisht i zhytur në punën time si dramaturg, dhe sa për atë titull me domethënie ishte se, objektivi i tij i vërtetë kurrë nuk u bë i qartë për mua (në atë kohë) dhe as që isha i interesuar për ta lexuar atë libër. Por papritur ai më goditi me forcën e një bombe-H, kur mora një artikull të prerë nga një gazetë të një njoftimi të botuar në Washington D.C. Evening Star në Maj të v.1957. Ai njoftim ishte një rishtypje fjalë për fjalë e fragmentit vijues në librin e Izrael Cohen-it, “Një program racial për shekullin e 20-të”, dhe libri ka këto fjalë siç unë po i citoj:
66. “Ne duhet të kuptojmë, se arma më e fuqishme e partisë tonë, është tensioni racial. Duke parashtruar çështjen e racave me ngjyrë, të cilat përgjatë shekujve kanë qënë të shtypur nga të bardhët, ne i shtyjmë ato drejt programit të partisë komuniste. Në Amerikë, ne do të synojmë për fitore të lehtë. Ndërsa, duke ndezur pakicën zezake kundër të bardhëve, ne do të ngulisim tek të bardhët një kompleks faji për shfrytëzimin që ata i kanë bërë zezakëve. Ne do t‟i ndihmojmë zezakët që të bëhen të shquar në çdo hap të jetës, në profesione, në botën e sporteve dhe në zbavitje. Me këtë prestigj, zezaku do të bëj krushqi me të bardhët, dhe kështu fillon një proces, i cili do ta dorëzojë Amerikën drejt kauzës tonë”. – Regjistrim i datës 7 qershor 1957; nga deputeti Thomas G. Abernethy.
Lexoni këtu: http://www.infotextmanuscripts.org/other_israel_cohen.html
67. Kështu, vërtetësia e atij pasazhi në librin e Cohenit ishte plotësisht e vërtetuar. Por e vetmja pyetje që mbeti në mëndjen time ishte, në se ai pasazh përfaqësonte politikën zyrtare apo komplotin e partisë komuniste, ose një shprehje personale të vet Cohenit. Që atëhere kërkova më shumë prova dhe gjeta një pamflet zyrtar botuar në v.1935 nga botuesit zyrtarë të Librarisë së Punëtorëve të Partisë Komuniste të New Yorkut. Ai pamflet ishte titulluar; “Zezakët në Amerikën Sovjetike”. Ai pamflet i nxiste zezakët të ngriheshin dhe të formonin një shtet në jugun e Amerikës, dhe të bënin kërkesë për njohje tek Bashkimi Sovjetik. Pamleti përmbante një premtim të fortë, se revolta do të mbështetej nga gjithë amerikanët e kuq (komunistë dhe “liberalë” mëndjehapur). Në faqen 38, ai premtonte se një qeveri e tipit sovjetik do t‟u jepte përfitime më të mëdha zezakëve se sa të bardhëve, dhe akoma ky pamflet zyrtar komunist premtonte që: “Çfarëdo veprimi diskriminues ose paragjykues ndaj një zezaku do të përbënte një krim (ndaj tyre) sipas ligjit revolucionar”. Kjo thënie, provonte se fragmenti në librin e Izrael Cohen-it, botuar në v.1913, ishte një urdhëresë zyrtare e Partisë Koministe dhe drejtpërdrejt në linjë me projektin e Iluminatit për revolucion botëror, të nxjerrë nga Adam Weishaupti dhe më vonë prej Albert Pike.
68. Tani mbetet vetën një çështje, e cila duhet të provojë se regjimi komunist është i kontrolluar direkt nga amerikani Jakob Schiff dhe Rothschildi i Londrës, kokat drejtuese të komplotit të madh. Dhe më pas, unë do të vërtetoj se prova e cila do të largoj edhe dyshimin më të vogël, se Partia Komuniste, siç ne e njohim, u krijua nga kokat drejtuese (kapitalistët në se vini re) Jakob Schiffi, Warburgët dhe Rothschildët, të cilët planifikuan dhe financuan gjithë Revolucionin Rus (të Tetorit), vrasjen e Carit dhe të familjes së tij, dhe se Lenini, Trocki dhe Stalini i morën urdhrat e tyre drejtpërdrejt prej Jakob Schiffit dhe kapitalistët e tjerë, të cilët ata gjoja ishin duke i luftuar.13
69. Tani, a mund ta kuptoni pse i ndyri Earl Warren dhe shokët e tij gjyqtarë të Gjykatës së Lartë nxorrën vendimin dezintegrues, të poshtër e të pabesë në v.1954? Ai duhej të mbështeste dhe të nxiste komplotin e konspiratorëve të Iluminatit për të krijuar tension dhe ndarje ndërmjet të bardhëve dhe zezakëve. A mund ta kuptoni pse i njëjti Earl Warren nxorri vendimin e tij për ndalimin e lutjeve kristiane dhe këngëve të Krishtlindjeve në shkollat tona? Pse Kennedy veproi po njëlloj? A mund ta kuptoni pse Johnsoni dhe 66 senatorë, me gjithë protestat e 90% të popullit amerikan, votuan për “Traktatin Konsullor”, i cili lë hapur vendin tonë ndaj spiunëve dhe sabotatorëve rusë? Të gjithë ata senatorë janë Benedikt Arnoldët e shekullit të 20-të.
70. Të takon ty, juve si dhe të gjithë popullit amerikan, për të detyruar Kongresin, shërbëtorët tanë të zgjedhur, që t’ja skuqin mirë atyre tradhëtarëve, duke i vënë nën akuzë, dhe kur të kenë dalë fajtorë, të gjithë ata t’i jepen ndërshkimit të caktuar për tradhëtarët, të cilët janë bashkfajtorë me armiqtë tanë. Dhe kjo përfshin shtrëngimin e hetimeve të rrepta nga ana e Kongresit për CFR-në dhe për të gjithë frontet e tyre si ADL, NAACP dhe SNIC, si dhe veglave të Iluminatit si Martin Luther King. Të tilla hetime do t‟ju çjerrin plotësisht maskën gjithë udhëheqësve në Washington D.C., Iluminatit si dhe të gjitha degëve dhe degëzimeve të tyre, si tradhëtarë, që janë duke zbatuar komplotin e Iluminatit. Unë do ta demaskoj plotësisht OKB-në, si thelbin e qëllimshëm për gjithë komplotin dhe do ta detyroj Kongresin të nxjerrë jashtë OKB-së Shtetet e Bashkuara dhe të flakë tutje OKB-në nga territori i Shteteve të Bashkuara; kjo do të shkatërrojë OKB-në dhe tërë komplotin.
71. *SHËNIM: Dua të theksoj se në këtë çështje, unë nuk jam në asnjë mënyrë një racist, dhe se ky opinion i autorit për Martin Luther Kingun është i tiji dhe jo i imi. Unë jam pa paragjykime raciale në çështjet raciale.
72. Para se ta mbyll këtë frazë, unë dëshiroj të përsëris dhe të theksoj një pikë jetësore, të cilën ju kërkoj të mos e harroni kurrë nëse ju dëshironi të shpëtoni vendin tonë, fëmijët tuaj dhe fëmijët e tyre. Ja dhe pika! Çdo veprim jokushtetues dhe i paligjshëm, i kryer Wodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Harry Truman, Dwight Eisenhower, Kennedy dhe ai që tani po kryet nga Lindon Johnson, (dhe sot nga George Bush, Bill Clinton dhe George W. Bush) ështe në linjë me komplotin shekullor aq të vjetër të komplotistëve të Iluminatit, të paraqitur në vija të përgjithshme nga Adam Weishaupti dhe Albert Pike. Çdo veprim i mbrapshtë, i nxjerrë nga tradhëtari Earl Warren dhe ngjashëm tij, nga gjyqtarët e Gjykatës së Lartë, janë drejtpërdrejt në linjë me atë çfarë kërkoi projekti i Iluminatit. E gjithë kjo tradhëti e kryer nga Departamenti ynë i Shtetit nën Din Rusk dhe më herët nga John Forster Dulles, George Marshall dhe e gjithë tradhëtia e kryer nga Robert McNamara dhe paraardhësit e tij, është drejtpërdrejt në linjë me të njëjtin projekt të Iluminatit, për marrjen nën kontroll të botës. Gjithashtu, tradhëtia e cila të lë pa mënd, prej antarëve të ndryshëm të Kongresit tonë, veçanërisht prej 66 senatorëve të cilët nënshkruan për Traktatin Konsullor, është kryer me urdhrat, të cilat vinin nga Iluminati.

Jakob Heinrich Schiff (1847 – 1920)

73. Tani do të kthehemi tek kurthi i Jakob Schiffit ndaj sistemit tonë monetar dhe tek veprimet tradhëtare që pasuan. Gjithashtu do të zbuloj kontrollin e Schiff – Rothschildit jo vetëm mbi Karl Marxin, por edhe mbi Leninin, Trockin dhe Stalinin, të cilët krijuan revolucionin në Rusi dhe ngritën Partinë Komuniste. 
74. Ishte v.1908, kur Jakob Schiffi vendosi se kishte ardhur koha për marrjen nën kontroll nga ana e tij të sistemit tonë monetar. Togerët e tij kryesorë në atë kapje ishin koloneli Edward Mandell House, kariera e të cilit ishte e tëra ajo e shefit ekzekutiv dhe e korierit të Schiffit, siç do ta tregojë edhe Bernard Barouk dhe Herbert Lehman. Në vjeshtën e atij viti, ata u mblodhën në një mbledhje të fshehtë në klubin Jeckle Island Hunt, me pronar J. P. Morgan në Jeckle Island, Georgia. Midis atyre të pranishmëve ishin J. P. Morgan, John B. Rockfeller, koloneli House, senatori Nelson Aldrich, Jakob Schiffi, Stillman dhe Vandlelip nga Banka Kombëtare e Petroliumit në New York dhe J. Seligman, Eugene Myer, Bernard Barouk, Herbert Lehman Paul Warburg, me një fjalë të gjithë bankierët ndërkombëtarë në Amerikë. Të gjithë ata ishin antarë të hierarkisë së komplotit të madh të Iluminatit.
75. Një javë më vonë, ata u çfaqën në atë, të cilë ata e quajtën “Sistemi i Rezervës Federale”. Senatori Aldrich ishte kukulla, i cili ishte për ta miratuar atë shpejt e shpejt me anë të Kongresit, por ata e mbajtën pezull atë lloj miratimi për një arsye kryesore: Së pari, atyre do t’ju duhej të ngulnin njeriun dhe kukullën e tyre të bindur në Shtëpinë e Bardhë, për të firmosur “Aktin e Rezervës Federale” duke e kthyer në ligj. Ata e dinin që edhe sikur Senati ta kalonte atë akt unanimisht, presidenti Taft do të vendoste veton. Kështu, ata pritën.14
76. Në v.1912, njeriu i tyre Wodrow Wilsoni u zgjodh për në presidencë. Menjëherë pasi Wilsoni u inagurua si president, senatori Aldrich futi për miratim të shpejtë “Aktin e Rezervës Federale” përmes të dyja Dhomave të Kongresit, dhe Wilsoni e firmosi pa ngurrim atë akt dhe ai u bë ligj. Ai akt i neveritshëm i tradhëtisë u krye në 23 Dhjetor 1913, dy ditë para Kërshëndellave, kur të gjithë antarët e Kongresit, me përjashtim të disa përfaqësuesve të zgjedhur me kujdes dhe tre senatorëve të zgjedhur po me kujdes, ishin larguar nga Washingtoni. Sa tradhëti e neveritshme ishte ai akt? Do t’jua tregoj. Themeluesit tanë e njihnin mirë fuqinë e parasë. Ata e dinin, se kushdo që e kishte atë pushtet, ai mbante në duart e tij fatin e kombit tonë. Prandaj, ata me kujdes e ruajtën atë pushtet kur e parashtruan në Kushtetutë, me qëllim që Kongresi, i cili përbëhet nga përfaqësuesit tanë të zgjedhur nga populli, i vetmi do ta kishte atë pushtet. Gjuha kushtetuese mbi këtë pikë është e shkurtër dhe specifike, e shpallur në Artikullin 1, Seksioni B, paragrafi 5, duke përcaktuar detyrimet dhe pushtetet e Kongresit. Po citoj: “Të priten monedha, të rregullohet vlera e tyre, dhe e monedhës së huaj si dhe standardet e peshave dhe masave. Por në atë ditë tragjike dhe të paharruar të poshtërsisë, 23 Dhjetor 1913, njerëzit që ne dërguam në Washington për të mbrojtur interesat tona, përfaqësuesit, senatorët dhe Wodrow Wilsoni, e dorëzuan fatin e kombit tonë në duart e dy të huajve nga Europa lindore, Jakob Schiffit dhe Paul Warburgut. Ky Paul Warburg ishte një emigrant shumë i ri (në kohë), i cili erdhi këtu me urdhrat e marra nga Rothschildët për të shprehur synimin e projektit që katranoste “Aktin e Rezervës Federale”.
77. Tashmë, shumica e popullit amerikan mendojnë se Sistemi i Rezervës Federale është një agjensi në dorën e qeverisë së Shteteve të Bashkuara. Kjo gjë është krejtësisht e rreme. Të gjitha aksionet e bankave të Rezervës Federale janë pronë e antarëve të bankave dhe e krerëve të antarëve të bankave, dhe që të gjithë janë antarë të hierarkisë së komplotit të madh të Iluminatit, i njohur si CFR (Këshilli për Marrdhëniet me Jashtë).
78. Detajet e atij akti të tradhëtisë, në të cilin shumë tradhëtarë të ashtuquajtur amerikanë morën pjesë, janë disi larg për këtë reportazh, por të gjitha ato detaje janë të disponueshme në një libër të titulluar: “Komplti i Rezervës Federale”, shkruar nga Eustace Mullins. Në atë libër, Mullins shkruan tërë atë histori të tmerrshme dhe e mbështet atë me dokumente të pakundërshtueshme. Përveç të qënit një histori vërtetë tërheqëse dhe tronditëse e asaj tradhëtie të madhe, çdo amerikan do ta lexonte atë si një informacion jetësor përsa i përket lëndës, sepse koha kur i gjithë populli amerikan përfundimisht do të zgjohet dhe të copëtojë tërë komplotin do të vijë, dhe me ndihmën e Hyjit, ai zgjim me siguri do të vijë.
79. Shumë nga ata që flejnë në pluhurin e tokës (Zanafilla 1316; 2814) do të zgjohen, disa për jetë të përjetshme e disa të tjerë për poshtërim dhe urrejtje të përjetshme. (Danieli 122)

80. Tani, nëse ju mendoni se ata të huaj dhe bashkëkomplotistët e tyre të lindur amerikanë do të ishin të kënaqur vetëm me kontrollin e sistemit tonë monetar, atëhere ju jeni goditur me një goditje me të vërtetë trishtuese. Sistemi i Rezervës Federale u dha komplotistëve kontrollin e plotë mbi sistemin tonë monetar, por ai në asnjë mënyrë nuk preku të ardhurat e popullit tonë, sepse Kushtetuta në mënyrë të qartë ndalonte atë çfarë tani është e njohur si 20% plus taksën e mbajtur. Por projekti i Iluminatit për një skllavëri të vetme botërore kërkonte konfiskimin e gjithë pronësisë private dhe kontrollin e kursimeve individuale. Këtë tipar edhe Karl Marxi e theksoi në projektin e vet, dhe që duhej realizuar me anë të një shkallëzimi progresiv të tatimit mbi të ardhurat. Siç e kam deklaruar, një taksë e tillë ligjërisht nuk mund të imponohej mbi popullin amerikan. Ajo (taksa) është shkurtimisht dhe shprehimisht e ndaluar nga Kushtetuta jonë. Kështu, vetëm një amendamend ndaj Kushtetutës mund t’i jepte qeverisë federale një pushtet të tillë konfiskues.
81. Por ai nuk ishte një problem i pakapërcyeshëm për komplotistët tanë makiavelistë. Të njëjtët udhëheqës të zgjedhur në të dyja Dhomat e Kongresit dhe i njëjti z.Wodrow Wilson, i cili firmosi aktin e turpshëm të Rezervës Federale duke e kthyer në ligj, po ashtu amendoi edhe Kushtetutën për ta bërë tatimin federal mbi të ardhurat të njhur si Amendamendi i 16-të, një ligj të vendit. Që të dy aktet janë të kundërligjshëm sipas Kushtetutës tonë. Shkurt, të njëjtët tradhëtarë firmosën të dyja tradhëtitë, Aktin e Rezervës Federale dhe Amendamendin e 16-të, duke i kthyer në ligj. Megjithatë, duket se askush nuk arriti ta kuptojë se Amendamendi i 16-të u krijua për të grabitur, dhe unë nuk kuptoj me grabitje njerëzit, të cilëve u grabiten të ardhurat e tyre me mënyrën e klauzolës së tatimit mbi të ardhurat.
82. Komplotistët nuk e përdorën klauzolën deri në Luftën e Dytë Botërore, kur humanitari i madh Franklin Roosevelt vuri në zbatim një taksë prej 20% mbi tërë mëditësit e vegjël dhe 90% mbi të ardhurat më të larta. 15 Oh, natyrisht ai premtoi me plot besim se kjo gjë do të ishte në zbatim vetëm gjatë kohëzgjatjes së luftës; por çfarë ishte një premtim për një sharlatan të tillë, i cili në v.1940, kur ai ishte duke bredhur për mandatin e tij të tretë, vazhdoi duke deklaruar: “Unë po e them përsëri dhe përsëri po e them se kurrë nuk do t’i dërgoj djemtë amerikanë për të luftuar në tokë të huaj”. Kujtoni se ai po e bënte atë deklaratë në një kohë kur ai ishte duke u pregatitur tashmë të na zhyste neve në Luftën e Dytë Botërore, duke i nxitur japonezët drejt atij sulmi tinëzar mbi Pearl Harbour, i cili di t’i jepte atij shfajësimin e vet (për mosmbajtjen e fjalës).
83. Dhe para se të harroj, më lejoni t’ju sjell ndërmënd se një sharlatan tjetër, i quajtur Wodrow Wilson përdori saktësisht të njëjtin slogan fushate në v.1916. Slogani i tij ishte: “Rizgjidhni njeriun, i cili do t’i mbaj djemtë tuaj jashtë luftës”. Saktësisht e njëjta formulë, saktësisht të njëjtat premtime. Por prisni pak; ashtu si Al Jolson thoshte; “Ju akoma nuk keni dëgjuar asgjë”. Ajo gracka e Amendamendit të 16-të u paramendua për të grabitur kursimet e turmës së zakonshme, domethënë ti dhe unë. Ajo nuk u paramendua për të prekur aspak të ardhurat e fuqishme të bandës së Iluminatit, Rockfelerëve, Carnegies-ve, Lehman-ëve dhe të gjithë komplotistëve të tjerë.
84. Kështu së bashku me Amendamendin e 16-të, ato çfarë ata i quajtën “fondacione të përjashtuara nga taksat”, të cilat do t’u mundësonin komplotistëve të transferonin pasurinë e tyre të fuqishme në të tilla të ashtuquajtura fondacione dhe në të vërtetë të shmangnin të gjitha tatimet mbi të ardhurat. Shfajësimi për këtë ishte se të ardhurat e atyre “fondacioneve të lira nga taksat” do t’i kushtoheshin filantropisë humanitare. Kështu ne kemi tani disa fondacione Rockfeller, fondacionin Carnegies dhe Lehmans, fondacionin Mellon dhe qindra fondacione të ngjashme “të përjashtuara nga taksat”.
85. Po çfarë lloj filantropie mbështesin këto fondacione? Po ja, ato financojnë të gjitha grupet e të drejtave civile dhe lëvizjet konservatore, të cilat po krijojnë që të gjitha kaos dhe trazira në mbarë vendin. Ato financojnë tipat si Martin Luther Kingu. Fondacioni Ford financon “Qëndrën për Studimin e Instituteve Demokratike” në Santa Barbara California, në përgjithësi e referuar si Moska Perëndimore, e cila është e kryesuar nga Wonder Bay Hutchens, Walter Ruther, Erwin Cahnam e të tjerë të këtij lloji.
86. Shkurt, “fondacionet e përjashtuara nga taksat” financojnë ata që janë duke bërë punën e komplotit të madh të Iluminatit. Dhe për çfarë janë përdorur qindra-miliardat që ata i konfiskojnë çdo vit prej të ardhurave të cilat vijnë prej tufës së përgjithshme, domethënë unë dhe ti? Kështu pra, për një çështje të caktuar ekziston marifeti i “ndihmës së huaj”, i cili i dha miliarda dollarë komunistit Tito, plus dhuratat e qindra avionëve reaktivë, shumë prej të cilëve j’u dorëzuan Fidel Castros, plus kostoja e stërvitjes së pilotëve komunistë, kështu që ata të mund të rrëzonin më lehtë avionët tanë. Miliarda për Poloninë e kuqe. Miliarda për Indinë. Miliarda për Sukarnon. Miliarda për armiq të tjerë të Shteteve të Bashkuara. Ja pra, se çfarë ka bërë ndaj kombit tonë dhe ndaj popullit amerikan, ndaj teje dhe ndaj meje, ndaj fëmijëve tuaj dhe fëmijëve të tyre ky Amendamend tradhëtar i 16-të, i miratuar shpejt e shpejt.
87. Qeveria jonë federale, e kontrolluar nga Iluminati-CFR, mund t’i dhurojë “status pa taksa”, të gjitha fondacioneve dhe vagabondëve ndërkombëtarë prokomunistë, të tillë si “Fondacioni për Republikën”. Por në qoftë se ju ose një organizatë propatriotike është tepër e çiltër si proamerikane, ata mund t’ju kallin tmerrin dhe t’ju fusin frikën kur të gjesh një presje të vendosur keq në ralacionin tuaj të taksës mbi të ardhurat, si dhe duke ju kërcënuar me dënime, me gjoba, dhe madje edhe me burg. Historianët e ardhshëm do të çuditen se si populli amerikan mundi të ketë qënë kaq naiv dhe i trashë, sa të ketë lejuar të tilla akte të guximshme dhe të pafytyra si “Akti i Rezervës Federale” dhe Amendamendi i 16-të. Mirë dakord, ata nuk ishin naivë dhe të trashë. Përgjigja është se ata besuan tek njerëzit që zgjodhën për të mbrojtur vendin dhe popullin tonë, dhe ata nuk patën as dyshimin më të vogël rreth të dyja tradhëtive, derisa secila të kishte përfunduar (me miratim nga Kongresi). [Kjo është e vërtetë; sidoqoftë ai (z. Myron Fagan) harroi të përmëndte se populli gjithashtu u besoi njerëzve të tjerë, të ashtuquajtur predikues më shumë se sa të besonte në Fjalën e Tij – David G. dhe ai ka të drejtë.]
88. Ishte media e komunikimit masiv e kontrolluar nga Iluminati, e cila e ka mbajtur dhe po e mban popullin tonë naiv dhe të trashë dhe të fjetur ndaj tradhëtisë që është kryer. Tani pyetja që shtrohet është: kur do të zgjohet populli dhe t’ju bëj tradhëtarëve tanë të sotëm atë çfarë George Washingtoni dhe themeluesit tanë do t’i kishin bërë Benedict Arnoldit? Me thënë të drejtën, Benedict Arnoldi ishte një tradhëtar i parëndësishëm, krahasuar me tradhëtarët tanë të sotëm në Washington D.C. Tani, le të kthehemi tek ngjarjet që pasuan 16 dhunimin e Kushtetutës tonë nga miratimi i “Aktit të Rezervës Federale” dhe i Amandamendit të 16-të. A ishte Wodrow Wilsoni plotësisht nën kontrollin e tyre?
89. Kokat drejtuese të komplotit të madh vunë në veprim lëvizjen e tyre vijuese dhe çfarë ata besuan se do të ishin hapat përfundimtarë të tyre, për të arritur qeverinë e tyre të vetme botërore. I pari nga këto hapa duhej të ishte Lufta e Parë Botërore. Përse luftë? Thjesht, i vetmi justifikim për një qeveri të vetme botërore ishte se ajo qeveri gjoja do të siguronte paqen. E vetmja gjë që mund t‟i bënte njerëzit të bërtitnin për paqe ishte lufta. Lufta sjell kaos, shkatërrim, raskapitje si për fitimtarin ashtu edhe për të mundurin. Ajo sjell rrënim ekonomik për të dy. Më e rëndësishmja, ajo shkatërron lulen e rinisë për të dyja palët. Për pleqtë (nënat dhe etërit) e pikëlluar dhe zemërthyer, të cilëve s’u ka mbetur asgjë veç kujtimeve të bijve të tyre të dashur, paqja vlen me çdo çmim, dhe sepse është emocion mbi të cilin komplotistët kushtëzojnë për sukses komplotin e tyre satanik. Përgjigja për këtë pyetje është e thjeshtë: Mos shërbeni në forcat “e tyre” të armatosura, dhe mos u bëni mish për top për elitën e vetëquajtur. Në se ju bëni apo lejoni që fëmijët tuaj të bëjnë kështu përmes paditurisë që ju lejoni, atëhere ju do të korrni atë çfarë ju dhe ata keni mbjellur – David G.
90. Gjatë shekullit të 19-të, prej v.1814 deri në v.1914, bota si një e tërë ishte në paqe. Luftra të tilla si ajo franko-prusiane, lufta civile tek ne, lufta ruso-japoneze mund të përshkruheshin se ishin “shqetësime lokale”, të cilat nuk ndikonin në pjesën tjetër të botës. Të gjitha kombet e mëdha ishin në begati dhe njerëzit ishin rreptësisht nacionalistë dhe rreptësisht krenarë për sovranitetin e tyre shtetëror. Ishte plotësisht e pamendueshme që popujt francez dhe gjerman të dëshironin të jetonin nën një qeveri të vetme botërore, apo turqit dhe rusët, ose kinezët me japonezët. Akoma më e pamendueshme ishte që një Kaiser Wilhelm apo një Franz Joseph ose një Car Nikollai apo çdo monark, me dëshirë dhe kokëulur do të dorëzonte fronin e vet tek një qeveri e vetme botërore. Sillni ndër mënd, se popujt në të gjitha kombet janë pushteti i vërtetë dhe “lufta” është e vetmja gjë që mund t’i bëj popujt të digjen dhe të ngjiren së bërtituri për “paqe”, duke hapur kështu rrugën drejt një qeverie të vetme botërore. Veçse do të duhej të ishte një luftë shkatërruese, e frikshme dhe e tmerrshme. Ajo nuk mund të ishte një luftë shqetësuese lokale vetëm midis dy kombeve; ajo do të duhej të ishte një luftë botërore. Asnjë komb nuk duhej lënë pa prekur nga tmerret dhe shkretimi i një lufte të tillë. Thirrja për “paqe” duhej të arrinte të bëhej universale. (shih 1 Selanikasve 53)

(VIJON…)

……………………………………………….

The Illuminati Exposed – Myron Fagan – 1967 – part 7/9

===============
– PJESA E PARË:
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1659
– PJESA E DYTË:
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1667
– PJESA E TRETË
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1711

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura