MYRON C.FAGAN: ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË (VII) FOTO+VODEO

Pashtriku.org, 05. 10. 2014: Si u planifikua shkatërrimi i religjionit (Krishtërimit…) në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga John D.Rockfeler (përmes të ashtuquajturit ministër kristian, me emrin Dr. Harry F. Ward), në përputhje me urdhërat e dhëna Jakob Schiffit nga Rothschildët?! Si u financua Dr. Harry F. Ward nga John D.Rockfeler, për të themeluar “Fondacionin Metodist të Shërbimit Social”, organizatë e parë e frontit komunist në Amerikë, e cila pastaj mori emrin: “Këshilli Federal i Kishave”, ndërsa në v.1950 ata ja ndryshuan emrin në “Këshilli Kombëtar i Kishave”?! Si u identifikua Harry F. Ward si anëtar i Partisë Komuniste përmes aktiviteteve të financuara nga Rokfelerët, me organizatën famëkeqe pro-komuniste “Unioni i lirive qytetare amerikane”, pastaj “Lidhjes Amerikane kundër luftës dhe Fashizmit”, e cila nën Browder-in u bë “Partia Komuniste e Shteteve të Bashkuara”?… për këto dhe shumë pyetje tjera përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e shtatë (dhe të fundit) të studimin “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të shkruar nga Myron C.Fagan (31 tetor 1887 – 12 maj 1972), një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
***
138. Tani unë kam një mesazh shumë jetësor për ťju shprehur: Siç jua theksova, një nga katër caktimet e veçanta që Rothschildi i dha Jakob Schiffit ishte që të krijonte një lëvizje që të shkatërronte religjionin në Shtetet e Bashkuara, ku Krishtërimi do të ishte shënjestra kryesore. Për një arsye me të vërtetë të vetëkuptueshme “Lidhja Anti-Shpifje” nuk guxoi ta bënte këtë, sepse një përpjekje e tillë mund të shkaktonte gjakderdhjen më të tmerrshme në historinë e botës, jo vetëm për judenjtë e pafajshëm. Schiffi ja dorëzoi atë detyrë Rockfelerit për një tjetër arsye të veçantë. Shkatërrimi i Krishërimit do të kryej vetëm nga ata, të cilët janë besuar për ta mbrojtur atë, pra nga barinjtë, njerëzit me petk.
139. 2 Korintasve 1113 – Sepse të tillë janë apostujt e rremë, punëtorë mashtrues, që e transformojnë veten e tyre në apostuj të Krishtit. 2 Korintasve 1114 – Dhe s’ka asgjë për t’u çuditur, sepse Satani e transformon veten e tij në një engjëll të dritës. 2 Korintasve 1115 – Prandaj nuk është ndonjë gjë e madhe në qoftë se shërbëtorët e tij gjithashtu transformohen si shërbëtorë të drejtësisë, fundi i të cilëve do të jetë sipas veprave të tyre.

140. Si një nismëtar, John D.Rockfeler ngriti në detyrë një djalosh, i ashtuquajtur ministër kristian, me emrin Dr. Harry F. Ward, reverendi Ward nëse dëshironi. Në atë kohë ai ishte duke mësuar fenë në “Seminarin e Unionit Teologjik.” Rockfeleri zbuloi tek ky djalosh një Juda (Iskariot) me të vërtetë të gatshëm, kështu që ai e financoi menjëherë atë për të themeluar “Fondacionin Metodist të Shërbimit Social”, dhe detyra e Wardit ishte që ťi mësonte me gjallëri të rinjtë në besim dhe për t’i bërë ata shërbëtorë të Krishtit e kështu t’i vendoste ata si barinj të kishave. Ndërsa u mësonte atyre të bëheshin shërbëtorë, Reverendi Ward gjithashtu u mësonte atyre si pa u ndjerë dhe me dinakëri të predikonin në kongregacionet e tyre se e gjithë historia e Krishtit ishte një mit, si dhe të hidhte dyshime mbi hyjninë e Krishtit, po ashtu të hidhte dyshime mbi virgjëreshën Marie, shkurt të hidhte dyshime mbi Krishtërimin si një i tërë. Ky nuk do të ishte një sulm direkt, por pjesa më e madhe e tij duhej bërë me anë të insinuatave dinake që duheshin zbatuar në veçanti ndaj rinisë në shkollat e së Djelës. Kujtoni deklaratën e Leninit: “Më jepni një brez të rinjsh dhe unë do ta transformoj botën.” Prandaj në v.1908, “Fondacioni Metodist i Shërbimit Social”, i cili rastësisht ishte e para organizatë e frontit komunist në Amerikë, e ndryshoi emrin e vet në “Këshilli Federal i Kishave”.

Dr. Harry F. Ward (1873-1966)

Që nga v.1950 ky këshill po bëhej gjithnjë e më i dyshimtë, kështu që në v.1950 ata ja ndryshuan emrin në “Këshilli Kombëtar i Kishave”. A kam për t’ju treguar më shumë rreth këtij “Këshilli Kombëtar të Kishave” se si qëllimisht është duke shkatërruar besimin në Krishtërim? Nuk mendoj kështu, por një gjë do t’jua tregoj. Nëse jeni një antar i ndonjë kongregacioni, pastorët e të cilit janë anëtarë të kësaj organizate të tipit Juda Iskariot, ju po i lini qëllimisht fëmijët tuaj të indoktrinohen me mosbesimin tek Hyji dhe Kisha, gjë që lehtësisht mund ťi transformojë ata në “ateistë”. Zbulojeni menjëherë nëse kisha juaj është antare e “Këshillit Kombëtar të Kishave”, dhe për dashurinë ndaj Hyjit dhe ndaj fëmijëve tuaj, nëse kisha juaj është anëtare, tërhiquni menjëherë prej saj. Megjithatë më lini t’ju paralajmëroj se i njëjti proces i shkatërrimit fetar ka infiltruar edhe në sektet e tjera. Nëse keni parë “Negro on Selma” dhe të tilla demonstrime të tjera, ju keni parë se si turmat e zezakëve janë udhëhequr dhe inkurajuar nga shërbëtorët (madje edhe nga priftërinj katolikë dhe nunë), të cilët marshojnë pranë tyre. Ekzistojnë shumë kisha dhe pastorë individualë, të cilët janë të ndershëm dhe të sinqertë. Gjeni një të tillë për veten dhe fëmijët tuaj. (Të gjithë ju duhet zbuloni nëse kisha juaj është një 501(c) – arma 3 e Shtetit. Nëse është, ju duhet të ndërpritni menjëherë së ndjekuri atë kishë dhe duhet të ndaloni së mbështeturi atë si “taksë e zbritur”. – David G.) [Më mirë lexoni fragmentin biblik tek Mateu 231-39 në fund të këtij artikulli.]

Myron Coureval Fagan (31 tetor 1887 – 12 Maj 1972)

……………………………………………………..

Illuminati Rockefeller got Methodist Rev HARRY F WARD

to Help Destroy Christianity 1of2

Illuminati Rockefeller got Methodist Rev HARRY F WARD to

Help Destroy Christianity & US 2of2

Rev METHODIST Professor Agreed to Help DESTROY Christianity in America and set up New World Order, google or youtube Myron Fagan for more Detail,its difficult to get to this site you half to try different ways , You can read the Whole… http://www.knology.net/~bilrum/METHODISTFED.htm
***
141. *Efesianëve 414 – Me qëllim që këtej e tutje ne të mos jemi fëmijë të lëkundur andej-këtej nga çdo erë mësimi, nga dredhia e njerëzve dhe nga dinakëria tinëzare me të cilën ata shtrihen në pritje për të mashtruar.
*Galatasve 24 – Por për shkak të vëllezërve të rremë të futur tinëzisht, të cilët hynë dhelpërisht për të spiunuar lirinë tonë, të cilën e kemi në lidhje me Krishtin Jezus, që ata të na çonin në skllavëri.
142. Rastësisht, po ky reverend Harry F. Ward ishte gjithashtu një nga themeluesit e “Unionit të lirive qytetare amerikane”, një organizatë famëkeqe pro-komuniste. Ai ishte kryetari i saj aktual prej vitit 1920-1940. Ai gjithashtu ishte një bashkëthemelues i “Lidhjes Amerikane kundër luftës dhe Fashizmit”, e cila nën Browder-in u bë “Partia Komuniste e Shteteve të Bashkuara”. Shkurt, i tërë sfondi i Ward-it binte erë komunizmi, dhe ai vetë u identifikua si një antar i Partisë Komuniste. Ai vdiq si një tradhëtar i zvetënuar si për kishën e tij ashtu edhe për vendin e tij, dhe ky ishte njeriu i John D. Rockfelerit të vjetër, i zgjedhur dhe i financuar për të shkatërruar fenë e krishterë në Shtetet e Bashkuara, në përputhje me urdhërat e dhëna Jakob Schiffit nga Rothschildët. 27

Dr Harry F Ward protest against Nazi persecutions in Germany. HD Stock Footage

143. Si përfundim, unë kam këtë për ťju thënë. Ju ndoshta jeni familjarizuar me tregimin se si Dr. Frankenstein krijoi një monstër për të bërë vullnetin e tij, që të shkatërronte viktimat e tij të zgjedhura dhe në fund në vend të kësaj, monstra u kthye kundër krijuesit të saj – Frankenstein – dhe e shkatërroi atë. E pra Iluminati/CFR krijoi një monstër të quajtur OKB (e cila është e mbështetur nga grupet e tyre në pakicë, zezakët rebelë, mediat tradhëtare të komunikimit masiv dhe nga tradhëtarët në Washington D.C.) e cila u krijua për të shkatërruar popullin amerikan. Ne i dimë të gjithë emrat e tyre, dhe parashikoj se një ditë të të bukur populli amerikan do të zgjohet plotësisht dhe do shkaktojë që pikërisht monstra të shkatërrojë krijuesin e vet. E Vërtetë! Shumica e popullit tonë e ka akoma trurin e shplarë, të mashtruar e të gënjyer nga shtypi ynë tradhëtar, televizioni dhe radio dhe nga tradhëtarët tanë në Washington D.C., por sigurisht që tashmë dihet mjaft rreth OKB-së, sa për të shtypur atë tufë keqbërësish si një gjarpër helmues me zile dhe vdekjeprurës mu në mesin tonë.
144. Ezekieli 131 – Fjala e Jahveut m’u drejtua duke më thënë:
132 “Bir njeriu, profetizo kundër atyre, të cilët profetizojnë sipas zemrave të tyre; Dëgjoni fjalën e Jahveut.
133 Kështu thotë Zoti Jahve; mjerë profetët e pamënd (politikanët) që ndjekin frymën e tyre dhe nuk kanë parë asgjë!
134 O Izrael (Britania dhe USA-dy dëshmitarët dhe kombet e lidhura) profetët e tu (politikanët) janë si dhelprat në shkretëtirë. (Operacioni “Dhelpra e Shkretëtirës”)
135 Ata nuk do të ngjiten përmes të çarave dhe as nuk do të ngrenë murin rrethues për “Shtëpinë e Izraelit” (të cilat janë 10 fiset e “humbura” të Izraelit, të përfshira e të udhëhequra nga USA & Britania) për të qëndruar në betejën e ditës së Jahvehut (Harmagedon).
136 Ata kanë parë kotësi dhe gënjejnë duke bërë shortari dhe thonë – Jahveu tha, por Jahvehu nuk i ka dërguar ata, dhe ata kanë bërë që të tjerët të shpresojnë se fjalët e tyre do të vërtetohen.
137 A nuk keni parë një vegim të kotë dhe a nuk keni folur duke gënjyer kur thoni: Jahveu thotë kur unë nuk kam thënë asgjë?
138 Prandaj kështu thotë Zoti Jahve: “Meqënëse ju keni folur kotësi dhe në vegim keni parë gënjeshtra, për shkak të këtyre gjërave unë jam kundër jush – thotë Zoti Jahve.
139 Dhe dora ime do të jetë mbi profetët (politikanët) që shohin kotësi dhe gënjejnë me shortari. Ata nuk do të jenë në asamblenë e popullit tim dhe as nuk do të jenë të shkruar në regjistrin e “Shtëpisë së Izraelit”, dhe as nuk do të hyjnë në tokën e Izraelit, dhe ju do ta kuptoni se unë jam Zoti Jahve.
1310 Sepse ata kanë mashtruar popullin tim duke thënë – “paqe”, kur paqe s’ka; dhe dikush ndërton një mur (OKB & NATO) dhe të tjerët e suvatojnë atë me suva të dobët.
1311 I thuaj atyre që e suvatojnë murin me suva të dobët se ai do të rrezohet, do të bjerë shi si rrebesh, do të bjerë një breshër kokërrmadh dhe një shkulm stuhie do të hapë një çarje. (Operacioni “Stuhia e Shkretëtirës – v. 1991)
1312 Prandaj kështu thotë Zoti Jahve: Unë madje do ta çaj murin me një erë stuhie të zemërimit tim, do të bjerë shi i rrëmbyer në zemërimin tim dhe një breshër kokërrmadh në tërbimin tim për ta konsumuar.
1313 Ja pra ku është muri i rrëzuar, apo s‟jua thashë; ku eshtë suvaja me të cilën e suvatuat?
1314 Prandaj, unë do ta rrëzoj murin (OKB-në) që ju e keni veshur me suva të dobët e do ta hedh përtokë, kështu që themeli i tij (Iluminati) do të zbulohet dhe ai do të bjerë, kurse ju do të konsumoheni në mes të tij, dhe kështu do ta kuptoni se unë jam Jahve.
1315 Kështu, unë do të shfryj zemërimin tim mbi murin (OKB & NATO) dhe mbi ata që e kanë veshur me suva të dobët, e më pas do ťju them atyre: Muri nuk është më, as ata që e veshën atë.
1316 Për ta ditur; profetët (politikanët) që profetizojnë lidhur me Jeruzalemin dhe që shohin vegime të paqes për të, por paqe nuk ka – thotë Zoti Jahve.
1317 Gjithashtu ti bir njeriu, vendose frymën tënde kundër bijave të popullit tënd që profetizojnë nga zëmra e tyre dhe profetizo kundër tyre.
1318 Dhe thuaji: Kështu thotë Zoti Jahve: – Mjerë për gratë që qepin rripa për bërrylat e tyre dhe bëjnë vel për kokat e çdo shtati për të gjuajtur shpirtra. Po ju o gra, shpirtrat e popullit tim gjuani? Mos vallë kujtoni se kështu do të ruani gjallë shpirtrat tuaj?
1319 Dhe ju doni t’më përdhosni mua midis popullit tim për ca grushte elb dhe për ca kafshata bukë për të vrarë shpirtrat që nuk duhej të vdisnin dhe për të lënë gjallë shpirtrat që s‟duhej të jetonin, duke gënjyer popullin tim që dëgjon gënjeshtrat tuaja?
1320 Prandaj, kështu thotë Zoti Jahve: Unë jam kundër rripave tuaj me të cilat gjuani shpirtrat sikur të ishin zogj. Unë do ťi shqis nga krahët tuaj e do ťi çliroj shpirtrat sikur të ishin zogj.
1321 Velot tuaja do t’i heq dhe do ta çliroj popullin tim nga duart tuaja dhe ata nuk do të jenë më në duart tuaja për t‟u gjuajtur, e ju do ta kuptoni se unë jam Jahveu.
1322 Ju e keni brengosur zëmrën e të drejtit me gënjeshtra dhe i keni dhënë zëmër të ligut që të mos kthehet nga rruga e tij e keqe dhe të mbetet gjallë.
1323 Prandaj ju o gra nuk do të shihni me kotësi në vegime dhe as shortari, sepse unë do ta çliroj popullin tim nga duart tuaja, e ju do ta kuptoni se unë jam Jahveu.
***
145.
Habia ime e vetme është: Çfarë do të bënte populli ynë për t’u zgjuar dhe për ťu shkundur më shumë se kaq? Ndoshta ky regjistrim (transkript) do ta bënte. Qindra e mijëra apo 1 milion kopje të këtij regjistrimi do t’ju frymëzonin të gjithëve për ta shpërndarë këtë tregim tek të gjithë amerikanët besnikë në komunitetin tuaj. Ju mund ta bëni këtë duke e lexuar në grupet e studimit në shtëpitë tuaja, në mbledhjet e Legjionit Amerikan VFW, DAR, në të gjitha grupet qytetare dhe klubet e grave, veçanërisht në klubet e grave, të cilat i kanë jetët e djemve të tyre në shtyllë. Me këtë regjistrim (transkript), ju furnizova me armën që do të shkatërrojë monstrën. Për dashurinë ndaj Hyjit, ndaj vendit tonë dhe ndaj fëmijëve tuaj përdoreni këtë regjistrim. Çojeni një kopje të saj në çdo shtëpi amerikane.
146. Obadiah 16 – Sa janë kërkuar bijtë e Esaut! Sa janë kërkuar thesaret e tij të fshehura! 17 Të gjithë njerëzit e atij rajoni më çuan madje mu në buzë të kufirit. Njerëzit, të cilët ishin në paqe me ty, të kanë mashtruar dhe kanë ngritur një kurth kundër teje; ata, të cilët hanin bukën tënde kanë vendosur një grackë nën këmbët e tua, por askush nuk ka kuptuar gjë. 18 Në atë ditë deklaron Jahveu, a nuk do t‟i shkatërroj të mënçurit e Edomit, njerëz me kuptueshmëri në malet e Esaut?
147. Ashtu si gjithnjë e më shumë, njerëzit fillojnë të vdesin urie anembanë botës për shkak të veprimeve të lidhura drejtpërdrejt në Washington D.C., ndoshta shumë amerikanë do të fillojnë të kuptojnë përse gjykimi do të vijë kundër tyre. Shtetet e Bashkuara (jo kontinenti amerikan) janë Rendi i Ri Botëror dhe shumica e pjesës tjetër të botës e kuptojnë këtë. Ju lutemi lexoni rreth dy dëshmitarëve dhe ndërshkimit të tyre.
148. Ju lutem mendoni rreth kësaj: Vetëm në Amerikë… ne e përdorim fjalën “politikë” për ta përshkruar procesin kaq mirë. Në latinisht “poli” ka kuptimin “shumë”, kurse “tik” ka kuptimin “gjakpirës ose krijesa gjakpirëse”.28
149. Unë ju nxit ta kaloni këtë informacion tek të tjerët ose ta postoni atë siç ju e shihni të përshtatshme me internet ose me postë të rregullt dhe në asnjë mënyrë që t’i bëhet ndonjë ndryshim, sepse edhe të tjerët kanë nevojë të kuptojnë se ç’po ndodh. Ne të gjithë kemi një detyrim moral që të ndihmojmë në përhapjen e kuptueshmërisë dhe të njohurisë përmes Amerikës dhe botës.
150. K.J.A.V. Ezekiel 336 : Në qoftë se rojtari e sheh shpatën që po vjen, por nuk i bie trumpetës dhe populli nuk lajmërohet dhe shpata vjen dhe merr me vete ndonjë shpirt, ai do të merret për fajin e tij, por gjakun e tij unë do ta kërkoj nga dora e rojtarit.
151. Çmimi i lirisë është vigjelenca e përjetshme; ky është mësimi të cilin Amerika e harron në teprimin me materializmin dhe në orgjitë e plaçkitjes së botës me pesha dhe masa të padrejta. (Zbulesa 65)
152. Për të kuptuar botën rreth teje është e domosdoshme të kuptosh Shkrimin, dhe një pjesë e informacionit nga Shkrimi na thotë: “Dashuria për para është rrënja e çdo të keqeje”. Jo e një pjese të së keqes as e pjesës më të madhe të së keqes. E çdo të keqeje. Gjykatat private IRS dhe përdorimi i tyre, thjesht është një mënyrë tjetër për të bërë pre të painformuarit, prandaj ju lutem të mos qëndroni të painformuar. Mësoni çfarë realisht është duke ndodhur në Amerikë dhe rreth e qark botës.
153. Nëse jeni të interesuar në instalimin e lirisë dhe të drejtësisë, sutdjojeni këtë webside dhe filloni. Ose vizitoni faqet e web-it në këtë sit; mësojeni dhe niseni këtë punë. Çfarëdo që të bëni, vetëm niseni. Dhe për ato gjërat tuaja ose për çdo arsye mos u ndalni. Ju lutem vazhdoni dhe ky informacion do të ndryshojë në mënyrë drastike këndvështrimin me të cilin do ta shihni botën përreth jush. JAHVEU le ťju bekojë shumë. – David G. [email protected]
154. “Shumica e njerëzve, herët a vonë e gjejnë rastësisht të vërtetën në jetën e tyre. Shumë të tjerë hidhen përpjetë dhe e hedhin poshtë prerazi veten e tyre dhe nguten në punët e tyre sikurse asgjë të mos kish ndodhur.” – Sir Winston Churchill.
155. Kur një njeri, i cili me ndershmëri pranon se është i gabuar dhe dëgjon të vërtetën, ai për më tepër do të pushojë së qëni i gabuar dhe do të pushojë së qëni i ndershëm.
156. Avokatët: 99 për qind e tyre i japin pjesës tjetër të profesionit një emër të keq.
157. Unë nuk mendoj se ju mund ta bëni të ndershëm një avokat me anë të veprimit të legjislacionit. Juve ju duhet të arrini të veproni mbi ndërgjegjen e tij. Dhe mungesa e ndërgjegjes nga ana e tij është ajo çfarë e bën atë një avokat. (Will Rogers 1879-1935.)
158. Çfarë na tregoi Jezusi rreth avokatëve dhe politikanëve (shumica e të cilëve janë avokatë)?
159. Për shkak të korruptimit të mësimeve të Krishtit nga religjionet e ashtuquajtura të krishtere, gjërat nuk kanë ndryshuar. Ishin paraardhësit e Iluminatit në Sanhedrin, të cilët gozhduan reformatorin Jezus Nazareasin.

The Illuminati Exposed – Myron Fagan – 1967 – part 9/9

BIBLA E MBRETIT TË MBRETËRVE – UNGJILLI I MATEUT 231-39

231 Pastaj Jezusi i foli turmës dhe dishepujve të tij duke thënë:
232 “Avokatët (skribët) dhe politikanët (farisenjtë) u ulën në ndenjësen e Ligjit të Moisiut.
233 Prandaj ju duhet të bindeni për gjithçka që ata ju kërkojnë nga ligji i Hyjit, por ju mos shkoni pas shëmbullit të tyre, sepse ata flasin por nuk e zbatojnë. (Dhe shpikin ligjet e tyre kundër rregullit të Hyjit – Ligji i Përtërirë 42)
234 Ata lidhin ngarkesa të rënda (Talmudin) dhe të dhimbshme për ťu mbajtur dhe ua vënë njerëzve mbi supe, por ata vetë nuk lëvizin as gishtin për t‟i lëvizur ato.
235 Sepse të gjitha veprat e tyre ata i bëjnë që të duken para njerëzve; i zmadhojnë kutizat me shkrime (kutiza të vogla lëkure me shkrime nga Besëlidhja e Vjetër) dhe i zgjatin thekët e rrobave të tyre.
236 Dhe i duan vendet më të rëndësishme në festa dhe ndenjëset kryesore në kisha (sinagoga).
237 Dhe përshëndetjet në sheshet e tregut, si edhe ťi quajnë prift, rabin, imam etj.
238 Por ju mos lejoni t‟ju quajnë rabinë, sepse keni vetëm një mësues, Krishtin, kurse ju të gjithë jeni vëllezër.
239 Veç kësaj, mos quani askënd àtë mbi tokë, sepse një është Ati juaj, ai që është në qiell.
2310 As mos lejoni t‟ju quajnë udhëheqës (mjeshtër), sepse një është mjeshtri juaj, Krishti.
2311 Por ai që është më i madhi midis jush, duhet të jetë shërbëtori juaj.
2312 Kushdo që e lartëson veten do të përulet, dhe ai që e përul veten do të lartësohet.
2313 Mjerë ju avokatë dhe politikanë hipokritë Farisenj (një persian i konvertuar në ndaj njerëzve, dhe nuk lejoni ata që janë për të hyrë. (Shih Henoku 934-1046)
2314 Mjerë ju avokatë dhe politikanë hipokritë, sepse ju grabisni shtëpitë e vejushave dhe sa për sy e faqe bëni lutje të gjata, prandaj ju do të merrni një dënim edhe më të madh.
2315 Mjerë ju avokatë dhe politikanë hipokritë, sepse ju përshkoni detin dhe tokën për të konvertuar dikë, dhe kur dikush bëhet i tillë, e bëni bir të Gehenës, dy herë më shumë se sa veten tuaj.
2316 Mjerë ju udhëheqës të verbër kur thoni: “Nëse dikush betohet për Tempullin, kjo s‟është gjë, por nëse betohet për arin e Tempullit, atëhere është borxhli.
2317 Të marrë e të verbër! Sepse cili është më i madh, ari apo Tempulli që e shenjtëron arin?
2318Dhe nëse dikush betohet për altarin, kjo s‟është gjë, por nëse betohet për dhuratën që rri mbi altar, atëhere është borxhli.
2319Të marrë e të verbër! Sepse cila është më e madhe, dhurata, apo altari që e shenjtëron dhuratën?
2320Ai pra që betohet për altarin, betohet për të dhe për çdo gjë që rri mbi të.
2321 Dhe kushdo që betohet për Tempullin, betohet për të dhe për Atë që banon atje.
2322 Dhe ai që betohet për Qiellin, betohet për fronin e Mbretit të Gjithësisë dhe për Atë që rri ulur mbi fron.29
2323 Mjerë ju avokatë dhe politikanë hipokritë, sepse ju llogarisni të dhjetën e mëndrës, të koprës e të barit të gjumit, por lini pas dore gjërat më të rëndësishme të Ligjit; gjyqin, mëshirën dhe besimin. Këto gjëra duhet t‟i zbatoni pa lënë pas dore të tjerat.
2324 Udhëheqës të verbër që sitni mushkonjën dhe kapërdini devenë.
2325 Mjerë ju avokatë dhe politikanë hipokritë! Sepse ju pastroni anën e jashtme të kupës e të pjatës, ndërsa përbrënda jeni plot me grabitje dhe teprime.
2326Politikan (farisé) i verbër! Pastro më parë nga brënda kupën dhe pjatën, që edhe nga jashtë të jetë e pastër.
2327 Mjerë ju avokatë dhe politikanë hipokritë! Sepse ju u ngjani varreve të zbardhura, të cilët nga jashtë duken të bukur, por brënda janë plot me eshtra të vdekurish dhe me lloj-lloj papastërtish.
2328 Kështu edhe ju nga jashtë u dukeni të drejtë njerëzve, por përbrënda jeni plot me hipokrizi dhe paudhësi.
2329 Mjerë ju avokatë dhe politikanë hipokritë! Sepse ju ndërtoni varret e profetëve dhe zbukuroni monumentet e të drejtëve duke thënë:
2330 “Po të kishim jetuar në kohën e etërve tanë, ne nuk do të kishim bashkëpunuar me ta në vrasjen e profetëve.
2331 Duke folur kështu, ju dëshmoni kundër vetes tuaj, sepse ju jeni bijtë e atyre që vranë profetët.
2332 Ju e kaloni masën e etërve tuaj.
2333 O gjarpërinj e pjellë nepërkash! Si do t‟i shpëtoni gjykimit të Gehenës?
2334 Prandaj vini ré; unë po ju dërgoj profetë, dijetarë dhe skribë. Ju disa di t‟i vritni e di t‟i gozhdoni, disa të tjerë do t‟i fshikulloni në kishat tuaja e do t‟i përndiqni nga njëri qytet në tjetrin.
2335 Që të bjerë mbi ju i tërë gjaku i drejtë i derdhur mbi dhé, nga gjaku i të drejtit Abel e deri tek gjaku i Zaharisë, birit të Barakjahut, të cilin ju e vratë midis Tempullit dhe altarit.
2336 Me të vërtetë po ju them, se të gjitha këto gjëra do të bien mbi këtë brez.
2337 Jeruzalem, Jeruzalem që i vret profetët dhe i vret me gurë ata që janë dërguar tek ti! Sa herë kam dashur t‟i mbledh bijtë e tu, ashtu siç klloçka i mbledh zogjtë e vet nën krah, por ju nuk deshët.
2338 Prandaj vini ré: Shtëpia (e Judës) do t‟ju lihet juve e shkretuar.
2339 Sepse unë po ju them, se që tani e tutje nuk do t‟më shihni më derisa të thoni: “I bekuar është ai që vjen në emër të Zotit (Jahve)!” (Përkthyer nga: Artan Qirko)

MYRON C.FAGAN EXPOSES THE ILLUMINATI/CFR [1967] HQ FULL

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LEXONI KËTU TEKSTIN ORIGJINAL:

The Illuminati and the Council on Foreign Relations

ABOUT THE SPEAKER Myron Coureval Fagan (31 October 1887 – 12 May 1972)
http://www.usa-the-republic.com/illuminati/cfr_1.html
***
The Illuminati and The Council on Foreign Relations
http://www.biblebelievers.org.au/illuminati.htm

***

http://usa-the-republic.com/illuminati/fagan_index.html


U.S.A. The Republic How You Lost It! Myron C.Fagan – Videos:

http://usa-the-republic.com/videos/Myron_Fagan.html

—————————————–

– FUND –

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 MYRON C.FAGAN: ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË
…………………..
– PJESA E PARË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1659
***
– PJESA E DYTË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1667
***
– PJESA E TRETË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1711
***
– PJESA E KATËRT –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1889
***
-PJESA E PESTË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=3165
***
– PJESA E GJASHTË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=3168
***
– PJESA E SHTATË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=3178

———————————————————————————————–

Myron C Fagan: The Illuminati and the CFR [1967]

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura