SHERADIN BERISHA: ILUMINATI DHE TË BËMAT E TIJ /FOTO+VIDEO/

Pashtriku.org, 25. 01. 2016: (Një histori e pashpaluar në historinë e mësuar!) – Myron Coureval Fagan, ka lindur më 31 tetor 1887, ndërsa u shua nga jeta më 12 maj 1972. Ishte një hebre amerikan, shkrimtar, producent dhe regjisor për film dhe teatër. Ai mbërriti në Broadway në vitin 1907, ku shumë shpejt u bë njëri nga dramaturgët më të rinj në Teatrin amerikanë. Gjatë viteve, ai ka punuar në teatër me njerëz të shquar si Alla Nazimova, Douglas Fairbanks dhe John Barrymore. Në vitet 1925 – 1930 ka shkruar dhe i ka përgatitur 12 shfaqje teatrore. Gjithashtu ka bërë regjinë për producentët më të lartë të kohës, si: Charles Frohman, David Belasco etj. Shumë aktorë që luajtën në dramat e Faganit më vonë u bënë yje të Hollywood’it. Në vitin 1945 Myron Fagan Coureval, mori pjesë në një takim në Uashington DC, ku u tregua një seri i mikrofilmave nga regjistrimi i takimeve sekrete të Konferencës së Jaltës ku merrnin pjesë, Franklin D. Roosevelt, Alger Hiss, Harry Hopkins, Stalini, Molotovi, dhe Vishinsky, të cilët kishin kurdisur komplotin që Ballkani, Europa Lindore dhe Berlini t’i siguroheshin Stalinit. Si rezultat i këtij takimi, Fagan shkruan dy drama.
Në vitin 1967/68 Fagan, përmes fjalimit të regjistruar: “The Illuminati and the Council on Foreign Relations” – CFR, (ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË) informon popullin amerikan lidhur me komplotin kërcënues që po përgatiste Iluminati – dinastia Rothschild…, për të shkatërruar sovranitetin amerikan dhe të shteteve tjerë në Botë.

Në vijim ju ftojë të lexoni studimin “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË” të Myron C.Fagan, të botuar (në shtatë pjesë) në portalin pashtriku.org:
***
ILUMINATI!
Përse OKB-ja konsiderohet thelbi i komplotit të madh për të shkatërruar sovranitetin e SHBA-ve dhe skllavërimin e popullit amerikan? Ҫka është iluminati dhe kush e themeloj këtë shoqëri të fshehtë? Kush e përfaqëson Iluminatin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës? Kush janë financuesit e Iluminatit? Kush e organizoj Kongresin e Vjenës (18 shtator 1814 – 9 qershor 1815) për ta krijuar Lidhjen e parë të Kombeve? Kush është Adam Weishaupti dhe çfarë peshe ka 1 Maj 1776? Kush janë Gohjimët (bagëtitë njerëzore) sipas A.Weishauptit? Cilat janë tri shkolla të posaçme të Iluminatit? Kush i kontrollon mediat e komunikimit masiv në SHBA?… – për këto dhe shumë pyetje tjera përgjigjet mund t’i gjeni në pjesën e parë të studimit “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të Myron C.Fagan, një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
(…)
Më gjerësisht lexoni: https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1659
***
SI I PLANIFIKONTE ILUMINATI LUFTËRAT BOTËRORE DHE REVOLUCIONET PËRMES GRUPEVE KOMUNISTE, NAZIZMIT ETJ?!
Kush e nxiti dhe e financoi Revolucionin Francez të vitit 1789? Si u zbulua plani i kreut të Iluminatit bavarezë Adam Weishaupt, për organizimin e Revolucionit Francez? Si i planifikonte Iluminati luftërat dhe revolucionet për të shkaktuar themelimin e një qeverie të vetme botërore, të financuar nga Rothschildët? Si e riorganizoi Weishaupti Iluminatin (pas zbulimit të planit të tij për Revolucionin Francvez) në shoqata të fshehta nën maskën e humanizmit etj., për të fshehur veprimtaritë e tyre subversive dhe revolucionare? Si u organizua Iluminati në SHBA përmes studentëve të Adam Weishauptit, Thomas Jeffersonit (themelues i Partisë Demokratike dhe president i 3-të i SHBA-ve) dhe Alexander Hamiltonit? Si e bëri Iluminati bashkimin e grupeve nihiliste dhe ateiste bashkë me të gjithë grupet e tjera subversive në një grup ndërkombëtar të njohur me emërtimin KOMUNISTË, e të cilët do të përdoren për nxitjen e luftërave dhe revolucioneve në të ardhshmen në botë? Si u financuan, (nga fondi i Rothschildëve) Karl Marxi dhe Frederic Engelsi, kur ata shkruan nën udhëheqjen e një grupi të Iluminatit “Kapitalin” dhe “Manifestin e Partisë Komuniste” në Soho të Anglisë? Derisa po shkruhej “Manifesti i Partisë Komuniste”, Profesori Karl Richter i Universitetit të Frankfurtit ishte duke shkruar antitezat (të kundërta me komunizmin) nën drejtimin e një grupi tjetër të Iluminatit, dhe pas vdekjes së prof.Richter këto antiteza i avansoi, filozofi gjerman Friedrich Wilhelm Nietzsche, i cili themeloi Nietzscheanizmin! Si u zhvilluan këto antiteza drejt fashizmit dhe Nazizmit? Si u përzgjodh udhëheqësi revolucionar italian Giuseppe Mazzini nga Iluminati që të drejtonte programin revolucionar anembanë botës? Si u planifikuan tri luftëra botërore dhe revolucione nga gjenerali amerikan Albert Pike (pasuesi i G.Mazzinit), përmes komunizmit, nazizmit, sionizmit politik dhe lëvizjeve të tjera ndërkombëtare?! Cilat ishin shkaqet e vërteta të Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore? Si u financua A.Hitleri nga Krupp, Warburgët, Rothschildët, dhe nga bankierë të tjerë ndërkombëtarë, dhe cili ishte qëllimi final i LDB-së? Si është planifikuar Lufta e Tretë Botërore nga agjentë të Iluminatit që veprojnë prapa çfarëdo emri të ri, ndërmjet sionistëve politikë dhe udhëheqësve të botës muslimane – arabe (kujto këtu luftërat që po zhvillohen në shtetet e botës muslimane nga fillimi i vitit 2011 e deri më sot, e që duket se do të kulmojnë me luftën në Iran!)? Në Muzeun Britanik në Londër është kataloguar një letër e gjeneralit amerikan Albert Pike që ia shkroi Mazzinit. Cka shkruan Pike në këtë letër? – për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e dytë, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të Myron C.Fagan, një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
(…)
Më gjerësisht lexoni: https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1667
***
KUSH I FINANCOI VEPRIMTARITË REVOLUCIONARE TË LENINIT, TROCKIT, STALINIT ETJ?!
Kush i financoi luftërat… (nga viti 1776) dhe veprimtaritë revolucionare të Leninit, Trockit, Stalinit etj.? Kur u hodhën hapat e parë për marrjen nën kontroll të SHBA-ve nga Iluminati? Kush e drejtonte qeverinë në SHBA dhe cili ishte qëllimi final tyre? Kush ishte Jakob Schiff dhe cili ishte misioni i tij në SHBA? Cili ishte qëllimi i shpërnguljes masive të Judëve nga Rusia, Polonia, Rumania dhe Bullgaria për në SHBA (nga viti 1890) dhe kush i nxiti ato shpërngulje?… – për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e tretë, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të shkruar nga Myron C.Fagan, një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
(…)
Më gjerësisht lexoni: https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1711
***
SI U THEMELUA “SISTEMI I REZERVËS FEDERALE” NË SHBA (1913)?!
Me çfarë qëllimi Jakob Schiff dhe Lehman në v.1909 organizuan “Shoqatën Kombëtare për Përparimin e njerëzve me ngjyrë”, e njohur si “NAACP”, dhe në v.1913 “Lidhjen Anti-Shpifje” të B´nai B´rith, e njohur si “ADL”?! Ҫka përmbante libri “Një program racial për shekullin e 20-të”, i shkrimtarit Izrael Cohen – botuar në v.1913?! Si u themelua “Sistemi i Rezervës Federale” në SHBA më 23 Dhjetor 1913, dhe si u miratua e u bë ligj Amandamenti 16’të që përcaktonte tatimin mbi të ardhurat?! Cilat organizata në botë financoheshin nga “fondacionet e përjashtuara nga taksat”?!… për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e katërt, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të Myron C.Fagan, një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
(…)
Më gjerësisht lexoni: https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1889
***
KUSH E PËRGATITI REVOLUCIONIN NË RUSI (1917)? KUSH E THEMELOJ “KËSHILLIN PËR MARRËDHËNIET ME JASHTË” (CFR) DHE SI U VU NËN KONTROLL MEDIA DHE FILMI NË SHBA?!
Cilat ishin përpjekjet e Rothschildëve – Iluminatit në vitin 1914, për të realizuar programin e tyre të dështuar në Kongresin e Vjenës të vitit 1814, nga kundërshtimi i Carit rus? Si u kurdis incidenti i vrasjes së arkiduktit austriak (1914), nga kokat drejtuese të Iluminatit, i cili shkaktoi fillimin e Luftës së parë botërore? Kush u përfshi në këtë luftë? Si u përgatit pushtimi i Rusisë dhe krijimi i komunizmit, nga Jakob Schiffi dhe bankierët ndërkombëtarë në New York?! Si u përgatit Revolucioni në Rusi? Kush i financoi shefat e bolshevikëve: Leninin, Trotskin dhe Stalinin dhe si u futën në Rusi për ta përmbysur Carin? Detyrat e Jakob Schiffit për Shkatërrimin e unitetit të popullit amerikan! Kush e themeloi: “Këshillin për Marrëdhëniet me Jashtë” (CFR), dhe cilat ishin qëllimet e këtij këshilli?! Kush ishin anëtarë të CFR’së nga radhët e presidentëve amerikan?! Si u vu nën kontroll shtypi, industria e filmit, Hollywoodi, radio dhe televizioni, në SHBA nga Rokfellerët, Lehmanët, Goldman-Sachsët, Kuhn & Loeb dhe Warburgët?!… për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e pestë, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të Myron C.Fagan, një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
(…)
Më gjerësisht lexoni: https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=3165
***
SI U THEMELUA OKB’ja DHE KUSH E SHKROI KARTËN E KËSAJ ORGANIZATE?! KUSH E SOLLI NË PUSHTET DHE E FINANCOI ADOLF HITLERIN?!
Si u themelua Struktura e parë e OKB’së nga CFR’ja? Kush ishin ata që e shkruan kartën e OKB’së?! A e dini se karta e OKB-së është shkruar nga Alger Hessi, Mulatoffi dhe Vishinski? Po a e dini që Hessi dhe Mulatoffi brenda asaj marrveshje sekrete kishin bërë që shefi ushtarak i OKB-së të ishte gjithmonë një rus i caktuar nga Moska? Kush ishte Alger Hess’i?! Njohja e regjimit të Stalinit nga Franklin Roosevelti! Kush e përgatiti luftën e dytë botërore?! Kush e solli në pushtet dhe e financoi Adolf Hitlerin?! A ishte libri “Main Kampf” i Hitlerit vazhdim i librit të Karl Marxit, “Një botë pa judenj”?! Si u trajnuan ushtarët e Hitlerit në Rusi, për të mësuar mënyrat e tyre të torturës e të brutalitetit?! A e dini se në takimet e tyre të fshehta në Jalta, Roosevelti dhe Stalini me porosi nga personeli i Iluminatit si CFR-ja, vendosën që OKB-ja të vendosej në tokën amerikane? A e dini se pjesa më e madhe e Kartës së OKB-së u kopjua e paprekur fjalë për fjalë nga “Manifesti” i Karl Marxit dhe nga e ashtuquajtura Kushtetuta Ruse? … për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e gjashtë, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të Myron C.Fagan, një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
(…)
Më gjerësisht lexoni: https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=3168
***
SI U PLANIFIKUA SHKATËRRIMI I RELIGJIONIT DHE KUSH I FINANCOI ORGANIZATAT PRO-KOMUNISTE NË SHBA?!
Si u planifikua shkatërrimi i religjionit (Krishtërimit…) në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga John D.Rockfeler (përmes të ashtuquajturit ministër kristian, me emrin Dr. Harry F. Ward), në përputhje me urdhërat e dhëna Jakob Schiffit nga Rothschildët?! Si u financua Dr. Harry F. Ward nga John D.Rockfeler, për të themeluar “Fondacionin Metodist të Shërbimit Social”, organizatë e parë e frontit komunist në Amerikë, e cila pastaj mori emrin: “Këshilli Federal i Kishave”, ndërsa në v.1950 ata ja ndryshuan emrin në “Këshilli Kombëtar i Kishave”?! Si u identifikua Harry F. Ward si anëtar i Partisë Komuniste përmes aktiviteteve të financuara nga Rokfelerët, me organizatën famëkeqe pro-komuniste “Unioni i lirive qytetare amerikane”, pastaj “Lidhjes Amerikane kundër luftës dhe Fashizmit”, e cila nën Browder-in u bë “Partia Komuniste e Shteteve të Bashkuara”?… për këto dhe shumë pyetje tjera përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e shtatë (dhe të fundit) të studimit “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të Myron C.Fagan, një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
(…)
Më gjerësisht lexoni: https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=3178

………………………………………………….
The Illuminati and the Council on Foreign Relations by myron fagan

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura