SHPIKËSI I TEKNOLOGJISË SË VAKSINËS “mRNA” JEP NJË PARALAJMËRIM TË ASHPËR MBI INJEKTIMIN E FËMIJËVE

Një mesazh i shkencëtarit amerikan Robert Malone

SHPIKËSI I TEKNOLOGJISË SË VAKSINËS “mRNA” JEP NJË PARALAJMËRIM TË ASHPËR MBI INJEKTIMIN E FËMIJËVE

Përditësuar | 15 dhjetor 2021

Ekzaminuesi ditor (The Daily Examiner)

Unë i qëndroj kësaj deklarate me një karrierë kushtuar kërkimit dhe zhvillimit të vaksinave:

Unë jam vaksinuar për COVID dhe në përgjithësi jam pro vaksinimit. Tërë karrierën time ia kam kushtuar zhvillimit të mënyrave të sigurta dhe efektive për të parandaluar dhe trajtuar sëmundjet infektive.

Përpara se të injektoni fëmijën tuaj – një vendim që është i pakthyeshëm – doja t’ju njoftoja faktet shkencore rreth kësaj vaksine gjenetike, e cila bazohet në teknologjinë e vaksinës mRNA që krijova.

Janë tre çështje kryesore që prindërit duhet të kuptojnë përpara se të marrin këtë vendim të parevokueshëm:

E para është se një gjen viral do të injektohet në qelizat e fëmijëve tuaj. Ky gjen detyron trupin e fëmijës tuaj të prodhojë proteina toksike. Këto proteina shpesh shkaktojnë dëme të përhershme në organet kritike të fëmijëve.

Këto organe përfshijnë:

– Truri dhe sistemi i tyre nervor

– Zemra dhe enët e tyre të gjakut, duke përfshirë mpiksjen e gjakut

– Sistemi i tyre riprodhues

– Dhe më e rëndësishmja, kjo vaksinë mund të shkaktojë ndryshime thelbësore në sistemin e tyre imunitar.

Pika më alarmante për këtë është se pasi këto dëme kanë ndodhur, ato janë të pariparueshme, nuk mund të kthehen.

– Ju nuk mund t’i rregulloni lezionet brenda trurit të tyre

– Ju nuk mund të riparoni dhëmbëzat e indeve të zemrës

– Ju nuk mund të riparoni një sistem imunitar të rivendosur gjenetikisht

– Dhe kjo vaksinë mund të shkaktojë dëmtime riprodhuese që mund të prekin brezat e ardhshëm të familjes suaj.

Gjëja e dytë për të cilën duhet të dini është fakti se kjo teknologji e re nuk është testuar në mënyrë adekuate.

– Na duhen të paktën 5 vjet testime dhe kërkime përpara se të kuptojmë realisht rreziqet që lidhen me këtë teknologji të re

– Dëmet dhe rreziqet nga ilaçet e reja shpesh zbulohen shumë vite më vonë.

Ju kërkoj të pyesni veten si prind-  nëse dëshironi që fëmija juaj të jetë pjesë e eksperimentit më radikal në historinë njerëzore.

Një pikë e fundit: arsyeja që po ju japin për të vaksinuar fëmijën tuaj është një gënjeshtër.

Fëmijët tuaj nuk përfaqësojnë asnjë rrezik për prindërit apo gjyshërit e tyre.

Në fakt është e kundërta. Imuniteti i tyre, pas infektimit me COVID-in, është thelbësor për të shpëtuar familjen tuaj nëse jo botën nga kjo sëmundje.

Së fundi, në përmbledhje: nuk ka asnjë përfitim për fëmijët tuaj ose familjen tuaj që të vaksinojnë fëmijët tuaj kundër rreziqeve të vogla të virusit, duke pasur parasysh rreziqet e njohura shëndetësore të vaksinës me të cilat ju dhe fëmijët tuaj mund të jetoni si prind, për pjesën tjetër të jetës tuaj.

Analiza e rrezikut/përfitimit nuk është as e afërt me këtë vaksinë për fëmijët.

Si prind dhe gjysh, rekomandimi im i fortë për ju është të rezistoni dhe të luftoni për të mbrojtur fëmijët tuaj.

***

Duke pas parasysh pasojat e rënda nga vaksinat, dhe shfajsimin e mjekëve, dr. Malone thotë:

“Shumë shpejt do të ketë qindra zyrtarë shëndetësorë që do të thonë “Ishte zgjedhja jote, askush nuk të shtyu ta merrje” Dr. Robert Malone (Very soon there will be hundreds of health Officials saying “It was your choice, no one made you take ~Dr. Robert Malone)

***

(*) Kush është Dr. Robert Malone

Dr. Robert Malone është një virolog, imunolog, biolog molekular dhe biokimist amerikan  i njohur ndërkombëtarisht. Ai ka patenta të shumta themelore vendase dhe të huaja në fushën e shpërndarjes së gjeneve, formulimeve të shpërndarjes dhe vaksinave. Ai zbuloi vaksinimin e ADN-së dhe teknologjinë mRNA ndërsa ishte në Institutin Salk në 1988. Zbulimet e tij në sistemet e shpërndarjes jo virale të mRNA konsiderohen çelësi i strategjive aktuale të vaksinës COVID-19.

/ Shqipëruar nga Sheradin Berisha, Facebook 27 mars 2022 /

————-

Burimi:

Inventor of mRNA Vaccine Technology gives Stark Warning over Injecting Children / Updated | 15 Dec 2021 / The Daily Examiner

—————

Ilustrimet:

– Video: fjalimi i dr.Robert Malones,

https://www.facebook.com/1125324528/videos/pcb.10220378918559464/1025894934993776

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura