E vërteta e vdekjes tragjike të kërkuesit shkencor Agron Lucaj

SUNDIMI I NJERIUT NGA SISTEMI I PIRAMIDËS!

MASAKRA E MANASTIRIT E 9 GUSHTIT 1830

Misteri i vrasjes së Hasan Riza Pashës në rrethimin e Shkodrës, më 30 janar 1913

Të Zgjedhura

24 Tetor, 2021

Kulturë

Read More

PRINDI, RACA DHE MJEDISI (VIDEO)

PRINDI, RACA DHE MJEDISI! Nga Sheradin Berisha, Pashtriku 18 tetor 2021 Shkurt për lexuesit dembelë! “Udhëheqësit e vërtetë të popujve…