BNT 162B2 (COMIRNATY) ËSHTË NJË MEDIKAMENT HETIMOR!

Pfizer/BioNTech pranon:

BNT 162B2 (COMIRNATY) ËSHTË NJË MEDIKAMENT HETIMOR!

Më 23 mars 2022

Në SHBA, Pfizer dhe BioNTech aktualisht po kryejnë një studim në mbi 2400 njerëz të shëndetshëm të vaksinuar më parë me Comirnaty për të vlerësuar doza shtesë, d.m.th. vaksinime të mëtejshme përforcuese, me titullin e studimit:

👉 Një studim për të vlerësuar dozën(at) shtesë të BNT 162B2 në individë të shëndetshëm të vaksinuar më parë me BNT 162B2.

👉 Ky është “nënstudimi C” i studimit C4591031. Pjesëmarrësit e studimit do të marrin një dozë prej 10 µg ose 30 µg të Comirnaty. Duhet të vlerësohet mundësia e një doze më të ulët (10 µg), por studimi duhet të shërbejë gjithashtu për të kuptuar më mirë miokarditin.

👉 Fleta e informacionit mban shënimin: “Data e miratimit: 4/1/2022”, pra 4 janar 2022. Informacioni thelbësor i mëposhtëm rezulton nga fleta e informacionit, e cila komunikohet nga autoritetet dhe përgjegjësit për të kundërtën:

👉 Në f. 10: Lidhur me shtatzëninë: “Efektet e vaksinimit Covid-19 në spermë, shtatzëni, fetus ose fëmijë në gji nuk dihen.”

“Nëse jeni aktualisht shtatzënë ose planifikoni të mbeteni shtatzënë, ose nëse jeni duke ushqyer me gji, ju ndalohet të merrni pjesë në studim.” Kontracepsioni është i detyrueshëm për të paktën 28 ​​ditë pas administrimit të vaksinës së studiuar. Burrat nuk duhet të dhurojnë spermë brenda 28 ditëve nga marrja e vaksinimit të fundit të studimit.

👉 Në f. 10: Vaksinimi është në fazën e zhvillimit ose është eksperimental. Mund të ketë rreziqe të tjera që ende nuk dihen sepse vaksina është ende në zhvillim (ose eksperimentale)

👉 Në f. 9/10: “Të gjitha kërkimet mbartin rreziqe që mund të kenë efekte negative që ju bëjnë të ndiheni keq, ose potencialisht serioze ose kërcënuese për jetën. Të gjithë pjesëmarrësit në studim do të monitorohen me kujdes për çdo efekt negativ. Megjithatë, ekipi i studimit nuk i di të gjitha efektet që vaksina në studim mund të ketë tek ju”.

👉 Në këtë kontekst, f. 5: “Ashtu si në të gjitha studimet kërkimore, vaksinimi Covid-19 mund të përbëjë të dy rreziqet që mund të priten bazuar në rezultatet e vaksinimeve të ngjashme dhe rreziqe që aktualisht janë të panjohura.”

👉 Në faqen 2/5: Nuk mund të përjashtohet që vaksinimi mund të çojë në një ecuri më të rëndë të një sëmundjeje të mëvonshme Covid-19. Në eksperimentet e kafshëve, kjo ndodhi për viruse të tjera, por jo për virusin korona që shkakton Covid – 19. Edhe pse ende nuk është vërejtur, ende nuk mund të përjashtohet që kjo të ndodhë edhe te njerëzit!

Prandaj, injeksioni duhet të tërhiqet menjëherë, miratimi të pezullohet, të gjitha rekomandimet e vaksinimit të tërhiqen dhe paralajmërimet të shpallen urgjentisht! Duhet të hiqet rekomandimi i vaksinimit për gratë shtatzëna, gratë gjidhënëse dhe çiftet që duan të kenë fëmijë!

Këto njohje kanë një ndikim serioz në kundërindikacionet: nuk mund të ketë një katalog të plotë të kundërindikacioneve, pasi ato nuk mund të vlerësohen përfundimisht. Për sigurinë e të prekurve, fillimisht duhet të supozohet se personi i prekur mund të ketë një kundërindikacion.

***

ÇKA ËSHTË BNT162b2 (COMIRNATY)

BNT162b2 është një vaksinë e koronës me bazë mRNA e zhvilluar nga BioNTech në bashkëpunim me Pfizer. Vaksina është miratuar në BE për parandalimin e COVID-19 me emrin COMIRNATY dhe emërtimin INN Tozinameran.

BNT162b2 është një vaksinë mRNA që kodon një proteinë të optimizuar me gjatësi të plotë SARS-CoV-2. Vaksina bazohet në një formulim të nanopartikulave lipidike (LNP) për të mbrojtur mRNA nga nukleazat jashtëqelizore përpara se të hyjë në citoplazmën e qelizës së synuar dhe për të rritur thithjen. Pasi mARN-ja ka hyrë në citoplazmën e qelizave të synuara, proteina spike sintetizohet nga përkthimi i mARN-së në ribozome.

Kliko këtu 👇👇👇

https://www.gelbe-liste.de/coronavirus/bnt162b2-corona-impfstoff

(Përshtati në shqip: Sheradin Berisha, Facebooku 30 mars 2022)

———–

Burimet:

Pfizer – BioNTech räumen ein: BNT 162B2 (Comirnaty) ist ein experimentelles Arzneimittel / Veröffentlicht am: 23. März 2022

***

Fleta informative mund të merret nga avokatja Dr. Brigitte Rohrig

https://t.me/RA_Roehrig/607

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura