JANË SHTUAR VDEKJET NGA VAKSINAT E COVID-19!

Vdekja e njerëzve të shëndosh!!!

JANË SHTUAR VDEKJET NGA VAKSINAT E COVID-19!

Deklarata e mjekëve të botës lidhur me “vak.sinat COVID-19”

Mjekët nga tërë bota janë tubuar të shtunën, me 10 shtator 2022, për të nënshkruar Deklaratën për krizën ndërkombëtare medicinale për shkak të sëmundjeve dhe vdekjeve të cilat i atribuohen “vak.sinave” kundër COVID-19.

D E K L A R A T Ë

“Ne, mjekët dhe shkencëtarët nga tërë bota, deklarojmë se ekziston kriza ndërkombëtare medicinale për shkak të sëmundjeve dhe vdekjeve lidhur me aplikimin e produkteve të njohura si”vak.sinat COVID-19”.

Momentalisht jemi dëshmitar të vdekshmërisë së tepërt në vendet në të cilat shumica e popullsisë i ka pranuar të ashtuquajtura”vak.sina COVID-19”. Institucionet nacionale dhe ndërkombëtare shëndetësore gjer tani nuk kanë hulumtuar apo studiuar mjaftueshëm këtë vdekshmëri të tepërt.

Numri i lartë i vdekjeve papritmas tek njerëzit të rinjë, paraprakisht të shëndosh, të vak.sinuar me këto”vak.sina” veçanërisht është alarmante, sikurse edhe numri i madh i aborteve dhe vdekjeve perinatale, të cilat nuk janë hetuar.

Zyrtarisht është paraqitur numri i madh i efekteve anësore, duke përfshirë edhe hospitalizimet, paaftësitë e përhershme dhe vdekjet të lidhura me të ashtuquajturat “vak.sina COVID-19”. Numri i të regjistruarve është i paprecedent në historinë botërore të vak.sinimit.

Duke shikuar raportet e CDC-it, VAERS-it, sistemit britanik të kartonit të verdhë, sistemit australian për përcjelljen e efekteve anësore, sistemit evropian Eudra Vigilance dhe bazës së të dhënave të OBSH-së Vigi Accses, ekzistojnë më shumë se 11 milion raporte për efektet anësore dhe më shumë se 70.000 raste të vdekjeve të lidhura me përdorimin e produkteve të njohura si “vak.sina COVID-19”.

E dimë që këto numrat paraqesin në mes 1% -10% të të gjitha rasteve reale. Për këtë arsye konsiderojmë se këtu bëhet fjalë për krizën serioze ndërkombëtare medicinale, të cilën të gjitha shtetet, institucionet shëndetësore dhe personeli mjekësor anembanë botës duhet pranuar dhe trajtuar në mënyrë kritike.

Prandaj urgjentisht duhet ndërmarr masat të shënuara më poshtë:

1. “Ndërprerja” globale e fushatave kombëtare të vak.sinimit me produktet të njohura si “vak.sina COVID-19”.

2. Hetimi i të gjitha vdekjeve papritmas të njerëzve të cilët para vak.sinimit ishin të shëndosh.

3. Zbatimi i programit për zbulimin e hershëm të sëmundjeve kardiovaskulare të cilët mund të sjellin vdekje papritmas, me analiza sikurse që janë D-dimer dhe Troponin, tek të gjithë të vak.sinuarit me produktet e njohura si “vak.sina COVID-19”, si dhe për zbulimin e hershëm të tumorëve serioz.

4. Zbatimi i programit të hulumtimit dhe shërimit të viktimave nga efektet anësore pas pranimit të ashtuquajturave”vaksinat COVID-19”.

5. Zbatimi i analizave të përbërjes së vak.sinave Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V dhe cili do produkt tjetër të njohur si “vak.sinat COVID-19” nga ana e grupeve hulumtuese të pavarura dhe jo të lidhura me kompanitë farmaceutike apo që janë konflikt interesi.

6. Studimi në lidhje me ndërveprimet në mes komponentëve të ashtuquajtura ”vak.sinat COVID-19” dhe efekteve të tyre molekulare, qelizore dhe biologjike.

7. Zbatimi i programeve të ndihmave psikologjike dhe kompensimi për të gjithë persona tek të cilët është paraqitur sëmundja apo paaftësia e përhershme si pasojë e të ashtuquajturave “vak.sinave  COVID-19”.

8. Zbatimi dhe promovimi i programit të këshillimit psikologjik dhe kompensimit të familjeve të cilit do personi i cili ka vdekur si pasojë e vak.sinimit me produktet e ashtuquajtura”vaksinat COVID-19”.

Si rezultat i kësaj, deklarojmë se gjendemi në krizën ndërkombëtare medicinale të paparë gjer tani në historinë e medicinës, për shkak të numrit enorm të sëmundjeve dhe vdekjeve të lidhura me”vak.sinat kundër COVID-19”.

Prandaj kërkojmë që organet rregullatore të cilët mbikëqyrin sigurinë e ilaçeve, si dhe institucionet shëndetësore në të gjitha shtetet, së bashku me institucionet ndërkombëtare sikurse që janë WHO, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA dhe NIH, të reagojnë dhe të veprojnë sipas kësaj deklarate në harmoni me tetë masat të cilët i kërkon ky manifest”.

Kjo është deklaratë e iniciativës së përbashkët të disa ekspertëve të përfshirë për këtë qëllim.

Ftojmë të gjithë mjekët, shkencëtarët dhe ekspertët që të bashkëngjiten kësaj deklarate ashtu që të bëjmë presion në subjektet përkatëse dhe të promovojmë politikat shëndetësore transparente.

Data: 14.09.2022

Burimi: epoha.com.hr

Përktheu: Faik MIFTARI

====================================

VDES KUNDËRSHTARI I TË PAVAKSINUARVE!

Total
0
Shares
1 comments
  1. ASNJE VAKSINE SEPSE JANE TE GJITHA TE DEMSHEM!

    Shikoni kete faqe mentealternativa1.blogspot.com

    Dhe kete faqe angleze: whale.to

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura