MYRON C.FAGAN: ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË(V) FOTO+VIDEO

Pashtriku.org, 01. 10. 2014: Cilat ishin përpjekjet e Rothschildëve – Iluminatit në vitin 1914, për të realizuar programin e tyre të dështuar në Kongresin e Vjenës të vitit 1814, nga kundërshtimi i Carit rus? Si u kurdis incidenti i vrasjes së arkiduktit austriak (1914), nga kokat drejtuese të Iluminatit, i cili shkaktoi fillimin e Luftës së parë botërore? Kush u përfshi në këtë luftë? Si u përgatit pushtimi i Rusisë dhe krijimi i komunizmit, nga Jakob Schiffi dhe bankierët ndërkombëtarë në New York?! Si u përgatit Revolucioni në Rusi? Kush i financoi shefat e bolshevikëve: Leninin, Trotskin dhe Stalinin dhe si u futën në Rusi për ta përmbysur Carin? Detyrat e Jakob Schiffit për Shkatërrimin e unitetit të popullit amerikan! Kush e themeloi: “Këshillin për Marrëdhëniet me Jashtë” (CFR), dhe cilat ishin qëllimet e këtij këshilli?! Kush ishin anëtarë të CFR’së nga radhët e presidentëve amerikan?! Si u vu nën kontroll shtypi, industria e filmit, Hollywoodi, radio dhe televizioni, në SHBA nga Rokfellerët, Lehmanët, Goldman-Sachsët, Kuhn & Loeb dhe Warburgët?!…. për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e pestë, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të shkruar nga Myron C.Fagan (31 tetor 1887 – 12 maj 1972), një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
***
91. (Ka më shumë jetë të humbura në “Luftën e madhe” – në Luftën e Parë Botërore – se në çdo luftë tjetër në histori. Për shëmbull, më shumë njerëz u masakruan në një betejë gjatë Luftës së Parë Botërore – e ashtuquajtura “luftë për t’i dhënë fund të gjitha luftrave”- [dhe përse ishte kaq ekzakte fraza e skalitur në monedhë?] – se sa në tërë Luftën e Dytë Botërore. Çfarë është dukur deri tani se kishte qënë një strategji ushtarake totalisht jologjike, tani përbën atë ide perfekte, që nëse do të donit që sa më shumë të ishte e mundur të vriteshin prej njerëzve tuaj. Strategjia ishte se ushtarët britanikë ishin urdhëruar që të ecnin ngadalë përmes mitralozëve gjermanë dhe jo të sulmonin apo të mbroheshin prej tyre, dhe duke rezultuar kështu në një kasaphanë të tmerrshme. Në qoftë se ata nuk bindeshin, atëhere vendoseshin në ballë të një skuadre zjarri e përbërë nga shokët e tyre, dhe kështu si njëra ashtu edhe tjetra rrugë do t’i çonte ata me siguri drejt vdekjes – Apokalipsi 133. Duke marrë këtë si shëmbull, do të ishte e qartë për ju të shihni se si Iluminati nuk ka absolutisht asnjë brejtje të ndërgjegjes rreth masakrimit të milionave jetë njerëzish, të cilët ata i konsiderojnë si të ishin “ngrënës të padobishëm”, dhe kështu pas pak ata as do të kenë ndonjë brejtje të ndërgjegjes rreth masakrimit të miliardave më shumë.)

92. Në të vërtetë ky ishte programi i përcaktuar nga Iluminati dhe nga Nathan Rothschildi në fund të shekullit të 19-të. Ata së pari manovruan gjithë Europën në “Luftrat e Napoleonit”, pastaj Kongresi i Vjenës, të cilin ata (Iluminati) dhe veçanërisht Rothschildi, programuan ta transformonin në një “Lidhje të Kombeve” e cila duhej të ishte streha për qeverinë e tyre të vetme botërore, saktësisht si “Organitata e Kombeve të Bashkuara” e sotme u themelua për të qënë streha në të ardhmen për qeverinë e tyre, por Hyji e ndaloi qeverinë e vetme botërore në Kongresin e Vjenës. Megjithatë, ky ishte programi i Shtëpisë së Rothschildit, kështu që Jakob Schiffi vendosi të përdorë çdo mjet për të arritur objektivin e tyre në v.1914. Sigurisht, ata e dinin se i njëjti program kishte dështuar në v.1814, por ata teorizuan se ky ishte i vetmi plan, pasi Cari i Rusisë e kishte përmbysur atë skemë. Kështu që komplotistët e tanishëm të v.1914 do ta eleminonin atë qimequll të v.1814. Ata do të siguroheshin që pas Luftës së Parë Botërore, të cilën ata ishin duke e komplotuar, të mos kishte më Car të Rusisë nëpër këmbë, i cili të mund të fuste çelësa me nofulla në makinerinë e tyre. 17
93. Unë do të hyj në atë, se si ata e përmbushën hapin e tyre të parë për të lëshuar një luftë botërore. Historia regjistron se Lufta e Parë Botërore u nxit apo u shty me anë të një incidenti të vogël; për llojin e incidentit, të cilin që të dy si Weishaupti ashtu edhe Albert Pike e kishin përfshirë në projektet e tyre. Ai incident ishte vrasja e një arkiduke austriak, e kurdisur nga kokat drejtuese të Iluminatit. Si pasojë vijoi lufta. Ajo përfshiu Gjermaninë, Austrinë, Hungarinë dhe aleatët e tyre, të ashtuquajturit “Fuqitë e Boshtit”, kundër Francës Britanisë dhe Rusisë, të quajtur “Aleatët”. Vetëm Shtetet e Bashkuara nuk ishin përfshirë gjatë dy viteve të para të luftës.
94. Aty nga v.1917, komplotistët kishin arritur objektivin e tyre primar; e gjithë Europa ishte në gjëndje të mjerueshme. Të gjithë popujt ishin të dërrmuar nga lufta dhe bërtisnin për paqe, kështu që rezultati përfundimtar ishte krejtësisht i përcaktuar. Tashti, situata kërkonte që USA duhej hedhur në luftë, në anën e Aleatëve, dhe gjithçka ishte caktuar të ndodhte menjëherë pas rizgjedhjes së Wilsonit. Pas kësaj do të kishte vetëm një rezultat përfundimtar; fitore e plotë për Aleatët. Për ta konfirmuar plotësisht deklaratën time, se kohë përpara v.1917, komplotistët në Amerikë të kryesuar nga Jakob Schiffi, kishin përcaktuar gjithçka për t’i hedhur Shtetet e Bashkuara në atë luftë.
95. Kur Wilsoni ishte duke zhvilluar fushatën elektorale në v.1916, thirrja kryesore e tij ishte: “Rizgjidhni njeriun, i cili do t’i mbaj djemtë tuaj larg nga lufta”. Por gjatë së njëjtës fushatë, Partia Republikane akuzoi publikisht se Wilsoni e kishte kompromentuar me kohë veten për të na hedhur në luftë. Ata akuzuan se, nëse ai dukej se do t’i humbiste zgjedhjet, do ta përfundonte atë (hedhjen në luftë) gjatë muajve të mbetur të detyrës së tij, por nëse ai do të rizgjidhej, do ta shtynte pas zgjedhjes. Por në atë kohë, populli amerikan e shihte Wilsonin si “njeriun-perëndi”. Kështu Wilsoni u rizgjodh, dhe sa për planin e komplotistëve, ai na hodhi në luftë në v.1917. Ai përdori fundosjen e anijes “Lusitania” si një justifikim, një fundosje e cila gjithashtu ishte e parapërgatitur. Roosevelti gjithashtu një “njeri-perëndi në sytë e popullit amerikan, ndoqi të njëjtën teknikë në v.1941, kur ai përdori sulmin e parapërgatitur mbi Pearl Harbor, për t’u shfajësuar, me qëllim që të na hidhte në Luftën e Dytë Botërore.
96. Tani, siç e kishin planifikuar me saktësi komplotistët, fitorja për Aleatët do të eliminonte të gjithë monarkët e kombeve të mundura, dhe do t’i linte të gjithë popujt e tjerë pa prijës, konfuzë, të hutuar dhe përsosmërisht të kushtëzuar për një qeveri të vetme botërore, të cilën komploti i madh i paramenduar do ta përdorte më pas. Por akoma do të kishte një pengesë, e njëjta pengesë e cila kishte dalë para Iluminatit dhe Rothschildit në atë Kongres të Vjenës (mbledhje për paqe) pas Luftrave të Napoleonit. Rusia do të ishte krahu fitues këtë herë, siç ishte në v.1814, dhe si pasojë Cari do të ishte i ulur mbi fronin e vet. Këtu është me vend të vëmë në dukje se Rusia nën regjimin carist kishte qënë i vetmi vend ku Iluminati nuk kishte bërë ndonjë hap përpara, madje as Rothschildët nuk kishin qënë të aftë të infiltronin në interesat e tyre bankare. Kështu një Car fitues do të ishte më i vështirë se kurrë për të bashkëpunuar. Edhe sikur ai të joshej me të ashtuquajturën “Lidhje të Kombeve”, përfundimisht dihej me kohë, se ai kurrë nuk do të miratonte një qeveri të vetme botërore.


Joseph Stalini, Vladimir Lenini dhe Leon Trotsky – 1917

97. Kështu, përpara shpërthimit të Luftës së Parë Botërore, komplotistët kishin një plan të vënies në jetë të betimit të Nathan Rothschildit në v.1814 për ta shkatërruar Carin dhe gjithashtu vrasjen mundësisht e të gjithë trashëgimtarëve mbretërorë për fronin, dhe kjo punë duhej bërë para mbylljes së luftës. Bolshevikët rusë duhej të ishin instrumentet e tyre në këtë komplot të posaçëm. Aty nga fundi i shekullit të 19-të, shefat e bolshevikëve ishin Nikolai Lenin, Leon Trotski dhe më vonë Joseph Stalin. Natyrisht, ata nuk kishin mbiemrat e tyre familjarë. Para se të shpërthente lufta, Zvicra u bë streha e tyre. Selia qëndrore e Trotskit ishte në lagjen e poshtme lindore të New Yorkut, përgjithësisht mjedisi i refugjatëve hebrenj nga Rusia. Të dy si Lenini dhe Trotski, ishin me mjekra dhe të pakrehur. Në ato ditë, ajo ishte shenja dalluese e bolshevizmit. Të dy jetonin mirë, ndërkohë që asnjëri nuk kishte punësim të rregullt. As njëri dhe as tjetri nuk kishin mjete të dukshme të mbështetjes, e megjithatë që të dy gjithmonë kishin shumë para. Të gjitha ato mistere morën përgjigje në v. 1917. Që prej fillimit të luftës, ngjarje të pashpjegueshme dhe misterioze ishin duke ndodhur në New York. Natë pas nate, Trotski dilte fshehurazi nga hoteli i Jakob Schiffit dhe në përfundim të po atyre netëve, kishte një tubim të vagabondëve të lagjes së poshtme lindore të New Yorkut. Të gjithë ata ishin refugjatë rusë në shtabin e Trotskit, dhe të gjithë ata ishin duke kaluar përmes disa lloj procesesh stërvitjeje misterioze, që të gjitha të mbështjella me mister. Askush nuk foli, megjithëse u mor vesh që Jakob Schiffi ishte duke financuar të gjitha aktivitetet e Trotskit.18
98. Papritur, Trotski zhduket dhe po kështu bënë përafërsisht 300 nga vagabondët e tij të trajnuar. Në të vërtetë ata ishin duke lundruar mbi ujërat ndërkombëtare në një anije të marrë me qera nga Schiffi, e drejtuar për një takim me Leninin dhe klikën e tij në Zvicër. Gjithashtu, në atë anije ishte edhe shuma prej 20.000.000 dollarë në ar, të cilat u siguruan për të financuar bolshevikët që të merrnin kontrollin e Rusisë. Në pritje të mbërritjes së Trotskit, Lenini u përgatit të shtronte një mbrëmje në strofkën e vet në Zvicër. Në atë mbrëmje, duhej të ishin të ftuar njerëz të posteve më të larta në botë. Midis tyre ishte edhe i mistershmi kolonel Edward Mandell House, këshilltari i Wodrow Wilsonit, i paralizuar dhe shumë i rëndësishëm, lajmëtari special dhe konfidencial i Schiffit. Një i ftuar tjetër ishte Warburgu, i klanit bankar Warburg në Gjermani, i cili ishte duke financuar Kajzerin, të cilin Kajzeri e kishte shpërblyer duke e bërë shef të policisë sekrete në Gjermani. Për më tepër, ishin të pranishëm Rothschildët e Londrës e të Parisit, si edhe Lithenoti, Kaganoviçi dhe Stalini, i cili atëhere ishte kreu i një grupi banditësh që grabiste trena dhe banka. Ai ishte i njohur si “Jesse James” i Uraleve.
99. Dhe kështu, unë duhet t’ju rikujtoj se Anglia dhe Franca atëhere ishin me kohë në luftë me Gjermaninë dhe se në 3 shkurt 1917, Wilsoni i kishte prishur të gjitha mardhëniet diplomatike me Gjemaninë. Kështu që Warburgu, kolonel House, Rothschildët dhe të gjithë të tjerët ishin armiq, por natyrisht Zvicra ishte tokë neutrale ku armiqtë mund të takoheshin dhe të ishin miq, veçanërisht kjo, nëse ata kishin ndonjë plan të përbashkët. Ajo parti e Leninit gati sa nuk u shkatërrua nga një incident i paparashikuar. Anija e porositur nga Schiffi, në rrugën e saj drejt Zvicrës u bllokua dhe u mor në arrest nga një anije luftarake britanike. Por Schiffi nxitoi t‟i japë urdhra Wilsonit për të urdhëruar britanikët të lironin anijen të paprekur, me gjithë huliganët e Trotskit, bashkë me gjithë arin. Wilsoni u bind. Ai paralajmëroi britanikët se, nëse ata refuzonin të lironin anijen, atëhere Shetet e Bashkuara nuk do të hynin në luftë në prill, siç ai kishte premtuar besnikërisht një vit më parë. Britanikët ja vunë veshin paralajmërimit. Trotski mbërriti në Zvicër, dhe partia e Leninit nisi punën siç ishte planifikuar, por ata akoma do të përballeshin me atë që si zakonisht do të ishte një nga pengesat e pakapërcyeshme, ajo e nxjerrjes së bandës së Lenin-Trotskit përtej kufirit, në Rusi. Ja pra ku hyri në punë “vëllai” Warburg, shefi i policisë sekrete gjermane. Ai i ngarkoi të gjithë ata kriminelë në kamionët e vulosur me ngarkesë malli, dhe bëri të gjitha rregullimet e nevojshme për hyrjen e tyre të fshehtë drejt Rusisë. Pjesa tjetër është thjesht histori. Revolucioni në Rusi ndodhi, dhe të gjithë antarët e familjes mbretërore u vranë 100. Tani objektivi im është të vërtetoj përtej çdo dyshimi të thellë se i ashtuquajturi komunizëm është një pjesë e pandarë e komplotit të madh të Iluminatit për skllavërimin e botës. I ashtuquajturi komunizëm është thjesht një armë e tyre dhe propagandë e njeriut të ndyrë për të tmerruar popujt e mbarë botës, dhe se pushtimi i Rusisë dhe krijimi i komunizmit, në masën kryesore ishte i organizuar nga Jakob Schiffi dhe bankierët ndërkombëtarë mu në qytetin tonë të New Yorkut. Mos është një histori fantastike? Disa madje mund edhe të refuzojnë ta besojnë. Dakord, për të mirën e ndonjë Thomai dyshues, unë do ta vërtetoj duke j’u sjellë në kujtesë se vetëm pak vite më parë Charlie Knickerbocker, një gazetar kronikan i “Hearts-it”, botoi një intervistë me John Schiffin, nipin e Jakobit, në të cilën Schiffi i ri konfirmoi tërë historinë dhe zuri në gojë figurën e Jakobit të vjetër, i cili kontribuoi 20.000.000 dollarë.
101. Nëse ndokush ka akoma ndonjë dyshim të vogël se i tërë kërcënimi komunist u krijua nga kokat drejtuese të komplotit të madh mu në qytetin tonë të New Yorkut, atëhere unë do të citoj faktin vijues historik. Të gjitha dëshmitë tregojnë se kur Lenini dhe Trotski thurrën komplotin e zaptimit të Rusisë, ata vepruan si krerët e Partisë Bolshevike. Tani, “bolshevizmi” është një fjalë krejtësisht ruse. Kokat drejtuese kuptuan se bolshevizmi nuk do të paraqitej kurrë bukur si një ideologji për ndokënd, veçse ndaj popullit rus. Kështu në prill të v.1918, Jakob Schiffi dërgoi në Moskë kolonelin House, me urdhra për Leninin, Trotskin dhe Stalinin për të ndryshuar emrin e regjimit të tyre në Parti Komuniste, dhe për të adoptuar “manifestin e Karl Marxit” si kushtetutën e partisë komuniste. Lenini, Trotski dhe Stalini u bindën dhe ai vit 1918 ishte viti kur Partia Komuniste dhe kërcënimi i komunizmit erdhën në ekzistencë. E gjithë kjo është e vërtetuar në fjalorin e kolegjit të Websterit, vëllimi i 5-të.
102. Shkurt, komunizmi u krijua nga kapitalistët. Kështu, deri në 11 Nëntor 1918, i tërë plani satanik i komplotistëve funksionoi në mënyrë të përsosur. Të gjitha kombet e mëdha, duke përfshirë këtu edhe Shtetet e Bashkuara, ishin të dërrmuara nga lufta, të shkatërruara, dhe duke vajtuar vdekjen e tyre. Paqja ishte një dëshirë e madhe universale. Kështu, kur ajo (paqja) u propozua nga Wilsoni për të themeluar një “Lidhje të Kombeve” që e siguronte paqen; të gjitha kombet e mëdha pa Carin rus, i cili u kishte zënë rrugën; kërcyen sipër asaj (19) qerreje, madje pa bërë ndalesë për të lexuar fletën e shtypur të asaj politike sigurie. Kjo është e tëra, veçse një gjë: Shtetet e Bashkuara, i vetmi vend që Schiffi dhe bashkëkomplotistët e tij kurrsesi s’e prisnin se do t’i pengonte, ishte gabimi i vetëm fatal i tyre në atë komplot të hershëm. Ju e kuptoni se kur Schiffi e nguli Wodrow Wilsonin në Shtëpinë e Bardhë, komplotistët kujtuan se ata i kishin Shtetet e Bashkuara në një çantë proverbiale. Wilsoni ishte ngritur në mënyrë të përsosur si një humanitar i madh. Ai gjoja u bë i pranuar si njeriu-perëndi për popullin amerikan. Ekzistonte çdo arsye për komplotistët që të kenë besuar se ai do ta kishte të lehtë ta tundte nga brirët Kongresin drejt pranimit të “Lidhjes së Kombeve” me pamje të paqartë, saktësisht ashtu si Kongresi pranoi OKB-në me pamjen e saj të paqartë. Por në v.1918, ekzistonte një burrë në Senat, i cili vuri re përmes atij plani, pikërisht atë që dalloi edhe Cari rus në v.1814. Ai ishte një burrë i kalibrit të madh politik, pothuajse si ai i Teddy Rooseveltit dhe plotësisht mëndjemprehtë. Ai ishte mjaft i besuar dhe i respektuar nga të gjithë antarët e të dyja dhomave të Kongresit dhe nga populli amerikan. Emri i atij amerikani të madh dhe patriot ishte Henry Cabot Lodge, jo mashtruesi i sotëm, i cili e quajti veten Henry Cabot Lodge i Riu derisa u ekspozua. Lodge (i vërteti) ja çorri plotësisht maskën Wilsonit dhe e mbajti USA-n jashtë “Lidhjes së Kombeve”.
103. SHËNIM: Pas kësaj, Iluminati kishte krijuar Amendamendin e 17-të për të hequr qafe (raste të tilla) me senatorë të caktuar nga legjislaturat e shteteve të ndryshme të unionit. Kurse para kësaj, Iluminati kontrolloi shtypin; dhe tani ata kontrollojnë zgjedhjen e senatorëve të Shteteve të Bashkuara. Iluminati/CFR kishte pak ose aspak pushtet mbi legjislaturat individuale të shteteve të ndryshme, apo mbi caktimin e senatorëve të tyre para ratifikimit të Amendamendit të 17-të. Megjithëse Amendamendi i 17-të gjoja ndreqte metodën e vendosjes së senatorëve në Senatin amerikan, ky amendamend nuk u ratifikua kurrë në pajtim me frazën e fundit të Artikullit të 5-të të Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara. Dy shtete, New Jersey dhe Utah nuk votuan fare. Ndërsa siç e theksova, New Jersey dhe Utah refuzuan të hiqnin dorë nga “e drejta e tyre e votimit” në Senat, si dhe nëntë shtetet e tjera jovotuese, të cilat nuk e dhanë kurrë miratimin e tyre “të qartë”; prapëseprapë propozimi për Amendamendin e 17-të nuk fitoi votën “unanime” të kërkuar për adoptimin e tij. Kështu që ajo rezolutë që krijoi “propozimin” nuk e kaloi Senatin me një votim “unanim” dhe ashtu siç ata senatorë të asaj dite ishin “caktuar” nga legjislaturat e shteteve të tyre, ato vota “negative” ose “abstenime” u bënë në emër të shteteve të tyre respektive.
104. Këtu lind një interes i madh të dimë arsyen e vërtetë të rrëzimit të “Lidhjes së Kombeve” të Wilsonit. Siç e kam theksuar edhe më parë, Schiffi u dërgua në Shtetet e Bashkuara për të kryer katër caktime të veçanta:
1) I pari dhe më i rëndësishmi ishte ai i sigurimit të kontrollit të plotë mbi sistemin monetar të SHBA-së.
2) Siç paraqitej në projektin origjinal të Adam Weishauptit, ai (Schiffi) duhej të gjente llojin e duhur të njerëzve që do të shërbenin si kukulla për komplotin e madh, dhe për t’i shtyrë ata drejt posteve të larta të qeverisë tonë federale, në Gjykatën tonë të Lartë dhe në të gjitha agjensitë federale, të tilla si Departamenti i Shtetit, Pentagoni, Departamenti i Thesarit etj. (Efesianëve 612 – King James Version*)
3) Shkatërrimi i unitetit të popullit amerikan nëpërmjet krijimit të grupeve minoritare ndërluftuese kudo në të gjithë kombin, veçanërisht midis të bardhëve dhe zezakëve, siç paraqitej në librin e Kohenit.
4) Të krijohej një lëvizje për të shkatërruar religjionin fetar në Shtetet e Bashkuara, duke patur si shënjestër ose viktimë kryesore krishterimin.
*Efesianëve 612 – Sepse ne nuk ndeshemi kundër mishit dhe gjakut, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër sundimtarëve të errësirës së kësaj bote, kundër ligësisë frymore në vendet e larta.
105. Më tej, ai (Schiffi) u kujdes fuqishëm të mos harronte udhëzimin e ngutshëm të projektit të Iluminatit për të arritur kontroll të plotë mbi të gjitha mediat e komunikimit masiv, me qëllim që të përdoreshin për të shpëlarë trurin e popullit, që ky të besonte dhe të pranonte të gjitha manovrimet e komplotit të madh. Schiffi u paralajmërua se vetëm kontrolli i shtypit, pra i medias së komunikimit masiv të asaj kohe, do t’i jepte mundësi atyre të shkatërronin unitetin e popullit amerikan.
106. Atëhere, Schiffi dhe bashkëkomplotuesit e tij themeluan NAACP-në (shoqata kombëtare për përparimin e njerëzve me njgjyrë) në v.1909, dhe në v.1913 ai themeloi Lidhjen Anti-Shpifje të “B’nai B’rith”, që të dyja të themeluara për të krijuar grindjet e nevojshme, por në vitet e para, ADL-ja (Lidhja Antishpifje) veproi me shumë ngurrim. Ndoshta nga frika e një aksioni të “tipit pogrom” prej një populli amerikan të zgjuar nga gjumi dhe të zëmëruar. Kështu që NAACP ishte praktikisht e përgjumur, sepse lidershipi i saj i bardhë nuk arriti të (20) kuptojë se ata duhej të shfrytëzonin udhëheqës ngatërrestarë zezakë, të tillë si Martin Luther Kingu, dhe për të ndezur nga ai çast, masat plotësisht të vetkënaqura të zezakëve.
107. Përveç kësaj, Jakob Schiffi ishte i zënë duke stërvitur dhe infiltruar kukullat që do të shërbenin në të gjitha postet e larta të qeverisë tonë në Washington, si dhe i zënë me çështjen e sigurimit të kontrollit të sistemit tonë monetar dhe krijimit të Amendamendit të 16-të. Gjithashtu, ai ishte shumë i zënë me organizimin e komplotit për marrjen e pushtetit të Rusisë. Shkurt, ai ishte kaq i zënë me gjithë këto punë, saqë mbikqyri plotësisht çështjen supreme të marrjes në kontroll të plotë të mediave tona të komunikimit masiv. Ajo pakujdesi ishte shkak direkt për dështimin e Wilsonit që ta joshte USA-n drejt “Lidhjes së Kombeve”, sepse kur Wilsoni vendosi të shkojë tek populli për të kapërcyer kundërshtimin e Senatit të kontrolluar nga Henry Cabot Lodge, pavarësisht namit të tij të provuar, por mashtrues si një humanitar i madh, ai (Wilsoni) e gjeti veten përballë me një popull të bashkuar, solidar dhe me një shtyp besnik, ideologjia e vetme e të cilit ishte “amerikanizmi” dhe mënyra amerikane e jetesës. Në atë kohë, falë pazotësisë dhe paefektshmërisë së ADL-së dhe NAACP-së, nuk ekzistonin grupe minoritetesh të organizuara, as probleme zezakësh, as të ashtuquajtura probleme antisemitike për të lëkundur mendimin e popullit. Nuk ekzistonin as të majtët, nuk ekzistonin as të djathtët, as kurrfarë paragjykimesh për shfrytëzime tinëzare. Kështu thirrja e “Lidhjes së Kombeve” e Wilsonit ra në vesh të shurdhër. Ky ishte fundi i Wodrow Wilsonit, humanitarit të madh të komplotistëve. Me shpejtësi ai braktisi fushatën e tij dhe u kthye në Washington, ku brënda një kohe të shkurtër vdiq si i çmëndur për shkak të sifilizit, dhe ky ishte fundi i “Lidhjes së Kombeve” si një korridor drejt qeverisë së vetme botërore.

108. Natyrisht, ky rrënim ishte një zhgënjim për kokat drejtuese të komplotit të Iluminatit, por ata nuk u shkurajuan. Siç e kam theksuar edhe më parë, ky armik kurrë nuk dorëzohet. Ata thjesht vendosën të riorganizoheshin e të përpiqeshin të kruheshin përsëri. Nga ajo kohë e më pas, Schiffi ishte shumë i moshuar dhe i ngadaltë. Ai e kuptoi se komploti kishte nevojë për një njeri dhe udhëheqës aktiv. Kështu, me urdhrat e tij, kolonel House dhe Bernard Baruku organizuan dhe themeluan atë çfarë ata e quajtën “Këshilli për Marrëdhëniet me Jashtë” (CFR), emër i ri nën të cilin Iluminati do të vazhdonte të funksiononte në Shtetet e Bashkuara. Hierarkia, zyrtarët dhe drejtorët e CFR-së përbëhen nga pasardhësit e Iluminatit fillestar, shumë prej të cilëve kishin braktisur mbiemrat e vjetër të familjeve të tyre dhe trashëguan emra të rinj të amerikanizuar. Marrim një shembull, ne kemi Dillonin, i cili ishte sekretar i Thesarit të Shteteve të Bashkuara dhe mbiemri i tij fillestar ishte Laposki. Një shembull tjetër është Pauley (Poli), kreu i kanalit televiziv CBS, mbiemri i vërtetë i të cilit ishte Palinski. Antarësia e CFR-së është përafërsisht 1000 veta dhe përmban krerë të pothuajse çdo perandorie industriale në Amerikë, të tilla si Blough (Blaf), president i korporatës së çelikut të USA-s, Rockfelleri, mbreti i naftës, Henry Ford i 2-të e kështu me rradhë. Dhe natyrisht bëjnë pjesë edhe të gjithë bankierët ndërkombëtarë. Gjithashtu, krerët e shoqatave të përjashtuara nga taksat („Tax-free‟) janë zyrtarë dhe antarë aktivë të CFR-së. Shkurt, të gjithë njerëzit që siguruan paranë dhe influencën për të zgjedhur presidentët e zgjedhur të CFR-së, pra presidentë e Shteteve të Bashkuara, kongresmenët, senatorët, si dhe ata, të cilët vendosin emërimet e shkencëtarëve tanë të Shtetit, të Thesarit, të çdo agjensie të rëndësishme federale; pra këta janë antarë të CFR-së, dhe në të vërtetë ata janë antarë shumë të bindur.
109. Tani, vetëm të çimentojmë këtë fakt. Unë do të përmënd emrat e atyre pak presidentëve të USA-s, të cilët ishin antarë të CFR-së:
– Franklin Roosevelt,
– Herbert Hoover,
– Dwight Eisenhower,
– John Kennedy,
– Richard Nixon dhe
– George Bush.

Të tjerë, të cilët ishin marrë parasysh për presidentë janë Thomas W. Dewey, Adlay Stevenson dhe nënpresidenti i një dege të CFR-së, Barry Goldwater. Midis antarëve të rëndësishëm të kabinetit për administrata të ndryshme ne kemi: John Forster Dulles, Allen Dulles, Cordell Hull, Din Rusk, Robert MacNamara, John MacLeod, Morganthau, Clarence Dillon, dhe vetëm për të theksuar ngjyrën e kuqe të CFRsë (komuniste), ne kemi si antarë njerëz të tillë Alger Hessi, Ralph Bunche, Pasvolski, Haley Dexter White (emri i vërtetë – Weiss), Owen Lattimore, Philip Jaffei etj. Njëkohësisht po vërshonin me mijëra homoseksualë dhe tipa të tjerë të përkulshëm e të errët në të gjitha agjensitë federale nga Shtëpia e Bardhë e poshtë. A ju kujtohen miqtë e mëdhenj të Lindon Johnsonit si Jenkins dhe Bobby Backer?
110. Tashmë CFR-ja e re duhet të përmbushte shumë çështje të cilat ekzistonin. Ata kërkuan shumë ndihmë. Kështu çështja e tyre kryesore ishte të themelonin filiale të ndryshme, të cilave ju ngarkuan detyra të veçanta. Unë s’mund të përmënd të gjitha filialet në këtë regjistrim, por ato që vijojnë janë pak:
– “Shoqata e politikës së Jashtme” (FPA);
– “Këshilli për Çështjet Botërore” (WAC);
– famëkeqi “ADA” (amerikanët për veprim demokratik) i kryesuar në të vërtetë nga Walter Ruther;
– famëkeqi “13-13” në Chicago;
– Barry Goldwater ishte (21) pa më të voglin dyshim edhe një nënpresident i një prej filialeve të CFR-së.
Më tej akoma, CFR-ja ka ngritur komitete speciale në çdo shtet të Unionit, mbi të cilat ata caktian operacionet e situatave të ndryshme.
111. Në të njëjtën kohë, Rothschildët ngritën grupe-kontrolli ngjashëm CFR-së në Angli, Francë Gjermani dhe vende të tjera për të kontrolluar kushtet botërore dhe për të bashkëpunuar me CFR-në dhe për të shkaktuar një luftë tjetër botërore. Por puna e parë dhe më e rëndësishme e CFR-së ishte të arrinte kontrollin e plotë të medias tonë të komunikimit masiv. Kontrolli i shtypit ju ngarkua si detyrë Rockfellerit. Kështu që href = “luce 01.htm” > Henry Luce, i cili vdiq kohët e fundit, u financua për të hapur një numër revistash kombëtare, ku midis tyre përmënden “Life” (Jeta), “Time” (Koha), “Fortune” (Fati) dhe të tjera, të cilat propagandonin BRSSnë në Amerikë. Gjithashtu Rockfellerët, direkt ose indirekt financuan vëllezërit Coles me “Revistën Vëzhguese” dhe një sërë gazetash. Gjithashtu, ata financuan një njeri të quajtur Sam Newhouse për të blerë me shumicë dhe për të ngritur një varg gazetash anembanë vendit. Edhe i ndjeri Eugene Myer, një nga themeluesit e CFR-së, bleu “Washington Post”, “News Week”, “Weekly Magazine” dhe botime të tjera. Në të njëjtën kohë, CFR-ja filloi të ushqejë e të rrisë një lloj të ri gazetarësh dhe shkrimtarë redaktorialë të tillë si: Walter Lipman, Drew Pearson, Alsop-ët, Herbert Mathews, Erwin Canham e të tjerë të atij lloji, të cilët e quajtën veten e tyre “Liberalët”, dhe shpallën se “amerikanizmi” është “izolacionizëm”, që “izolacionizmi” është “luftënxitje”, që “antikomunizmi” është “antisemitizëm” dhe “racizëm”. Natyrisht, e gjithë kjo mori kohë, por sot të “përjavshmet” tona të botuara nga organizata patriotike, janë të kontrolluara plotësisht nga kukullat e CFR-së, dhe se përfundimisht ata arritën me sukses të na copëtonin neve në një komb sherrxhi, grindavec, ngatërrestar, urrejtës fraksionesh. Tani, nëse ju çuditeni akoma rreth këtij lajmi të tërthortë, atëhere lexoni gazetën tuaj, dhe tashmë ju e keni përgjigjen. Për Lehmanët, Goldman-Sachsët, Kuhn & Loeb dhe për Warburgët, CFR-ja u ngarkoi punën e marrjes në kontroll të industrisë së filmit, Hollywoodit, radios dhe televizionit, dhe më besoni, ata kanë pasur sukses. Nëse ju akoma habiteni rreth propagandës së çuditshme të transmetuar nga Ed Morrows e të tjerë të atij kallëpi, tashmë ju e keni përgjigjen. Nëse ju çuditeni rreth palavirave, seksit, pornografisë dhe filmave me martesa të përzjera që shihni në kinematografinë tuaj dhe në aparatin tuaj televiziv, (të gjitha këto po demoralizojnë rininë) ju tashmë e keni përgjigjen.

The Illuminati Exposed – Myron Fagan – 1967 – part 8/9

(VIJON…)
…………………………………………………..
PJESA E PARË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1659
***
– PJESA E DYTË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1667
***
– PJESA E TRETË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1711
***
– PJESA E KATËRT –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1889

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura