OPERACIONI I UÇK-së “SHIGJETA” – PASHTRIK, DREJTIMI TAKTIK NR.1 (DT-1), NJËSIA “TASK FORCE – 1” (TF-1), MAJ – QERSHOR 1999 (VIDEO)

NJË DËSHMI PËR GJENOCIDIN SERB NË KRUSHË TË MADHE! (VIDEO)

PROFETI I BIOTERRORIZMIT PARALAJMËRON SULME TERRORISTE TË LISË DHE PANDEMITË E RADHËS!!!

NJË FOTOGRAFI QË PËRDHOS GJENOCIDIN!

Të Zgjedhura

26 Maj, 2022

Kulturë

Read More

ARTI DRITHËRUES I SHUARJES

ARTI DRITHËRUES I SHUARJES Ese Ramadan Mehmeti: Balsam zemre; Shtëpia botuese “Rozafa”, Prishtinë, 2016 Nga Mehmetali Rexhepi, prof Brenda…