MYRON C.FAGAN: ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË(VI) /FOTO+VIDEO/

Pashtriku.org, 02. 10. 2014: Si u themelua Struktura e parë e OKB’së nga CFR’ja? Kush ishin ata që e shkruan kartën e OKB’së?! A e dini se karta e OKB-së është shkruar nga Alger Hessi, Mulatoffi dhe Vishinski? Po që Hessi dhe Mulatoffi brenda asaj marrveshje sekrete kishin bërë që shefi ushtarak i OKB-së të ishte gjithmonë një rus i caktuar nga Moska? Kush ishte Alger Hess’i?! Njohja e regjimit të Stalinit nga Franklin Roosevelti! Kush e përgatiti luftën e dytë botërore?! Kush e solli në pushtet dhe e financoi Adolf Hitlerin?! A ishte libri “Main Kampf” i Hitlerit vazhdim i librit të Karl Marxit, “Një botë pa judenj”?! Si u trajnuan ushtarët e Hitlerit në Rusi, për të mësuar mënyrat e tyre të torturës e të brutalitetit?! A e dini se në takimet e tyre të fshehta në Jalta, Roosevelti dhe Stalini me porosi nga personeli i Iluminatit si CFR-ja, vendosën që OKB-ja të vendosej në tokën amerikane? A e dini se pjesa më e madhe e Kartës së OKB-së u kopjua e paprekur fjalë për fjalë nga “Manifesti” i Karl Marxit dhe nga e ashtuquajtura Kushtetuta Ruse? … për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e gjashtë, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të shkruar nga Myron C.Fagan (31 tetor 1887 – 12 maj 1972), një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
****
112. Tani, për të freskuar kujtesën tuaj, le të kthehemi prapa për një moment. Rrëzimi i Wilsonit kishte përmbysur të gjitha shanset për transformimin e “Lidhjes së Kombeve” në shpresën e komplotistëve për ta bërë atë strehën e qeverisë së vetme botërore, kështu që komploti i Jakob Schiffit duhej të zbatohej herë pas here, dhe kështu ata organizuan CFR-në që ta kryente këtë punë. Ne gjithashtu e dimë se me sa sukses e realizoi CFR-ja punën e shplarjes së trurit dhe të shkatërrimit të unitetit të popullit amerikan. Por siç ishte çështja me komplotin e Schiffit, kulmi dhe krijimi i një strehe të re për qeverinë e tyre të vetme botërore, kërkonte një tjetër luftë botërore. Një luftë, e cila do të ishte më e tmerrshme dhe më shkatërruese se Lufta e Parë Botërore, me qëllim që t’i bënte njerëzit e botës që të ulërinin fort për paqe, dhe si një mënyrë për t’i dhënë fund të gjitha luftrave. Por CFR-ja e kuptoi se pasoja e Luftës së dytë Botërore do të duhej të ishte e planifikuar me më shumë kujdes, kështu që nuk do të ekzistonte asnjë ikje nga një grackë e re botërore – një tjetër “Lidhje e Kombeve” do të shfaqej nga lufta e re. Grackën ne tani e njohim si Kombet e Bashkuara” (OKB), dhe kështu ata goditën me një strategji të përsosur për t’u siguruar që asnjë të mos ikte në arrati. Ja si e bënë ata këtë.
113. Në v.1943, në mes të luftës, ata përgatitën strukturën për OKB-në, dhe ajo ju dorëzua Rooseveltit dhe Departamentit tonë të Shtetit për ta bërë që të dilte në dritë me anë të Alger Hessit, Palvolskit, Daltonit, Trumbullit dhe tradhëtarëve të tjerë amerikanë, duke krijuar kështu të gjithë “skemën e foshnjës – OKB”. Pastaj, për të fiksuar mbikqyrjen tonë prindërore, qyteti i New Yorkut duhej të bëhej çerdhja e ligësisë. Pas kësaj, ne me shumë vështirësi mund të largoheshim me foshnjën tonë, apo jo? Gjithsesi, se si komplotistët do ta paraqitnin atë do të dukej nga vënia në veprim, ashtu siç ka ndodhur. Liberali Rockfeller dhuroi truallin për ndërtesën e OKB-së.

Sekretari i Përgjithshëm i Alger Hiss kryeson Konferencën e Kartës së OKB, 1945. Në të djathtë të tij, Molotov!

***
Shaping The Future – U.N. Charter Becomes Reality Aka San Francisco Conference (1945)

114. Karta e OKB-së u shkrua nga Alger Hessi, Palvolski, Daltoni, Trumbulli e kukulla të tjera të CFR-së. Një konferencë e ashtuquajtur e OKB-së u mbajt në San Francisco në v.1945. Të gjithë të ashtuquajturit përfaqësues të 50 vendeve, u mblodhën atje dhe pa ngurrim firmosën Kartën, dhe tradhëtari Alger Hessi i hipi avionit për të shkuar në Washington me deklaratën në dorë, dhe me entuziazëm ja paraqiti atë Senatit, dhe Senati (i zgjedhur nga populli ynë për të mbrojtur sigurinë) e firmosi Kartën pa e lexuar mirë. Pyetja që ngrihet është: “Sa nga senatorët tanë ishin saktësisht kukulla tradhëtare të CFR-së”. Sidoqoftë, kjo punë mbeti kështu, d.m.th. që populli e pranoi OKB-në si një e “Shenjtë e të Shenjtave”.22
United Nations Oral History
http://www.unmultimedia.org/oralhistory/2011/10/hiss-alger/

115. Herë pas here, ne kemi qenë të tronditur, të traumatizuar, të çoroditur dhe të tmerruar nga lajthitjet e tyre në Berlin, në Kore, në luftën e padeklaruar në Vjetnam, Laos, Katanga, Kubë, lajthitje të cilat gjithmonë favorizuan armikun dhe kurrë Shtetet e Bashkuara. Sipas ligjit të mesatareve, ata së paku duhej të kishin bërë një ose dy gabime në favorin tonë, por ata nuk i bënë kurrë. Cila është përgjigja? Përgjigja është se CFR-ja dhe pjesët e luajtura nga ndihmësit e tyre dhe nga kukullat e tyre në Washington D.C., na japin të kuptojmë se kontrolli i plotë i politikës tonë për mardhëniet me jashtë, është çelësi drejt suksesit i komplotit mbarëbotëror i urdhëruar nga Iluminati. Ja dhe prova e mëtejshme.
116. Më përpara, unë vërtetova plotësisht se Schiffi dhe grupi i tij kishin financuar Leninin, Trotskin dhe Stalinin për të rrëmbyer pushtetin e Rusisë dhe të modelonin regjimin e tij komunist drejt bërjes së instrumentit të tyre kryesor, për ta mbajtur botën në trazirë, dhe përfundimisht për të na terrorizuar neve të gjithëve, për ta kërkuar paqen në një qeveri të vetme botërore OKB-në. Por komplotistët e dinin që “banda e Moskës” nuk mund të bëhej një instrument i tillë derisa dhe mundësisht e tërë bota nuk do ta pranonte regjimin komunist si një “qeveri zyrtare legjitime të Rusisë”. Vetëm një gjë mund ta realizonte atë, dhe ajo ishte njohja zyrtare nga Shtetet e Bashkuara. Komplotistët e morën me mënd se e tërë bota do të ndiqte drejtimin tonë dhe të valixhes së tyre për të nxitur presidentët Harding, Coolidge dhe Hoover që ta jepnin atë njohje. Por të tre këta refuzuan. Si rezultat, në fund të viteve 20-të (1928-1929), regjimi i Stalinit ishte në pikë të hallit. Pavarësisht nga të gjitha spastrimet dhe kontrollet e policisë sekrete, populli rus u bë gjithnjë e më rezistues. Është për të kujtuar, gjithashtu e pranuar edhe nga Lipdenoffi, se gjatë viteve 1931-1932, Stalini dhe e gjithë banda e tij, i kishin gjithmonë gati valixhet për fluturim të menjëhershëm.
117. Pastaj, në nëntor të v.1932, komplotistët arritën goditjen e tyre të madhe; ata lëshuan Franklin Rooseveltin në Shtëpinë e Bardhë, njeri dinak, i paskrupullt dhe plotësisht pa ndërgjegje. Ky tradhëtar sharlatan, e vërtiti mjaft mirë davanë për ata. Madje, pa kërkuar miratimin e Kongresit, ai në mënyrë të paligjshme shpalli njohjen për regjimin e Stalinit. Dhe kështu u bë. Dhe pikërisht siç e morën me mënd komplotistët, e tërë bota ndoqi drejtimin tonë. Automatikisht, kjo njohje shtypi lëvizjen e rezistencës së popullit rus. Ajo njohje, automatikisht lëshoi kërcënimin më të madh që bota kishte njohur ndonjëherë. Të tjerat janë mjaft të njohura dhe të panevojshme të përsëriten.

– Stalini dhe Franklin Roosevelt –

118. Ne e dimë se si Roosevelti dhe Departamenti i tij tradhëtar i Shtetit mbajtën në këmbë kërcënimin komunist, pikërisht këtu në vendin tonë, dhe prej këtu – anembanë botës. Ne e dimë se si ai e përjetsoi atë krim të shëmtuar në Pearl Harbor për shfajsimin e tij që të na hidhte në Luftën e Dytë Botërore. Ne dimë gjithçka rreth takimeve sekrete me Stalinin në Jaltë, dhe se si me ndihmën e Eisenhowerit çliroi ballkanasit dhe Berlinin për llogari të Moskës, dhe së fundi nuk diskutohet – ne e dimë se në shekullin e 20-të, Benedict Arnoldi jo vetëm na tërhoqi përgjatë atij korridori – OKB-së qeverisë së vetme botërore, por aktualisht planifikuan të gjitha rregullimet për ta mbjellë dhe strehuar OKB-në brënda vendit tonë. Shkurt, ditën që Roosevelti hyri në Shtëpinë e Bardhë, komplotistët e CFR-së rifituan kontroll të plotë mbi makinerinë tonë të marrdhënieve me jashtë dhe përfundimisht themeluan OKB-në si strehim për Iluminatin – qeverinë e vetme botërore.
119. Unë dëshiroj të theksoj një pikë me të vërtetë jetësore. Ajo “Lidhja e Kombeve” e Wilsonit meqë dështoi, arriti ta sjellë Schiffin dhe grupin e tij drejt ralizimit të atij kontrolli, domethënë të Partisë Demokratike, i cili nuk kishte qënë i mjaftueshëm. E vërtetë! Ata mundën të krijonin një krizë gjatë administratës republikane, siç e bënë në v.1929 me Rezervën e tyre Federale, gjë që prodhoi falimentimin dhe depresionin ekonomik, i cili do të sillte një tjetër kukull demokrate në Shtëpinë e Bardhë, pikërisht sepse ata realizuan atë greminë katër vjeçare në kontrollin e tyre ndaj politikave tona në mardhëniet me jashtë dhe mundën të bënin kërdinë me avancimin e fshehtësisë së tyre. Madje mund të prishte tërë strategjinë edhe para se Roosevelti ta shpëtonte atë, duke bërë atë njohje të regjimit të Stalinit.
120. Menjëherë pas atij rrënimi të Wilsonit, ata filluan të formulojnë plane për të arritur kontrollin e të dyja partive tona kombëtare. Por kjo shtronte një problem për ta. Ata kishin nevojë për një tjetër pushtetar të Partisë Demokratike, dhe meqë kontrolli i vërtetë i njeriut në Shtëpinë e Bardhë nuk do të ishte i mjaftueshëm, ata duhej ta furnizonin atë njeri me kukulla të stërvitura për tërë kabinetin e tij. Pra njerëz për të kryesuar Departamentin e Shtetit, Departamentin e Thesarit, Pentagonin, CFR-në, USIA-n etj. Shkurt, çdo antar i kabineteve të ndryshme do të ishte një vegël e zgjedhur e CFR-së, të tillë si Din Rusk dhe Robert MacNamara (23) si dhe të gjithë nën-sekretarët dhe asistent-sekretarët. Kjo do t’u jepte komplotistëve kontroll absolut në të gjitha politikat tona, qoftë ato të brëndshme, por më e rëndësishmja në atë të jashtmen. Ky kurs i veprimit do të kërkonte një kartel rezervë të zagarëve të stërvitur, menjëherë të gatshëm për ndryshime administrative dhe për të gjitha situatat e tjera të ngutshme. Të gjithë këta lloj zagarësh, doemos do të ishin njerëz me famë kombëtare, të spikatur në syrin vlerësues të popullit, por këta duhej të ishin njerëz pa nder, pa skrupull dhe pa ndërgjegje. Këta njerëz do të duhej të ishin njerëz të cënueshëm prej shantazhit. Është e panevojshme për mua të theksoj se sa mirë pati sukses CFR-ja. I pavdekshmi Joe McCarthy zbuloi plotësisht se kishte me mijëra rreziqe të tilla sigurie në të gjitha agjensitë federale. Scott Macleodi demaskoi me mijëra raste më shumë dhe ju e dini çmimin që Ortega duhej të paguante dhe që akoma po e paguan për paraqitjen nga ana e tij të fakteve përpara një komiteti tradhëtarësh të Senatit në Departamentin e Shtetit, të cilët e dorëzuan Kubën tek Fidel Kastro, dhe këta jo vetëm nuk janë vënë në pranga, por janë ngritur në detyrë.
121. Tani le të kthehemi tek thelbi i gjithë qeverisë së vetme botërore, pra tek komploti i kësaj qeverie dhe tek manovrimi i domosdoshëm për të krijuar një tjetër “Lidhje të Kombeve” dhe për ta strehuar një qeveri të tillë. Siç e kam deklaruar, komplotistët e dinin se vetëm një tjetër luftë botërore ishte jetësore për suksesin e komplotit të tyre, kështu që do ťju duhej të ishte një luftë botërore e tmerrshme, e tillë që popujt e botës do të çirreshin me sa u hante zëri për krijimin e një organizate botërore e një lloji të tillë që do të mund të siguronte një paqe të përhershme. Por si mund të shkaktohej një luftë e tillë? Të gjitha kombet europiane ishin në paqe. Askush nuk kishte ndonjë grindje me kombet e tyre fqinje, dhe sigurisht bashkëpunëtorët e tyre në Moskë nuk do të guxonin të nisnin një luftë. Madje Stalini e kishte kuptuar se lufta do të nënkuptonte përmbysjen e regjimit të tij, nëse të ashtuquajturit “patriotizëm” nuk do ťi ngjitej prapa populli rus.
122. Mirëpo konspiratorëve u duhej të kishin një luftë. Ata duhej të gjenin ose të krijonin ndonjë lloj incidenti për ta nisur luftën. Dhe kështu e gjetën tek një njeri që nuk binte në sy dhe të neveritshëm, i cili e quante veten Adolph Hitler. Hitleri një piktor-bojaxhi i varfër austriak pa një kokërr leku, kishte qënë rreshter në ushtrinë gjermane dhe e ktheu shpartallimin e Gjermanisë në një pikëllim personal. Ai filloi të përkujtonte e të llomotiste rreth atij shpartallimi në Mynih, zonë gjermane. Ai filloi të dërdëlliste rreth restaurimit të madhështisë së Perandorisë Gjermane dhe forcës së solidaritetit gjerman. Përkrahu rindërtimin e ushtrisë gjermane, me qëllim për të pushtuar botën. Çuditërisht në masë të mjaftueshme, Hitleri si klloun i vogël që ishte, mundi të sfidonte me një të folur të lëshuar dhe pati një cilësi të veçantë të manjetizimit. Por autoritetet e reja gjermane nuk donin kurrë më luftra dhe menjëherë e flakën piktorin e pasjellshëm austriak në qelinë e burgut.
123. Aha, ja pra ku ishte njeriu që piketuan komplotistët, i cili nëse drejtohej dhe financohej në mënyrën e duhur, mund të ishte çelësi i një lufte tjetër botërore. Kështu, ndërsa ai ishte në burg, komplotistët kishin Rudolph Hessin dhe Geringun, pikërisht ashtu si Lipdenoffi shkroi librin “Mision në Moskë” dhe ja adresoi autorsinë Joseph Davisit, pastaj ambasadorit tonë në Rusi e më pas një kukulle të CFR-së. Në librin “Main Kampf”, pseudoautori Adolph Hitler paraqiste ankesat e tij dhe se si ai do të restauronte popullin gjerman në madhështinë e tij të mëparshme. Pastaj, konspiratorët i vunë punët në vijë për një qarkullim të gjerë të librit midis popullit gjerman, me qëllim që të ngjallnin një ndjenjë fanatike në favor të Hitlerit. Me lirimin e tij nga burgu (edhe kjo e ujdisur nga komplotistët), ata filluan ta stërvitnin e ta financonin për të udhëtuar në pjesët e tjera të Gjermanisë për të çliruar ligjëratat e tij vulgare. Me shpejtësi ai mblodhi pasuses në rritje midis veteranëve të tjerë të luftës, të cilët u përhapën me shpejtësi në masat popullore, të cilat filluan të shihnin tek ai një shpëtimtar për Gjermaninë e tyre të dashur. Pastaj erdhi lidershipi i tij, të cilin ai e quajti “Ushtria e tij e këmishave kafe” e më pas marshimi mbi Berlin. Kjo kërkoi një sasi të madhe financimi, por Rothschildët, Warburgët dhe komplotistët e tjerë dhanë të gjitha paratë që nevojiteshin. Gradualisht, Hitleri u bë fyhreri i ri. Por kjo nuk ishte akoma një arsye për luftë. Pjesa tjetër e botës e vështroi ngritjen e Gjermanisë. Sigurisht asnjë nga kombet e tjera nuk ndjeu se kjo ishte një arsye për një luftë tjetër kundër Gjermanisë, si dhe populli gjerman ende nuk ishte i nxitur mjaftueshëm në furinë për të kryer veprime kundër çdo kombi fqinj, as madje kundër Francës, gjë që do të çonte drejt një lufte. Komplotistët kuptuan se ata duhej të krijonin një tërbim të tillë, një tërbim që do ta nxiste popullin gjerman ta hidhte kujdesin pas shpine e në të njëjtën kohë të tmerronte tërë botën. Dhe rastësisht, “Main Kampf” ishte në të vërtetë vazhdim i librit të Karl Marxit, “Një botë pa judenj.” 24

124. Menjëherë, komplotistët u kujtuan se banda Schiff-Rothschild kishte organizuar pogromet në Rusi, të cilat vranë me mijëra judenj dhe krijuan një urrejtje mbarëbotërore për Rusinë, kështu që ata vendosën të përdornin të njëjtin kurth të paskrupullt për të ndezur Hitlerin e ri, e për ta çuar popullin gjerman drejt një urrejtje vrasëse ndaj judenjve. Në fakt, është e vërtetë se populli gjerman nuk kishte ndonjë përzemërsi të veçantë ndaj judenjve, por ama nuk kishte as ndonjë urrejtje të rrënjosur për ta. Një urrejtje e tillë duhej të prodhohej, dhe Hitleri ishte për ta krijuar atë. Kjo ide ju duk shumë tërheqëse. Ai pa në të, të njëjtin përfitim që do ta bënte atë njeriun-perëndi, (krishtin) e popullit gjerman, (me vetshpalljen e tij të sundimit 1000 vjeçar – Zbulesa 1311-18). 

125. “Unë pashë një bishë tjetër që doli nga Toka dhe kishte dy brirë si të një qëngji, dhe ai (Hitleri) filloi të fliste si Dragoi. Dhe ajo ushtroi gjithë pushtetin e bishës së parë përpara saj dhe shkaktoi që toka dhe ata që banojnë mbi të, të adhurojnë bishën e parë, plaga vdekjeprurëse e së cilës u shërua. Dhe ajo kreu çudira të mëdha, sa bëri edhe zjarrin të binte nga qielli mbi tokë në praninë e njerëzve. Dhe i mashtroi ata që banojnë mbi tokë me anë të atyre mrekullive që ajo kreu në praninë e bishës, duke u thënë atyre që banojnë mbi tokë, se ata duhej ťi bënin një shëmbëlltyrë bishës, e cila ishte plagosur nga shpata dhe u kthye në jetë (Perandoria Romake – shqiponja dhe emblemat e Svastikës). Dhe ajo kishte pushtet ťi jepte jetë shëmbëlltyrës së bishës, që shëmbëlltyra e bishës të fliste edhe të vriste të gjithë ata që nuk do ta adhuronin shëmbëlltyrën e bishës. Dhe ajo i detyroi të gjithë, të vegjël e të mëdhenj, të pasur e të varfër, të lirë e skllevër, të merrnin një shenjë (gjermane) në dorën e tyre të djathtë ose mbi ballet e tyre (Marks-izmi). Dhe që askush as të mos blejë dhe as të mos shesë, përveç atij që kishte shenjën ose numrin e bishës dhe numrin e emrit të saj. Këtu duhet urtësi. Kush ka kuptueshmëri le të llogarisë numrin e bishës, sepse është numër njeriu, (i krijuar ditën e 6-të) dhe numri i saj është 666 (tre herë njeri).”
126. Kështu, i frymëzuar dhe i stërvitur me dinakëri nga këshilltarët e tij financiarë, Warburgët, Rothschildët dhe të gjitha kokat drejtuese të Iluminatit, ai (Hitleri) ja hodhi fajin judenjve për “Traktatin e urryer të Versajës” dhe për rrënimin financiar që pasoi luftën. Pjesa tjetër është histori. Ne dimë gjithçka rreth kampeve të përqëndrimit të Hitlerit dhe djegien e qindra-mijra judenjve. As 6 milion dhe madje as 600.000 të pretenduar nga komplotistët, sepse (shifra) ishte e mjaftueshme. Dhe më lejoni të përsëris këtu, se sa pak u kujdesën për vëllazërinë e tyre të së njëjtës racë bankierët ndërkombëtarë, Rothschild, Warburg, Schiff, Lehman, Barouk, për ata të cilët ishin viktima të planeve të tyre të kobshme. Në sytë e tyre, vrasja e qindra-mijra judenjve të pafajshëm nga ana e Hitlerit, nuk i shqetësoi fare ata. Ata e konsideruan atë si një sakrificë të domosdoshme për të mbështetur komplotin mbarëbotëror të Iluminatit të tyre, pikërisht si vrasja e shumë miliona njerëzve në luftrat që pasuan, e cila ishte po njëlloj, një sakrificë e domosdoshme. (Shih protokollet e Pleqve të Sionit) Dhe ja një detaj tjetër thelbësor rreth atyre kampeve të përqëndrimit. Shumë nga ushtarët e Hitlerit që ishin në ato kampe, kishin qenë të dërguar më parë në Rusi, për të mësuar mënyrat e tyre të torturës e të brutalitetit, si për të theksuar më me forcë tmerret dhe mizoritë.
127. E gjithë kjo, krijoi një urrejtje mbarëbotërore ndaj popullit gjerman, por akoma nuk përligjte një shkak për luftë. Menjëherë, Hitleri u nxit të kërkonte krahinën e Sudetëve dhe ju e kujtoni se si Chamberlain dhe më pas diplomatët e Çekosllovakisë e të Francës u dorëzuan para asaj kërkese. Ajo kërkesë çoi drejt kërkesave të tjera hitleriane për territore në Poloni dhe në territoret e Carit francez, dhe ato kërkesa u kthyen mbrapsht. Pastaj erdhi pakti i tij me Stalinin. Hitleri ishte duke klithur fort kundër komunizmit (oh me sa egërsi fliste ai kundër komunizmit), por aktualisht nazizmi nuk ishte asgjë tjetër veçse socializëm (nacional – socializëm – Nazi) por edhe komunizmi në të vërtetë është socializëm. Por Hitleri e shpërfilli gjithë këtë. Ai hyri në një pakt me Stalinin për të sulmuar dhe ndarë Poloninë në mes tyre. Ndërsa Stalini marshonte në njërën anë të Polonisë (gjë për të cilën atij kurrë nuk i erdhi turp [kokat drejtuese të Iluminatit e vunë re këtë]), Hitleri lëshoi mbi Poloninë një “blietzkrieg” (sulm rrufe) nga krahu i tij. Përfundimisht, konspiratorët e kishin luftën e tyre të re botërore, dhe çfarë lufte e tmerrshme ishte ajo.
128. Dhe në v.1945, përfundimisht komplotistët arritën të formonin “Kombet e Bashkuara”, strehën e tyre të re për qeverinë e tyre të vetme botërore. Dhe me të vërtetë e habitshme; të gjithë amerikanët e brohoritën këtë shoqatë me të vërtetë të fëlliqur si një “E Shenjtë e të shenjtave.” Madje edhe pas zbulimit të fakteve të vërteta se si u krijuan Kombet e Bashkuara, populli amerikan vazhdoi ta adhuronte këtë shoqatë të poshtër. Madje edhe pasi Alger Hessi u demaskua si spiun dhe tradhëtar sovjetik, populli amerikan vazhdoi të besonte tek OKB-ja.

Se Alger Hessi ishte spiun sovjetik, në vijim shikoni këto video:
Alger Hiss and the Rosenbergs


Alger Hiss case 1948-1950


Algar Hiss Interview (1970)

Madje edhe pasi unë kisha zbuluar publikisht marrveshjen e fshehtë ndërmjet Hessit dhe Mulatoffit, që një rus do të ishte gjithmonë kreu i sekretariatit ushtarak, e kështu padroni i vërtetë i OKB-së, shumica e popullit amerikan vazhdoi të besonte se OKB-ja nuk mund të bënte asnjë gabim. Madje edhe pasi Trig D. Lee, sekretar i parë i përgjithshëmi OKB-së, e pohoi atë marrveshje të fshehtë Hess-Mulatoff në librin e tij “Për shkak të paqes”; Vasialias ju dha leje largimi nga OKB-ja, me qëllim që ai të merrte komandën e koreano-veriorëve dhe kinezëve të kuq, të cilët ishin duke luftuar kundër të ashtuquajturit veprim politik i OKB-së nën komandën e gjeneralit tonë MacArthur, i cili me anë të urdhërave të OKB-së u ndez nga presidenti frikacak Truman, me qëllim që ta pengonte atë (MacArthurin) ta fitonte atë luftë. Populli ynë akoma besoi tek OKB-ja, pavarësisht se 150.000 nga bijtë tanë u vranë dhe u gjymtuan në atë luftë; e prapëseprapë, populli ynë vazhdoi ta shihte OKB-në si një mjet të sigurt për paqen, edhe pasi në v.1951 u zbulua se OKB-ja në bashkëpunim me Departamentin tonë tradhëtar të Shtetit dhe me Pentagonin, përdorën ushtarët tanë amerikanë nën komandën dhe nën flamurin e OKB-së, duke invaduar shumë qytete të vogla në California dhe Texas, me qëllim që të përsosnin (25) planin e tyre për marrjen në kontroll të plotë të vendit tonë. Shumica e popullit tonë e hodhën poshtë këtë fakt dhe vazhduan të besonin se OKB-ja është “E Shenjta e të Shenjtave.” (Më shumë se Arka e Besëlidhjes)
129. A e dini se karta e OKB-së është shkruar nga Alger Hessi, Mulatoffi dhe Vishinski? Po që Hessi dhe Mulatoffi brënda asaj marrveshje sekrete kishin bërë që shefi ushtarak i OKB-së të ishte gjithmonë një rus i caktuar nga Moska?
– A e dini se në takimet e tyre të fshehta në Jalta, Roosevelti dhe Stalini me porosi nga personeli i Iluminatit si CFR-ja, vendosën që OKB-ja të vendosej në tokën amerikane?
– A e dini se pjesa më e madhe e Kartës së OKB-së u kopjua e paprekur fjalë për fjalë nga “Manifesti” i Karl Marxit dhe nga e ashtuquajtura Kushtetuta Ruse?
– A e dini se vetëm dy senatorët, të cilët kishin votuar kundër Kartës së OKB-së, e kishin lexuar atë?
– A e dini se, që kur u themelua OKB-ja, skllavërimi komunist u rrit nga 250.000 në 1.000.000.000 njerëz?
– A e dini se, që kur u themelua OKB-ja për të siguruar paqen, ka pasur më së paku 20 luftra kryesore të nxitura nga vetë OKB-ja; pikërisht siç nxitën luftën kundër Rodezisë së vogël dhe Kuwaitit?
– A e dini se, nën organizimin e OKB-së, taksapaguesit amerikanë janë të detyruar të mbushin deficitin e shumë-milionave dollarë të thesarit të OKB-së, për shkak të refuzimit të Rusisë pë të paguar pjesën e saj?
– A e dini se, OKB-ja nuk ka kaluar kurrë një rezolutë, e cila të dënojë Rusinë ose të ashtuquajturit satelitë të saj, por gjithmonë dënon aleatët tanë?
– A e dini se Edgar Hooveri tha: “Shumica dërrmuese e delegacioneve komuniste në OKB, janë agjentë spiunazhi” dhe se 66 senatorët votuan për një “Traktat Konsullor” për ta hapur gjithë vendin tonë ndaj spiunëve dhe sabodatorëve rusë?

– Hiss dhe Stalini në Jaltë 19145!! –

– A e dini se OKB-ja ndihmon Rusinë në pushtimin e botës, duke ndaluar Botën e Lirë të ndërrmarë ndonjë veprim çfarëdo, me përjashtim vetëm në debatin për çdo agresor të ri, në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së?
– A e dini se në kohën e luftës së Koresë, kishte 60 kombe në OKB, dhe për më tepër, 95% e forcave të OKB-së ishin bijtë tanë amerikanë dhe praktikisht 100% e kostos u pagua nga taksapaguesit e Shteteve të Bashkuara?
130. Dhe sigurisht, ju e dini se politika e OKB-së gjatë luftrave të Koresë dhe Vietnamit ishte që ťna pengonte neve që ťi fitonim ato luftra. A e dini se të gjitha planet e betejës së gjeneralit MacArthur së pari duhej të shkonin në OKB për ťju transmetuar Vasialisë, komandantit të koreano-veriorëve dhe kinezëve të kuq, dhe çfardo luftrash të ardhshme të luftuara nga djemtë tanë nën flamurin e OKB-së, do të duhej të luftoheshin po nga djemtë tanë në kontrollin e Këshillit të Sigurimit të OKB-së? A e dini se OKB-ja kurrë nuk bëri ndonjë gjë rreth 80.000 trupave ruso-mongole që pushtuan Hungarinë?
131. Ku ishte OKB-ja kur luftëtarët hungarezë të lirisë u vranë nga rusët? A e dini se OKB-ja dhe ushtria e saj e paqes ja dha Kongon komunistëve? A e dini se OKB-ja me të ashtuquajturën forcë paqësore e përdori këtë për të shtypur, dhunuar dhe vrarë antikomunistët në Katanga? A e dini se OKB-ja bëri sehir dhe nuk lëvizi as gishtin ndërsa Kina e kuqe pushtoi Laosin dhe Vietnamin? Po që nuk bëri asgjë kur Nero pushtoi Goan dhe territore të tjera portugeze? A e dini se OKB-ja është përgjegjëse direkte për ndihmë ndaj Kastros? Po që nuk bëri asgjë rreth mijëra e mijëra djelmoshave kubanë, të cilët janë transportuar me anije për në Rusi për indoktrinimin komunist?
132. A e dini se Adlai Stevenson tha: “Bota e lirë duhet të presë të humbi gjithnjë e më shumë vendime në OKB?” A e dini se OKB-ja shpall haptas se objektivi i saj kryesor është; një qeveri e vetme botërore, e cila nënkupton “ligje të vetme botërore”, “shkolla të vetme botërore” në të cilat krishterimi do të jetë i ndaluar?
133. A e dini se një ligj i OKB-së është kaluar për të çarmatosur të gjithë qytetarët amerikanë dhe për ťi transferuar të gjitha forcat tona të armatosura drejt OKB-së? Një ligj i tillë u firmos prej “shenjtorit” John F. Kennedy në v.1961. A e kuptoni se me kleçkat e paragrafit 3 të artikullit 47 të Kartës së OKB-së, e cila deklaron dhe unë po citoj: “Stafi i komitetit të OKB-së do të jetë përgjegjës përmes Këshillit të Sigurimit për drejtimin strategjik të gjitha forcave të armatosura në dispozicion të Këshillit të Sigurimit”, dhe kur e nëse të gjitha forcat tona të armatosura transferohen drejt OKB-së, atëhere bijtë tuaj do të jenë të detyruar të shërbejnë dhe të vdesin nën komandën e OKB-së anembanë botës. Kjo do të ndodhë, pavarësisht se ju luftoni ta nxirrni USA-n jashtë OKB-së.
134. A e dini se James B. Utt si kongresmen ka paraqitur një deklaratë për ta nxjerrë USA-n nga OKB-ja dhe një rezolutë për ta penguar presidentin tonë nga detyrimi që ai na bën për të mbështetur embargot e OKB-së mbi Rodezinë? Në fakt ai e ka bërë këtë dhe shumë njerëz nga mbarë vendi u kanë shkruar përfaqësuesve të tyre për ta mbështetur billin dhe rezolutën e Uttit. Po që pesëdhjetë kongresmenë të drejtuar nga Schweiker dhe Moorhead nga Pensilvannia kanë propozuar një deklaratë për t’i transferuar të gjitha forcat tona të armatosura drejt OKB-së? A mund ta përfytyroni një tradhëti të tillë të pacipë? A është një nga ata tradhëtarë, njëri prej atyre pesëdhjetë kongresmenëve tuaj? Zbulojeni dhe ndërmerni veprim kundër tij dhe ndihmojeni kongresmenin Utt.
135. Po tani, a e dini se “Këshilli Kombëtar i Kishave” kaloi një rezolutë në San Francisco, e cila shpallte se Shtetet e Bashkuara së shpejti do të duhej ta kushtëzonin vullnetin e vet ndaj atij të OKB-së, dhe të gjithë qytetarët amerikanë duhet të jenë të përgatitur për ta pranuar atë. A është kisha juaj një antare e “Këshillit Kombëtar të Kishave”? Në lidhje me këtë, sillni ndërmënd se Hyji nuk është përmëndur kurrë në OKB. Karta dhe mbledhjet e saj kurrë nuk janë hapur me një lutje.

– Kongresmeni James B. Utt –

136. Krijuesit e OKB-së kanë kushtëzuar që më përpara se nuk do të ketë as edhe një përmëndje të Hyjit dhe të Jezus Krishtit në Kartën e OKB-së ose në zyrat e saj. A ka firmosur pastori juaj për këtë? Zbulojeni! Për më tepër, a e dini se pjesa më e madhe e të ashtuquajturave kombe të OKB-së janë antikristiane, dhe që OKB-ja është një organizatë krejtësisht e paperëndishme; me urdhërat e krijuesve të saj, Iluminatit? A keni dëgjuar mjaftueshëm rreth OKB-së së Iluminatit? A doni t‟i lini djemtë tuaj dhe vendin tonë të çmuar në mëshirën e mbrapshtë të OKB-së së Iluminatit? Nëse nuk doni, atëhere shkruajini, telegrafojini dhe telefonojini përfaqsuesve dhe senatorëve tuaj që ata të mbështetin projektligjin e kongresmenit Utt për ta nxjerrë USA-n jashtë OKB-së dhe OKB-në jashtë territorit të USA-s. Bëjeni sot, tani para se të harroni. Është i vetmi shpëtim për bijtë tanë dhe për vendin tonë.
137. Dhe fjala e Jahveut (Unë jam) m’u drejtua duke më thënë: “Bir njeriu, profetizo kundër profetëve të Izraelit, të cilët profetizojnë, dhe thuaj atyre të cilët profetizojnë sipas zemrave të tyre.” Dëgjoni fjalën e Jahveut. Kështu thotë Zoti Jahve: “Mjerë profetët e (26) pamënd (politikanët), të cilët ndjekin frymën e tyre dhe nuk kanë parë asgjë. O Izrael, profetët e tu janë bërë si dhelprat nëpër gërmadhat e shkretëtirës. Ata nuk do të ngjiten në mur (USA & Britania) për të riparuar të çarat dhe as do të ndërtojnë ndonjë gardh për Shtëpinë e Izraelit (10 fiset e humbura të Izraelit, të cilat përfshihen dhe udhëhiqen nga USA dhe Britania) për të qëndruar në betejë në ditën e Jahveut (në Harmagedon). Ata kanë parë kotësi dhe gënjejnë duke bërë shortari duke thënë: Jahveu tha, por Jahveu nuk i ka dërguar ata, dhe ata kanë bërë që të tjerët të shpresojnë se fjalët e tyre do të vërtetohen. A nuk keni parë një vegim të kotë dhe a nuk keni folur duke gënjyer duke thënë Jahveu tha, ndonëse unë s’kam thënë asgjë?” Prandaj kështu thotë Zoti Jahve: “Meqë ju keni folur kotësi dhe në vegime keni parë gënjeshtra, për shkak të këtyre gjërave unë jam kundër jush – thotë Zoti Jahve. Dhe dora ime do të jetë mbi profetët (politikanët) që shohin kotësi dhe gënjejnë me shortari. Ata nuk do të jenë në asamblenë e popullit tim dhe as nuk do të jenë shkruar në regjistrin e Shtëpisë së Izraelit dhe as nuk do të hyjnë në tokën e Izraelit dhe ju do ta kuptoni se unë jam Zoti Jahve. Sepse madje ata kanë mashtruar popullin tim duke thënë – paqe, kur paqe s’ka, dhe kur dikush ndërton një mur (OKB & NATO) dhe të tjerët e veshin me suva të dobët, e cila deformohet. Thuaji atyre të cilët shkaravisin (duke e veshur) murin me suva të dobët, se ai (muri) do të rrëzohet e do të bjerë shi si rrebesh, do të bjerë një shi kokërrmadh dhe më pas një shkulm stuhie (operacioni – Stuhia e Shkretëtirës – v.1991) dhe pastaj do të hapi një çarje. Dhe ja, kur muri do të bjerë, a nuk do t’ju thonë: Ku është suvaja që i vutë? Prandaj kështu thotë Zoti Jahve: Unë do ta çaj atë (murin) me një erë stuhie në zemërimin tim dhe do të bjerë një shi i rrëmbyer në zemërimin tim dhe një breshër kokërrmadh në tërbimin tim për ta konsumuar dhe do ta hedh në tokë, kështu që themeli i tij (Iluminati) do të konsumohet mu në mes të tij, e kështu do ta kuptoni se unë jam Jahveu. Kështu unë do ta shfryj zemërimin tim mbi murin (OKB & NATO) dhe mbi ata të cilët e suvatuan atë me suva të dobët do ťju them juve; muri nuk është më, as ata të cilët e suvatuan atë. (Ezekiel 131-15)

VIJON…

***
– PJESA E PARË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1659
***
– PJESA E DYTË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1667
***
– PJESA E TRETË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1711
***
– PJESA E KATËRT –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1889
***
-PJESA E PESTË –
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=3165

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura