SI I REKRUTONTE TË „BURGOSURIT POLITIK“ SIGURIMI I SHTETIT – UDB?! SADIK BLAKAJ I “BURGOSURI POLITIK” I UDB-ës!

DY NGA ATA QË NJË JETË IA KUSHTUAN ARSIMIMIT TË BREZAVE NË SHKOLLAT E LLAPIT

RRUGËTIMI IM NË RADHËT E LNÇKVSHJ-së (20)

DOKUMENTE PËR KOSOVËN DHE VISET TJERA SHQIPTARE NË ISH JUGOSLLAVI – NË ARKIVAT E TIRANËS (20)

Të Zgjedhura

28 Shkurt, 2024

Kulturë

Read More

UDHËTIM NË KOHË …

Udhëtim në kohë… Nga Elife Podvorica Jashari (Me rastin e vizitës së nxënësve të SHMM ”Prenk Jakova” të Prishtinës në qytetin Qefti (Chieuti)…