EMIN HALIMI: O PUSHTETARË! O KUSARË TË PANGOPSHËM!

Skënderaj, 11. 04. 2014 – Kur sheh në televizor politikanë hipokritë dhe të sëmurë e të varfër… Të del nga shpirti thirrja: O pushtetarë! O kusarë të pangopshëm!! O ju bij bastardë të këtij populli fatkeq e injorant!!! Ndani diҫka, jo nga fitimet tuaja të ligjshme, por nga hajnitë e pasuritë e paligjshme, për të sëmurët e shumtë, për të varfrit e këtij populli – paratë e të cilit po i vidhni! Këta fatkeqë do të ju jenë mirënjohës edhe pse e dinë se ju po u jepni fare pak nga paratë që ua keni grabitur atyre vetë, sikur që po ju janë mirënjohës që po ua ‘rritni’ pagat, pensionet…, po ua lironi konviktet e mensat, po shtroni asfalte… me paratë e tyre dhe jo me tuajat! Merrni vesh se në fund gjithҫka do të lini jashtë varri, bashkë me emrin tuaj të keq a të mirë, prandaj ngopuni njëherë, o të pangopshëm! Se do të lini pas kutërbimin tuaj…
Kjo thirrje i drejtohet, jo pakicës së ndershme, por shumicës së pandershme – në pushtet! Kësaj thirrjeje nuk do t’i përgjigjet askush, sepse të ndershmit nuk po i thërret kush, ndërsa të pandershmit nuk përgjigjen sepse vetidentifikohen. Sidoqoftë, tanimë të gjithë janë identifikuar…


———————————————–

Jakup Krasniqi: “Hashim Thaçi është hajn dhe mashtrues ordiner”


—————————————-

(Ilustrimet janë të pashtriku.org, sh.b)

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Postime të Lidhura
Read More

SAMI BABA!

SAMI BABA! Nga Sheradin Berisha, Pashtriku 28 tetor 2021 Derisa kemi këso SAMI BABASH në politikë shteti shkon…