JURIA E MADHE NIS HETIMIN PENAL PËR KRIMET E KRYERA ME PANDEMINË COVID19!

JURIA E MADHE NIS HETIMIN PENAL PËR KRIMET E KRYERA ME PANDEMINË COVID19!

Nga Sheradin Berisha, Facerbook – 9 Shkurt 2022

Më 5 shkurt 2022, Themeluesit e Komitetit të Koronës – Juria e Madhe (Grand Jury), Viviane Fischer dhe Dr. Reiner Fuellmich, së bashku me një grup avokatësh ndërkombëtar, kanë nisur një Procedurë të Madhe jurie bazuar në modelin amerikan – të kryesuar nga gjykatësi portugez Rui Fonseca E Castro. Një procedim i madh jurie shërben për të përcaktuar nëse provat kundër një apo më shumë të pandehurve të mundshëm janë të mjaftueshme për të ngritur akuza. Juria në këtë rast është “opinion publik”.

Sesioni i nisjes, në të cilin u mbajtën predikimet e hapjes, u zhvillua më 5 shkurt 2022 nëpërmjet rrjedhës së drejtpërdrejtë. Sesioni mund të aksesohet nëpërmjet www.grand-jury.net.

Më 12 dhe 13 shkurt 2022, duke filluar nga ora 6 p.m., do të bëhet marrja e parë e provave. Lidhje për rrjedhën e ardhshme të drejtpërdrejtë bëhet nëpërmjet www.grand-jury.net.

Në daljen e tij për shtyp, grupi, i cili përveç Fisher dhe Füllmich përfshin avokatët N. Ana Garner dhe Deana Pollard Sacks (të dy SHBA), Dipali Oja (Indi) dhe Dexter L. Ryneveldt (Afrika e Jugut):

“Ne, një grup avokatësh ndërkombëtarë dhe një gjykatës, njoftojmë kështu se do të kryejmë një hetim penal përgjatë linjave të gjyqit të jurisë së madhe në Shtetet e Bashkuara. Ky hetim i jurisë së madhe shërben si një procedurë model ligjor për të siguruar një juri (të përbërë nga qytetarët e botës) me të gjitha provat në dispozicion të krimeve të kryera nga COVID-19 deri më sot kundër njerëzimit kundër “udhëheqësve, organizatorëve, nxitësve dhe bashkëfajtorëve” që ndihmuan, lehtësuan ose morën pjesë aktivisht në formulimin dhe ekzekutimin e një plani të përbashkët për një pandemi.

Shkeljet që do të hetohen përfshijnë të gjitha veprat e kryera ose të hequra nga një person në ndjekje të një plani të përbashkët për të kryer krime kundër njerëzimit, si dhe çdo vepër penale të tillë të dënuar në komunitetet e ndryshme të jurisë anembanë botës.

Ky hetim është nga populli, nga populli dhe për popullin dhe quhet “gjykata e opinionit publik”. Meqënëse nuk kemi qenë në gjendje të gjejmë një gjykatë për të dëgjuar provat aktuale në gjykatat e sistemit aktual, ne po e kryejmë këtë procedurë jashtë sistemit aktual dhe mbi bazën e ligjit natyror. Kjo, nga ana e vet, bazohet në bindjen e patundur se çdo qenie njerëzore mund të dallojë lehtësisht të mirën nga e keqja dhe midis së drejtës dhe së gabuarës.

Pohimi është se qeveritë e botës kanë rënë nën kontrollin e strukturave të korruptuara dhe kriminale të pushtetit. Ata menduan të bënin një epidemi që e kishin planifikuar prej vitesh. Për këtë qëllim, ata qëllimisht krijuan një panik masiv nëpërmjet pretendimeve të rreme dhe një operacioni psikologjik të ndërtuar në mënyrë shoqërore, mesazhet e të cilit ata u përhapën nëpërmjet mediave të korporatave.

Qëllimi i këtij paniku masiv ishte të bindte popullsinë të binte dakord me të ashtuquajturat “vaksinime”, të cilat tani janë provuar të mos jenë as efektive, as të sigurta, por jashtëzakonisht të rrezikshme, madje vdekjeprurëse.

Dëmi ekonomik, social dhe shëndetësor që këto krime kundër njerëzimit i kanë shkaktuar popullsisë së botës mund të matet në katërkëndësha dollarë.

Avokatët e renditur më poshtë, me mbështetjen e një numri shkencëtarësh dhe ekspertësh shumë të respektuar nga e gjithë bota dhe nën kujdesin e një gjykatësi portugez, do të kryejnë këtë hetim të jurisë së madhe, duke u dhënë jurive (qytetarëve të botës) një tablo të plotë të këtyre krimeve kundër njerëzimit.

“Gjykata e Opinionit Publik” ndjek një qëllim të dyfishtë me hetimin e saj: Nga njëra anë, ajo ka për qëllim të shërbejë si një gjyq model dhe për të ngritur akuza kundër disa prej krerëve të përgjegjshëm penalisht dhe civilisht të këtyre krimeve kundër njerëzimit. Dhe nga ana tjetër, duke paraqitur një tablo të plotë të asaj me të cilën po përballemi, duke përfshirë sfondin gjeopolitik dhe historik, ajo synon të krijojë një ndërgjegjësim për rrënimin de facto të sistemit të tanishëm, të rrëmbyer dhe institucioneve të tij, dhe, si rezultat, nevojën e vetë popullit për të rifituar sovranitetin e tyre, dhe nevojën për të ndaluar së pari masat e kësaj epidemie duke refuzuar t’i binden asaj dhe nevojën për të vënë në lëvizje sistemin e tyre të ri të kujdesit shëndetësor, arsimit, ekonomisë dhe gjyqësorit në mënyrë që demokracia dhe shteti i së drejtës të mund të rivendosen mbi bazën e kushtetutave tona.”

“Gjykata e Opinionit Publik” thuhet se vepron në mënyrë të pavarur nga çdo qeveri apo organizatë joqeveritare. Mbështetja logjistike sigurohet nga Komiteti Korona.

Pjesëmarrësit në detaje të këtij procesi:

1. Gjykatësi kryesues, Rui Fonseka E Kastro, Portugali

Avokatë të përfshirë në procedime janë:

2. Avokatja Virginie de Araujo Recchia, Francë

3. Avokatja Kler Deeks, Zelanda e Re

4. Avokatja Viviane Fisher, Gjermani

5. Avokati Dr. Reiner Fuellmich, Gjermani

6. Avokatja N. Ana Garner, SHBA

7. Avokatja Dr. Renate Holzeisen, Itali

8. Avokati Toni Nikoliç, Australi

9. Avokati Dipali Ojha, Indi

10. Avokati Dekster L-J. Ryneveldt (Adv.), Afrika e Jugut

11. Avokatja Deana Saks, SHBA

12. Avokati i Ligjit Majkëll Uinvud, Kanada

Bashkëpunimi me mbrojtësit e të drejtave të njeriut dhe aktivistët e të drejtave të njeriut:

1. Tjaša Vuzem (Slloveni)

2. Dr. Kristine Grieb (Kanada)

3. Leslie Manookian (SHBA)”

_________

Burimi:

Grand Jury Proceeding zu den Corona – Massnahmen gestartet  

https://2020news.de/grand-jury-proceeding-zum-pandemiemanagement-gestartet/

***

Prezentimit përpara Jurisë së Madhe

Klikoni këtu 👇👇👇

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

—————–

Ilustrimet:

– pamja e faqes zyrtare të Jurisë së Madhe “Grand Jury”;

– Video, fjala hyrëse e Avokatit Dr. Reiner Fuellmich nga Gjermania, të mbajtur më 5 shkurt 2022. Përkthimi me titra është në gjuhën kroate:

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura