MYRON C.FAGAN: ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË(III) FOTO+VIDEO

Pashtriku.org, 15. 06. 2013 – Kush i financoi luftërat… (nga viti 1776) dhe veprimtaritë revolucionare të Leninit, Trockit, Stalinit etj.? Kur u hodhën hapat e parë për marrjen nën kontroll të SHBA-ve nga Iluminati? Kush e drejtonte qeverinë në SHBA dhe cili ishte qëllimi final tyre? Kush ishte Jakob Schiff dhe cili ishte misioni i tij në SHBA? Cili ishte qëllimi i shpërnguljes masive të Judëve nga Rusia, Polonia, Rumania dhe Bullgaria për në SHBA (nga viti 1890) dhe kush i nxiti ato shpërbngulje?… – për këto dhe shumë pyetje tjera, përgjigjet mund t’i gjeni në vazhdimin e tretë, të studimit: “ILUMINATI DHE KËSHILLI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, të shkruar nga Myron C.Fagan (31 tetor 1887 – 12 maj 1972), një shkrimtar amerikan (hebre), producent dhe regjisor për film dhe teatër.
40. Kur Mazzini vdiq në vitin 1872, Pike caktoi një udhëheqës tjetër revolucionar i quajtur Adrian Lemmy si pasues i tij. Më vonë, sipas radhës Lemmy u pasua nga Lenini, Trocki dhe më pas Stalini. Veprimtaritë revolucionare të këtyre njerëzve u financuan nga bankierët ndërkombëtarë britanikë, francezë, gjermanë dhe amerikanë, të gjithë këta të dominuar nga Shtëpia e Rothschildit. Ne pranojmë të besojmë se bankierët e sotëm ndërkombëtarë, njësoj si këmbyesit e parave në ditët e Jezu Krishtit, janë vetëm vegla ose agjentë të komplotit të madh, sepse aktualisht ata janë kokat drejtuese prapa gjithë medias së komunikimit masiv, duke na drejtuar të besojmë se komunizmi është një lëvizje e të ashtuquajturve punëtorë, por e vërteta se si oficerët e zbulimit britanik, por edhe ata amerikanë kanë prova autentike të dokumentuara se iluminatët ndërkombëtarë, duke operuar përmes shtëpive të tyre bankare, veçanërisht Shtëpia e Rothschildit, kanë financuar të dy krahët në çdo luftë dhe në çdo revolucion që prej vitit 1776.

41. Ata, të cilët përbëjnë komplotin (CFR-ja në Shtetet e Bashkuara dhe RIIA – Agjencia Ndërkombëtare Mbretërore e Zbulimit – në Britani) drejtojnë qeveritë tona, të cilat ata i mbajnë në sistemin me kamatë, përmes metodave të tilla si Sistemi i Rezervës Federale në USA, për të zhvilluar luftëra, të tilla si në Vietnam (e krijuar nga OKB-ja) kështu që në këtë mënyrë të përkrahen planet e Iluminatit të Pikes dhe për ta sjellë botën në atë 8 fazë të komplotit kur komunizmi ateist dhe gjithë krishterimi mund të drejtohen drejt një Lufte të Tretë Botërore brenda secilit komb të mbetur, si dhe mbi një shkallë me bazë ndërkombëtare. 

42. Shtabi i komplotit të madh në fund të viteve 1700, ishte në Frankfurt, Gjermani, ku Shtëpia e Rothschildit ishte themeluar nga Meyer Amscheli, i cili adoptoi mbiemrin Rothschild dhe u lidh së bashku me financierë të tjerë ndërkombëtarë, të cilët në kuptimin e mirëfilltë ia kishin shitur Djallit shpirtrat e tyre. Pasi i ekspozoi qeveria bavareze në v. 1786, komplotistët e zhvendosën shtabin e tyre në Zvicër, dhe më vonë në Londër. Që prej Luftës së Dytë Botërore (sipas Jakob Schiffit, djali i Rothschildit në Amerikë vdiq), shtabi i degës së Amerikës ka qenë në ndërtesën Harold Pratt në qytetin e New Yorkut, dhe Rockfellerët, fillimisht mbrojtësit e Jakob Schiffit, kanë marrë në dorë manipulimin e financave në Amerikë për llogari të Iluminatit.
43. Në fazat përfundimtare të komplotit, qeveria e vetme botërore do të përbëhet prej mbretit diktator, kreu i OKB-së, CFR-ja dhe pak miliarderë, ekonomistë dhe shkencëtarë, të cilët janë provuar në përkushtimin e tyre ndaj komplotit të madh. Gjithë të tjerët janë për t’u integruar drejt një grumbullimi të madh të njerëzimit të bastarduar, në të vërtetë skllevër. Tani më lejoni t’ju shpjegoj se si qeveria federale dhe populli amerikan janë mjelë në një komplot të marrë në ngarkim nga komploti i madh i Iluminatit, dhe gjithmonë sillni ndër mend se OKB-ja u krijua për t’u bërë streha për këtë komplot të ashtuquajtur liberal. Themelet e vërteta të komplotit për marrjen në kontroll të SHBA-ve u hodhën gjatë periudhës së Luftës sonë Civile. Jo se Adam Weishaupti dhe kokat më të hershme drejtuese nuk e kanë mbikqyrur ndonjëherë Botën e Re, siç e kam theksuar më herët; Weishaupti kishte mbjellë agjentët e tij këtu që nga koha e Luftës Revolucionare.
44. Kjo ka ndodhur gjatë Luftës Civile, kur komplotistët vunë në veprim përpjekjet e tyre të para konkrete. Ne e dimë se Judah Benjamini, këshilltari kryesor i Jefferson Davisit, ishte agjent i Rothschildit. Gjithashtu e dimë se kishte agjentë të Rothschildit, të futur në kabinetin Abraham Linkolnit, të cilët u përpoqën ta futnin në grackë në një veprimtari financiare me Shtëpinë e Rothschildit. Por plaku Abraham e nuhati erën e keqe në këtë skemë, dhe në mënyrë të prerë e hodhi poshtë atë, dhe si pasojë tërhoqi mbi vete armiqësinë e përjetshme të Rothschildëve, saktësisht siç bëri cari rus, kur siluroi Lidhjen e Parë të Kombeve në Kongresin e Vjenës. Hetimi i vrasjes së Linkolnit zbuloi se vrasësi Booth ishte anëtar i një grupi të fshehtë komplotistësh. Sepse kishte një numër zyrtarësh qeveritarë të rëndësisë së lartë të përfshirë, emri i grupit nuk u zbulua kurrë dhe mbeti mister, saktësisht si vrasja e John F. Kennedit është ende mister. Por unë jam i sigurt se nuk do të mbetet mister për shumë kohë. Sidoqoftë, përfundimi i Luftës Civile shkatërroi të gjitha mundësitë e Shtëpisë së Rothschildit për të futur nën kthetra sistemin tonë financiar në atë mënyrë siç e kishin siguruar në Britani dhe në vende të tjera të Europës. Unë them përkohësisht, sepse Rothschildët dhe kokat drejtuese të komplotit nuk dorëzohen kurrë, kështu që ata do t’ia fillonin përsëri të kruheshin, sepse ata thjesht nuk do të humbisnin kohë që t’ia nisnin përsëri.
45. Jo shumë kohë pas Luftës Civile, një emigrant i ri, i cili e quante veten Jakob Schiff, mbërriti në New York. Ai ishte një djalosh me mision për Shtëpinë e Rothschildit. Jakobi ishte biri i një rabini, i cili kishte lindur në një nga shtëpitë e Rothschildit në Frankfurt, Gjermani. Unë do të shkoj thellë në të kaluarën e tij. Pika me rëndësi ishte se Rothschildi dalloi tek ai jo vetëm një mjeshtër potencial në fushën financiare, por vuri re te Jakobi cilësitë e pashfaqura makiaveliste, të cilat mundej dhe siç ndodhi në të vërtetë, e bënë atë një funksionar të paçmuar në komplotin e madh botëror. Pas një stërvitje të shkurtër në London Bank të Rothschildit, Jakobi u nis për në Amerikë me udhëzime drejt një shtëpie bankare, e cila duhej të bëhej trampolina për të siguruar kontrollin financiar të SHBA-ve. Në të vërtetë Jakobi erdhi në Amerikë për të vënë në zbatim katër caktime të veçanta:
46. a) Më i rëndësishmi ishte të siguronte kontrollin e sistemit monetar të Amerikës.
b) Të gjente njerëz të dëshirueshëm, të cilët për një çmim do të shërbenin me dëshirë si kukulla për komplotin e madh, dhe t’i nxiste ata drejt posteve të larta në qeverinë tonë federale, në Kongresin tonë, në Gjykatën e Lartë të SHBA-ve dhe në të gjitha agjencitë federale. (Efesianëve 612)
c) Të krijonte grupe pakicash me natyrë kundërshtuese anembanë kombeve, veçanërisht ndërmjet të bardhëve dhe zezakëve.
d) Të krijonte një lëvizje që të shkatërronte sistemin fetar në Shtetet e Bashkuara, ku Krishterimi të ishte shënjestra kryesore.9

Jakob Heinrich Schiff (1847 – 1920)

47. Efesianëve 612 – Sepse ne kemi një betejë jo kundër mishit dhe gjakut, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër sundimtarëve të errësirës të kësaj bote, kundër ligësisë frymore në vendet qiellore. 
48. Më lart unë theksova se Jakob Schiffi erdhi në Amerikë me urdhra nga Rothschildi për të zbatuar katër udhëzime të veçanta. I pari dhe më i rëndësishmi ishte për të siguruar kontrollin e sistemit monetar të SHBA’ve. Le të ndjekim gjurmët e hapave të Jakob Schiffit për të përmbushur atë udhëzim. Si hap të parë, ai duhej të blinte (me ankand) një shtëpi bankare, por ajo duhej të ishte një lloj shtëpie që ai të mund ta kontrollonte atë absolutisht dhe ta modelonte në funksion të atij objektivi parësor të ngritjes së kurthit ndaj sistemit tonë monetar. Pasi eksploroi me kujdes rreth e rrotull, Jakobi bleu një ortakëri në një firmë, e cila e quante veten “Kuhn & Loeb”. Ashtu si Jakob Schiffi, Kuhn dhe Loeb ishin emigrantë nga getot judaike gjermane. Ata erdhën në Shtetet e Bashkuara në mesin e viteve 1840, dhe që të dy ata e filluan karrierën e biznesit të tyre si tregtarë shëtitës me paketa cigaresh. Në fillim të viteve 1850, ata bashkuan interesat e tyre dhe ngritën një magazinë mallrash në Laffayette të shtetit Indiana, nën emrin “Kuhn & Loeb”, duke u shërbyer emigrantëve të vagonëve hekurudhorë në rrugën e tyre për në perëndim. Në vitet që pasuan, ata ngritën magazina të ngjashme në Cincinnati dhe Saint Louis, Missouri. Më pas ata shtuan “pengmarrjen” në punët e tyre tregtare. Nga pengmarrja deri te huadhënia, ishte një hap i shkurtër dhe i shpejtë.
49. Me kohë Jakob Schiffi doli në skenë, në të cilën “Kuhn & Loeb” qe një firmë private bankare e mirënjohur dhe kjo është firma, të cilën e bleu Jakob Schiffi. Shumë shpejt, pasi u bë një partner në “Kuhn & Loeb”, Schiffi u martua me vajzën e Loebit, Terezën, më pas bleu interesat e Kuhn-it dhe zhvendosi firmën në New York dhe “Kuhn & Loeb” u bë “Kuhn, Loeb & Company”; bankierë ndërkombëtarë me Jakob Schiffin, agjentin e Rothschildëve, pronar i vetëm sa për sy e faqe. Dhe gjatë gjithë jetës së tij, kjo përzjerje e Judës dhe e Makiavelit, ky hierark i parë i komplotit të madh në Amerikë, u shtir si një filantrop bujar dhe njeri i shenjtërisë së lartë, (njeri) i politikës së fshehtë të parashtruar nga Iluminati.
50. Siç e kam theksuar, hapi i parë i madh i komplotit duhej të ishte ngritja e kurthit ndaj sistemit tonë monetar. Për ta arritur atë objektiv, Jakob Schiffi duhej të siguronte bashkëpunimin e plotë të bankierëve të mëdhenj të asaj kohe në Amerikë, dhe kjo ishte më e lehtë të thuhej se sa të bëhej. Madje në ato vite, Wall Street-i ishte zemra e tregut monetar amerikan dhe J. P. Morgan ishte diktatori i tregut. Më pas, sipas radhës, vinin Drexels dhe Bidells nga Philadelphia. Të gjithë financierët e tjerë, të mëdhenj e të vegjël, e hidhnin vallen sipas muzikës së këtyre tri shtëpive bankare, por veçanërisht ndaj asaj të Morganit. Të tre këta ishin krenarë, mendjemëdhenj dhe monarkë arrogantë.
51. Në ato pak vite të hershme, ata e vështronin me përbuzje të plotë burrin e vogël me baseta të gjata nga getot gjermane, por Jakobi dinte si ta kapërcente këtë. Ai u hodhi atyre pak eshtra të Rothschildit. Shpërndarja në Amerikë e eshtrave të përfolura, i lidhi çështjet për tregun e dëshiruar europian. Pastaj ai (Jakobi) zbuloi se kishte në duart e veta një armë më të fuqishne siç do ta shohim më poshtë.
52. Kjo doli në dekadat që pasuan Luftën tonë Civile, kur industritë tona filluan të merrnin hov. Ne duhej të ndërtonim hekurudha të mëdha. Industritë e naftës, çelikut, minierave dhe tekstilit po dilnin nga shpërgënjtë e tyre foshnjorë. E gjithë kjo kërkonte financim të madh dhe pjesa dërrmuese e atij financimi duhej të vinte nga jashtë shtetit. Kjo gjë nënkuptonte Shtëpinë e Rothschildit, dhe kjo doli kështu kur Schiffit i erdhi zari në dorë. Ai luajti një lojë dinake. Ai u bë shenjtori mbrojtës i John D. Rockfellerit, Edward R. Harrimanit dhe Andrew Carnegie. Ai (Jakobi) financoi Kompaninë e Vajgurit për Rockun, Perandorinë e Hekurudhave për Harrimanin dhe Perandorinë e Çelikut për Carnegie. Por, në vend që të gjitha industritë e tjera të kulloteshin nga “Kuhn, Loeb & Company”, Jacob Schiffi hapi dyert e Shtëpisë së Rothschildit për Morganin, Bidell dhe Drexels. Si këmbim, Rothschildi rregulloi ngritjen e degëve të Londrës, Parisit dhe degës europiane për ata të tre, por si gjithmonë në ortakëri me vartësit e Rothschildit; dhe Rothschildi e bëri shumë të qartë për të gjithë ata burra (tre), se Jacob Schiffi duhej të ishte shefi në New York.
53. Kështu, në fund të shekullit të 19-të, Jacob Schiffi kishte kontroll hermetik për gjithë vëllazërinë bankare në Wall Street, e cila qysh prej asaj kohe, me ndihmën e Schiffit, përfshiu vëllezërit Lehman, Goldman-Sachs dhe banka të tjera ndërkombëtare, të cilat kryesoheshin prej njerëzve të zgjedhur nga Rothschildët. Shkurt pra, kjo skemë kontrollonte pushtetin monetar të vendit, dhe ai (Schiffi) pas kësaj ishte i gatshëm për hapin gjigant, ngritjen e kurthit mbi sistemin tonë monetar.10
54. Sipas kushtetutës tonë, i gjithë kontrolli i sistemit tonë monetar i është caktuar me ligj vetëm Kongresit tonë. Hapi tjetër i Schiffit, ishte të mashtronte Kongresin që të tradhtonte atë urdhëresë kushtetuese, për ta transferuar atë të drejtë kushtetuese për atë kontroll, drejt hierarkisë së komplotit të madh të Iluminatit. Me qëllim që të ligjërohej ai dorëzim i kompetencës dhe kështu njerëzit të bëheshin të pafuqishëm për të rezistuar, do të ishte e domosdoshme të hartohej legjislacioni i veçantë i miratuar nga Kongresi. Për ta përmbushur këtë, Schiffit do t’i duhej të depërtonte kukulla në të dyja dhomat e Kongresit. Këtu e kemi fjalën për kukulla të fuqishme dhe të afta që do ta bindnin Kongresin të miratonte një legjislacion të tillë. Po kështu, apo ca më e rëndësishme akoma, ai duhej të mbillte një kukull në Shtëpinë e Bardhë që të ishte pa integritet dhe i paskrupull, i cili do ta kthente atë legjislacion në ligj të miratuar. Për t’ia arritur kësaj, ai duhej të siguronte kontrollin si të Partisë Republikane ashtu edhe të asaj Demokratike, partia që ishte më e cenuar (për nga integriteti). Ajo (për Schiffin) ishte më e dëshiruara nga dy partitë. Me përjashtim të Grover Clevelandit, demokratët kishin qenë të paaftë të çonin një prej njerëzve të tyre në Shtëpinë e Bardhë qysh përpara Luftë Civile. Ekzistonin dy arsye për këtë: 1) varfëria e Partisë; 2) kishte më shumë votues me prirje republikane sesa demokratike.
55. Çështja e varfërisë nuk ishte një problem i madh, por problemi i votuesve ishte një histori më vete. Por, siç e thashë edhe më parë, Schiffi ishte një gjellëtar mendjehollë. Ja dhe metoda mizore dhe gjakatare, të cilën ai e vuri në punë që të zgjidhte problemin e votuesve. Zgjidhja e tij theksonte se sa pak interesoheshin bankierët ndërkombëtarë për vëllazërinë e tyre racore, siç edhe do ta shihni. Rreth vitit 1890, papritur ndodhi një seri e papritur e pogromeve (shpërngulje me dhunë) në Rusi. Me mijëra e mijëra judenj të pafajshëm, burra, gra dhe fëmijë, u masakruan nga kozakët dhe nga fshatarë të tjerë. Pogrome të ngjashme me masakra të ngjashme të judenjve të pafajshëm shpërthyen në Poloni, Rumani dhe Bullgari. Të gjitha ato masakra u nxitën nga agjentët e Rothschildit. Si pasojë, refugjatët e tmerruar judenj nga të gjitha këto vende, vërshuan drejt Shteteve të Bashkuara, dhe kjo vazhdoi përgjatë dy apo tri dekadave pasuese, sepse pogromet ishin të vazhdueshme gjatë gjithë atyre viteve. Të gjithë ata refugjatë u ndihmuan nga të ashtuquajturit komitete humanitare të ngritura nga Schiffi, Rothschildët dhe degët e Rothschildit.
56. Kryesisht refugjatët vërshuan në New York, por komitetet “humanitare” Schiff-Rothschild gjetën mënyra për t’i zhvendosur shumë prej tyre drejt qyteteve të tjera të mëdha, të tilla si Chicago, Boston, Philadelphia, Detroit, Los Angeles etj. Të gjithë ata refugjatë u shndërruan me shpejtësi në “qytetarë të natyralizuar” dhe të mësuar për t’u regjistruar si demokratë në bashkësitë e tyre. Dhe shumë shpejt, pak pas mbarimit të shekullit të 19-të, ata judenj u bënë faktor jetësor në jetën politike të vendit tonë. Kjo ishte një prej mënyrave që Schiffi vuri në zbatim, për të mbjellë njerëz si Nelson Aldrich në Senatin tonë, dhe si Wodrow Wilson në Shtëpinë e Bardhë.11
57. Në këtë pikë, më lini t’ju sjell ndër mend një prej punëve të tjera të rëndësishme që iu caktua Schiffit kur ai u dërgua në Amerikë. Këtu unë i referohem punës për shkatërrimin e unitetit të popullit amerikan me anë të krijimit të grupeve të pakicave dhe të ndarjes shoqërore. Me anë të pogromeve që i shtynin refugjatët hebrenj të hynin në Amerikë, Schiffi po krijonte një grup pakice të bërë gati për atë qëllim. Por judenjtë si një i tërë dhe të frikësuar shumë nga pogromet, nuk mund të ishin të gatshëm për të krijuar dhunën e domosdoshme me qëllim shkatërrimin e unitetit të popullit amerikan. Por brenda Amerikës ekzistonte tashmë një grup i bërë si me porosi, megjithëse deri atëhere ishte një pakicë e fjetur, pra zezakët, të cilët mund të ndizeshin në të ashtuquajturat demonstrata, trazira, plaçkitje, vrasje dhe në çfardo lloji tjetër paligjshmërie, gjithçka që nevojitej, vetëm për t’i nxitur dhe për t’i ngritur ata. Së bashku, këto dy grupe pakicash, të manovruara saktësisht, mund të përdoreshin për të krijuar pikërisht “Mbretin e Përçarjes” në Amerikë, dhe kështu Iluminati do të përmbushte objektivin e vet
58. Kështu, në të njëjtën kohë që Schiffi dhe bashkëkomplotistët po shtrinin planet e tyre për ngritjen e kurthit ndaj sistemit tonë monetar, ata, gjithashtu, po përfundonin planet për të goditur popullin amerikan, (të cilit nuk i shkonte mendja tek kjo gjë) pra me një turbullirë shpërthyese dhe të tmerrshme raciale, e cila do ta përçante popullin drejt fraksioneve të urrejtjes anasjellta dhe të krijonte kaos anembanë vendit, veçanërisht në të gjitha kolegjet dhe qytezat universitare, të gjitha të mbrojtura nga vendimet e Earl Warren dhe nga të ashtuquajturit udhëheqësit tanë në Washington D.C. (Kujtoni komisionin Warren mbi vrasjen e presidentit të SHBA-ve, John F. Kennedy). Natyrisht, përsosja e atyre planeve kërkonte kohë dhe durim të pakufizuar.
59. SHËNIM*: John F. Kennedy, gjatë periudhës së tij në detyrë si president i Shteteve të Bashkuara, u bë i krishterë. Në përpjekjen e vet për t’u penduar, ai u përpoq të njoftonte popullin e këtij vendi (të paktën dy herë), se detyra e presidentit të Shteteve të Bashkuara po manipulohej nga Iluminati/CFR. Në të njëjtën kohë ai vendosi një ndalim të huamarrjes nga “kartëmonedhat” e Rezervës Federale si bankë, dhe filloi nxjerrjen e kartëmonedhave të Shteteve të Bashkuara (të cilat ishin pa interes) mbi kreditin bankar të Shteteve të Bashkuara, veprim që shkaktoi vrasjen e John F. Kennedit.

( VIJON… )

……………………………………………

The Illuminati Exposed – Myron Fagan – 1967 – part 5/9

The Illuminati Exposed – Myron Fagan – 1967 – part 6/9

=======================

– LEXONI – 

– PJESA E PARË:
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1659
– PJESA E DYTË:
https://pashtriku.org/?kat=49&shkrimi=1667

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Për siguri, kërkohet përdorimi i shërbimit reCAPTCHA të Google, i cili i nënshtrohet Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit të Google.

Unë pajtohem me këto kushte.

Postime të Lidhura