DOKUMENTE PËR KOSOVËN DHE VISET TJERA SHQIPTARE NË ISH JUGOSLLAVI – NË ARKIVAT E TIRANËS (21)

TAKIMET E TIRANËS

KRAHU I BINAK DINËS DHE 88 VJETËT E BACË ADEM DEMAÇIT

BISEDA DHE TAKIMI I PARË I KADRI ZEKËS ME JUSUF GËRVALLËN, PRILL 1981

Të Zgjedhura

29 Shkurt, 2024

Kulturë

Read More

SHKOLLA NË SHËRBIM TË GJUHËS SHQIPE

Shkolla në shërbim të gjuhës shqipe! Të shtunën me datë 25 shkurt 2024 anëtarët e Kryesisë dhe përfaqësuesit kantonalë të “Shkollës Shqipe” në…
Read More

UDHËTIM NË KOHË …

Udhëtim në kohë… Nga Elife Podvorica Jashari (Me rastin e vizitës së nxënësve të SHMM ”Prenk Jakova” të Prishtinës në qytetin Qefti (Chieuti)…