Sot na mungon një President si John F Kennedy (Video)

Jeta në emigrim nuk është film artistik

UNË JAM KAPITALIZMI

ZGJEDHJET LOKALE: VV 42-45%, PDK 19-22%, LDK 20-23%, LS-100% DHE AAK 7-10%!

Të Zgjedhura

18 Tetor, 2021

Kulturë

Read More

PRINDI, RACA DHE MJEDISI (VIDEO)

PRINDI, RACA DHE MJEDISI! Nga Sheradin Berisha, Pashtriku 18 tetor 2021 Shkurt për lexuesit dembelë! “Udhëheqësit e vërtetë të popujve…