PLANI I GREQISË PËR „VORIO EPIRIN” NË SHQIPËRI! (VIDEO)

HESHTJA DHE SHËRIMI SHPIRTËROR

EKUACIONI I DEMOKRACISË NË SHQIPËRI …

PSE (NUK) E DUAN ALBIN KURTIN?!

Të Zgjedhura

29 Shtator, 2023

Kulturë

Read More

VAL D’AGRI SHQIPTAR …

Val d’Agri shqiptar ku qeveria vendos “kurora” me lule për të mbuluar dështimet e saj Isuf Tushe, Inxh. Gjeolog Nafte, Doktor i Shkencave…